Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MERCEDES je MERCEDES ostalo su auta!ŠB_Fidelis je napisao/la:M Power. Segment uz kojeg sve drugo na svijetu u usporedbi izgleda - smijesno.
ma kakav focus, ni blizu nije udoban kao francuz, neka hvala, znaci ipak 308, tako sam i mislio ali hajde reko da pitam jer mi c4 ima ono "nesto" i drugacije na prvi pogled ali je to izgleda jedino sto imaŠB_Fidelis je napisao/la:Pa nudim ti nesumnjivo kvalitetniju alternativu za isti novac.
Ali eto, vs, onda 308.
Jest jaro, isto kao sto je Golf das Auto.
Auta hvali MERCEDES voziŠB_Fidelis je napisao/la:Pa nudim ti nesumnjivo kvalitetniju alternativu za isti novac. Nisu za usporedbu ta dva auta sa Focusom, a kostaju isto.
Ali eto, vs, onda 308.
Jest jaro, isto kao sto je Golf das Auto.
Ma da, prihvatio bi ja i manje. Zafrkali smo se kad smo uzimali, nismo znali da ce ovako da jede benzinŠB_Fidelis je napisao/la:14500.
Corsa, Clio, C3...
ne znam, vozio sam se vise puta u focusu, jednom (ili sam dva puta, nisam siguran) sam ga vozio i meni se stvarno primjeti drasticna razlika sto se tice udobnosti ali opet to sam samo jaŠB_Fidelis je napisao/la:Nije ni neudoban koliko mislis, dapace, garantiram da je jednako, ako ne i udobniji od navedenih konkurenata, al vjerojatno nisi provozao, ili ne dovoljno.
A ima hrpu drugih prednosti, plus ta udobnost ili mekoca tih francuskih vozila je sve samo ne prednost na ovim cestama, vaznija je izbalansiranost i kvaliteta izrade vozila s obzirom da ce se sigurno prije ''rasklapati'' ta francuska vozila u odnosu na njega. Najbolje all round vozilo u svojoj klasi tog godista, Focus.
Ne znam detalje, pa eto, sumnjam da ce netko htjeti toliko platiti Vectru benzinca.tuzlak1987 je napisao/la:Ma da, prihvatio bi ja i manje. Zafrkali smo se kad smo uzimali, nismo znali da ce ovako da jede benzinŠB_Fidelis je napisao/la:14500.
Corsa, Clio, C3...![]()
![]()
Mogla bi uletit i Kia Ceedhvala uglavnom
Vidi fakatŠB_Fidelis je napisao/la:Ovo je 4ica, i M powered cars su uvijek dosad bila bolje izbalansirana auta i jos ce se morati nakaciti da to konkurenti promijene.
Prodacu ti ja Audi A6tuzlak1987 je napisao/la:Ma da, prihvatio bi ja i manje. Zafrkali smo se kad smo uzimali, nismo znali da ce ovako da jede benzinŠB_Fidelis je napisao/la:14500.
Corsa, Clio, C3...![]()
![]()
Mogla bi uletit i Kia Ceedhvala uglavnom
" onclick="window.open(this.href);return false;QUARESMA 18<<< je napisao/la:evo da rijesim dilemu najboljeg![]()
![]()
zavisno od opreme , da li je gts ili obicna ? oko 12 500 KMtuzlak1987 je napisao/la:Pitao sam stranicu prije koliko bi cijenili Vectru, 2007 godiste mislim,
Evo jos jedno pitanje, auto dizel za oko 10-11 hiljada, a da ne trosi previse? Znaci da relativno malo trosi goriva..
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 15 gostiju.