FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja se samo nadam da ćemo pobijedit prve 3 utakmice, i onda da kreće invazija navijača pogotovo što onda idu gostovanja na TK. Naš je to mentalitet čim jednu kiksaju neće narod da ih gleda da ih vodi Gvardijola a nije Ćiro.
Ne treba razmišljati o eventualnom kiksu treba razmišljati samo o pobjedi/pobjedama,ništa ne treba prepuštat slučaju 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
samolukavac
- Kontakt:
Ma kako to jarane, nego opstank da osiguramo, uzmemo šta kesha ako možemo i mi zadovoljni za ovu sezonu, da su na početku bile drugačije stvari što se tiče trenera, igrača druga priča bi bila, ali ovako zlatna sredina nama dovoljnastaragarda je napisao/la:ja i...samolukavac je napisao/la:Žao mi je ako Troglav ne nastavi takmičenje u Prvoj ligi, ali mi iz Lukavca bi najbolje profitirali jer smo mi jedini izgubili od njih tako da ništa nam oduzeti se ne može, dok bi Budućnost i Branitelj izgubili po bod jer su odigrali neriješeno s njima, došli bi negdje na diobu 6-tog mjesta ako Troglav ne nastavi takmičenje, a nadam se ipak da neće odustati da nam se ne ponavlja Krajišnik od prošle sezone, kad je Iskra jedina bila profitirala jer je izgubila od njih dok su svim drugim ekipama oduzeti bodovi protiv njih jer nisu odigrali više od 50% utakmica u prvenstvu, ako bi Troglav odigrao samo još jednu utakmicu pa onda odustao onda bi se svima računali bodovi iz prvog dijela sezone (osim nama) i u proljetnom dijelu svima bi protiv njih pisano 3-0...elaborat na temi Slobode o tome kako ce lukavac profitirat od livanjskog istupanja
![]()
...mislim,sto ovdje o tome pises jarane...da se necete sa ovim razvojem dogadzaja ukljucit u borbu za PL
zna li se koji ce sponzor biti na dresovima ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
dobro pitanje...dal je moguce da u ovolikom gradu nema 5 pametnih glava da senada na jasle dovuku i zavrse sa njim za sponzorstvo...pogotovo sad kad je Sloboda ponovo IN u gradu soli....frajer ima 4000 zaposlenih.....vrti milione mjesecno...10 000 maraka sedmicno na kancelarijski materijal i spajalice potrosi....pa pokloni mu dres,knjigu o Slobodi,slikaj ga sa cirom,postavi mu fotelju u lozi Tusnja sa sve flasom vina od 150 maraka i grickalicama,glavusom...pa uradi nesto da ga dovuces p.i.c.k.a mu materina...bit ce protiv jedinstva bruka svijeta na Tusnju,nocna tekma..odlicna prilikaSlobodas je napisao/la:zna li se koji ce sponzor biti na dresovima ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- nesvrstani
- Kontakt:
da se nadovezem, + sto ce na istoku biti ti reklamni panoi vjerovatno nesto veliko kao onaj kod "intermezza" ili stare opstine... i tu bi se mogle fine pare uzeti!staragarda je napisao/la:dobro pitanje...dal je moguce da u ovolikom gradu nema 5 pametnih glava da senada na jasle dovuku i zavrse sa njim za sponzorstvo...pogotovo sad kad je Sloboda ponovo IN u gradu soli....frajer ima 4000 zaposlenih.....vrti milione mjesecno...10 000 maraka sedmicno na kancelarijski materijal i spajalice potrosi....pa pokloni mu dres,knjigu o Slobodi,slikaj ga sa cirom,postavi mu fotelju u lozi Tusnja sa sve flasom vina od 150 maraka i grickalicama,glavusom...pa uradi nesto da ga dovuces p.i.c.k.a mu materina...bit ce protiv jedinstva bruka svijeta na Tusnju,nocna tekma..odlicna prilikaSlobodas je napisao/la:zna li se koji ce sponzor biti na dresovima ?
ja sam par str prije napisao da ce vjerovatno to biti neko javno gradsko preduzece, ali kao sto rece garda
pod hitno dovuci senada na tusanj, jer je bingo prejaka firma a nasa tuzlanska...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
sve je to super samo postoji jedan problem Senada ne zanima sport
ko da ga ranije FK i OKK nisu pokusavali dovesti u upravu
Sloboda Tuzla
nesto nas nece ovi sponzori eno i na stranici fk slobode imaju samo 2 
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Profit Binga u 2012 godini 36 600 000 KM 
Pa mora biti kad mu ljudi crnce za 400 km , a njega boli racku za opste dobro i za sportCoraco je napisao/la:Profit Binga u 2012 godini 36 600 000 KM
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- nesvrstani
- Kontakt:
nevjerovatno, tuzlanska pivara i irish pub... al je to smijesna cifra... sad ce jasko malo da zaprijetiSlobodas je napisao/la:nesto nas nece ovi sponzori eno i na stranici fk slobode imaju samo 2
tuzlanskim firmama, pa ako hoces da dobijes tender budes sponzor slobodi
u zenici... tako se traze sponzori, dobijes od opstine milionski posao al das fk 200.000-300.000
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Samo da nam komunalac ili gradske pijace ne bude pisalo na dresu..
A sto se tice binga,spominjali su da bi trebao u ovaj okk uletit,al eto covjeka ne zanima sport..
A sto se tice binga,spominjali su da bi trebao u ovaj okk uletit,al eto covjeka ne zanima sport..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dobro je i to, imaju posao i redovne plate jbg, nisu cigani ko onaj iz Lukavca dobio onu nagradu za film i misli bit uhljup dva posla odbioSlobodas je napisao/la:Pa mora biti kad mu ljudi crnce za 400 km , a njega boli racku za opste dobro i za sportCoraco je napisao/la:Profit Binga u 2012 godini 36 600 000 KM
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nije on za to. Nema on slifa, on jos stedi i stavlja u jastuk za crne dane. Pijacarski karakter. AZmir je za njega multimilijarder.Coraco je napisao/la:Profit Binga u 2012 godini 36 600 000 KM
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
senada SVE zanima...vjeruj mi na rijec....sve u cemu moze naci interes....ne mora on ic svake sedmice na Tusanj u dresu Slobode...govorimo o reklamiranju i sponzorstvu...bruka primjera je gdje ljudi koji su operisani od sporta ulazu u reklamiranje i sponzorstvo...i ta prica mi je smijesna...kao,nemoze se naci sponzor...pa normalno da nemoze kad si nesposoban,majmuncino...kod nas je princip po kojem se traze sponzori taj da se pokuca na vrata firme i pita hocete li nam bit sponzori...necete,aha..hvala,dovidzenjafukaratz je napisao/la:sve je to super samo postoji jedan problem Senada ne zanima sportko da ga ranije FK i OKK nisu pokusavali dovesti u upravu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma znam ja o cemu ti govoris al hajd sto ga ne zanima sport nego je covjek veoma skrt jbg nisam to htio gore da pisem al je takostaragarda je napisao/la:senada SVE zanima...vjeruj mi na rijec....sve u cemu moze naci interes....ne mora on ic svake sedmice na Tusanj u dresu Slobode...govorimo o reklamiranju i sponzorstvu...bruka primjera je gdje ljudi koji su operisani od sporta ulazu u reklamiranje i sponzorstvo...i ta prica mi je smijesna...kao,nemoze se naci sponzor...pa normalno da nemoze kad si nesposoban,majmuncino...kod nas je princip po kojem se traze sponzori taj da se pokuca na vrata firme i pita hocete li nam bit sponzori...necete,aha..hvala,dovidzenjafukaratz je napisao/la:sve je to super samo postoji jedan problem Senada ne zanima sportko da ga ranije FK i OKK nisu pokusavali dovesti u upravu
![]()
...mislim
Sloboda Tuzla
Jbg ne interesuje ga, hoce jos zelembaća čim ovoliko investira po BiH a sad da kažeš da mu trebaju neke reklame k'o što se Konzum i onaj Merkator non stop vrte, ne trebaju. Ali eto valjda neko uđe u razgovore sa njim uopšte, malo nek i faraon lobira tu, ionako je u planu gradit TC u Tuzli.Probisvjet je napisao/la:Ma nije on za to. Nema on slifa, on jos stedi i stavlja u jastuk za crne dane. Pijacarski karakter. AZmir je za njega multimilijarder.Coraco je napisao/la:Profit Binga u 2012 godini 36 600 000 KM
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja ba, to su oni sto imaju pare, a umru ko bijeda.fukaratz je napisao/la:ma znam ja o cemu ti govoris al hajd sto ga ne zanima sport nego je covjek veoma skrt jbg nisam to htio gore da pisem al je takostaragarda je napisao/la:senada SVE zanima...vjeruj mi na rijec....sve u cemu moze naci interes....ne mora on ic svake sedmice na Tusanj u dresu Slobode...govorimo o reklamiranju i sponzorstvu...bruka primjera je gdje ljudi koji su operisani od sporta ulazu u reklamiranje i sponzorstvo...i ta prica mi je smijesna...kao,nemoze se naci sponzor...pa normalno da nemoze kad si nesposoban,majmuncino...kod nas je princip po kojem se traze sponzori taj da se pokuca na vrata firme i pita hocete li nam bit sponzori...necete,aha..hvala,dovidzenjafukaratz je napisao/la:sve je to super samo postoji jedan problem Senada ne zanima sportko da ga ranije FK i OKK nisu pokusavali dovesti u upravu
![]()
...mislim
ne bi se taj odvojio od para nema sanse
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma covjek je lopov i neka vrsta robovlasnika. Ne trebaju nam takvi, Azmirova para je svaka postena, a i dobar je covjek i realan. Bingo bi usao u Slobodu samo ako on ima tu neki profit, isto kao sad sto su dosli Mato i Vugdalic da se ogrebu od Azmira...
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta ti lupas jbt. Kakav Mato i Vugdalic? Tesko razmisljas, probaj sa piracetam.tuzlak1987 je napisao/la:Ma covjek je lopov i neka vrsta robovlasnika. Ne trebaju nam takvi, Azmirova para je svaka postena, a i dobar je covjek i realan. Bingo bi usao u Slobodu samo ako on ima tu neki profit, isto kao sad sto su dosli Mato i Vugdalic da se ogrebu od Azmira...
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, schalke i 3 gosta.