Automobili, motori...
Moderator/ica: insider
Re: Automobili, motori...
peugeot 308 ili citroen c4?
kakvi su inace citroeni, koje su im npr prednosti a koje mane u odnosu na peugeot? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
MERCEDES je MERCEDES ostalo su auta!ŠB_Fidelis je napisao/la:M Power. Segment uz kojeg sve drugo na svijetu u usporedbi izgleda - smijesno.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa nudim ti nesumnjivo kvalitetniju alternativu za isti novac. Nisu za usporedbu ta dva auta sa Focusom, a kostaju isto.
Ali eto, vs, onda 308.
Jest jaro, isto kao sto je Golf das Auto.
Ali eto, vs, onda 308.
...Život za Široki...
ma kakav focus, ni blizu nije udoban kao francuz, neka hvala, znaci ipak 308, tako sam i mislio ali hajde reko da pitam jer mi c4 ima ono "nesto" i drugacije na prvi pogled ali je to izgleda jedino sto imaŠB_Fidelis je napisao/la:Pa nudim ti nesumnjivo kvalitetniju alternativu za isti novac.
Ali eto, vs, onda 308.
Auta hvali MERCEDES voziŠB_Fidelis je napisao/la:Pa nudim ti nesumnjivo kvalitetniju alternativu za isti novac. Nisu za usporedbu ta dva auta sa Focusom, a kostaju isto.
Ali eto, vs, onda 308.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije ni neudoban koliko mislis, dapace, garantiram da je jednako, ako ne i udobniji od navedenih konkurenata, al vjerojatno nisi provozao, ili ne dovoljno.
A ima hrpu drugih prednosti, plus ta udobnost ili mekoca tih francuskih vozila je sve samo ne prednost na ovim cestama, vaznija je izbalansiranost i kvaliteta izrade vozila s obzirom da ce se sigurno prije ''rasklapati'' ta francuska vozila u odnosu na njega. Najbolje all round vozilo u svojoj klasi tog godista, Focus.
A ima hrpu drugih prednosti, plus ta udobnost ili mekoca tih francuskih vozila je sve samo ne prednost na ovim cestama, vaznija je izbalansiranost i kvaliteta izrade vozila s obzirom da ce se sigurno prije ''rasklapati'' ta francuska vozila u odnosu na njega. Najbolje all round vozilo u svojoj klasi tog godista, Focus.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 jan 2014, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitao sam stranicu prije koliko bi cijenili Vectru, 2007 godiste mislim,
Evo jos jedno pitanje, auto dizel za oko 10-11 hiljada, a da ne trosi previse? Znaci da relativno malo trosi goriva..
Evo jos jedno pitanje, auto dizel za oko 10-11 hiljada, a da ne trosi previse? Znaci da relativno malo trosi goriva..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma da, prihvatio bi ja i manje. Zafrkali smo se kad smo uzimali, nismo znali da ce ovako da jede benzinŠB_Fidelis je napisao/la:14500.
Corsa, Clio, C3...
Mogla bi uletit i Kia Ceed
ne znam, vozio sam se vise puta u focusu, jednom (ili sam dva puta, nisam siguran) sam ga vozio i meni se stvarno primjeti drasticna razlika sto se tice udobnosti ali opet to sam samo jaŠB_Fidelis je napisao/la:Nije ni neudoban koliko mislis, dapace, garantiram da je jednako, ako ne i udobniji od navedenih konkurenata, al vjerojatno nisi provozao, ili ne dovoljno.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam detalje, pa eto, sumnjam da ce netko htjeti toliko platiti Vectru benzinca.tuzlak1987 je napisao/la:Ma da, prihvatio bi ja i manje. Zafrkali smo se kad smo uzimali, nismo znali da ce ovako da jede benzinŠB_Fidelis je napisao/la:14500.
Corsa, Clio, C3...![]()
![]()
Mogla bi uletit i Kia Ceedhvala uglavnom
I to drugo ne znam jel limuzina, hatchback, malo auto, pa opcenito, niski potrosaci, mala auta, mali obujam motora, logicno.
A ti gore LBias, uzmi Focus od 2009 na ovamo, provozaj, pa uprati razliku, ne treba ti 308 pored toga. ;P
...Život za Široki...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Daj ba fidelis jesi vidio novu C klasu , pojest ce ovu tricu
Kakva li ce tek biti c63 black series , uff

Kakva li ce tek biti c63 black series , uff
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ovo je 4ica, i M powered cars su uvijek dosad bila bolje izbalansirana auta i jos ce se morati nakaciti da to konkurenti promijene. 
...Život za Široki...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
evo da rijesim dilemu najboljeg
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vidi fakatŠB_Fidelis je napisao/la:Ovo je 4ica, i M powered cars su uvijek dosad bila bolje izbalansirana auta i jos ce se morati nakaciti da to konkurenti promijene.
Doduse , na prvi pogled mi ista auta tek na drugi se primjeti razlika
4ica je konkurent CLA ?
Eh tu mi je BMW bolji , CLA mi mal nekakav ,a i mogli su uzeti CLSove prednje farove ona od A klase mu nikako nisu legla.
Prodacu ti ja Audi A6tuzlak1987 je napisao/la:Ma da, prihvatio bi ja i manje. Zafrkali smo se kad smo uzimali, nismo znali da ce ovako da jede benzinŠB_Fidelis je napisao/la:14500.
Corsa, Clio, C3...![]()
![]()
Mogla bi uletit i Kia Ceedhvala uglavnom
http://www.****/artikal/10546516/audi-a6-tdi/" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;QUARESMA 18<<< je napisao/la:evo da rijesim dilemu najboljeg![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Sagittarius
- Kontakt:
zavisno od opreme , da li je gts ili obicna ? oko 12 500 KMtuzlak1987 je napisao/la:Pitao sam stranicu prije koliko bi cijenili Vectru, 2007 godiste mislim,
Trenutno korisnika/ca: ASD, Mocvara1991, tuzlanskinacin i 8 gostiju.