adnan24 je napisao/la:jestamaji je napisao/la: nije u životu pokušala riskantan udarac :
Tebi je ocigledno ovo finale prvi mec Cibulkove koji si gledao...djevojka je unistila i Halep i Radwansku sa cisto ofanzivnim tenisom...nisam gledao ali je vjerovatno tako dobila i Sarapovu.
nisam gledao polufinale, a Halep ne gledam otkako je smanjila bitne argumente
ali gledao sam prvi set protiv Šarapove i bila je ista stvar, nije udarila nijednu loptu na liniju, servirala je otprilike kako i ja serviram, dakle nikako, i samo je čekala da Šarapova pogriješi. pogledaj statistiku winnera i unforced errorsa iz tog meča i sve će ti biti jasno
da se razumijemo, možda igra Čibulkova nešto agresivnije protiv nekih igračica protiv kojih misli da može tako igrati, ali to ne mijenja ni jedan posto moju trvdnju da je ovakav uspjeh Čibulkove na jednom Grand Slamu nepodnošljiva sramota za (ženski) tenis
Virtu4l je napisao/la:Cibulkova je uvijek igrala maksimalno ofanzivan tenis, zato je puno griješila i nikad se nije vadila iz ponora. Željko Krajan je svojevremeno proglasio 'psihički nestabilnom', tj. nakon što ga je otpustila, a prije toga je to izjavio za još jednu lujku koju je trenirao - Dinaru Safinu.
onda ona tako igra samo kad ja ne gledam
ma ja ne mogu zamisliti da je ona u stanju tako igrati i pobjedjivati, ona ništa ne zna pravo dobro, osim vraćati lopte metar unutar terena, nema nijedan poseban udarac, sve je kod nje 'nako, jednostavno neintersantna bezbojna igračica za koju neće nikad niko navijati, zbog koje niko nikad neće zavoljeti tenis ili otići gledati isti!