FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 26 jan 2014, 20:33

Ja se samo nadam da ćemo pobijedit prve 3 utakmice, i onda da kreće invazija navijača pogotovo što onda idu gostovanja na TK. Naš je to mentalitet čim jednu kiksaju neće narod da ih gleda da ih vodi Gvardijola a nije Ćiro.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 jan 2014, 20:35

Ne treba razmišljati o eventualnom kiksu treba razmišljati samo o pobjedi/pobjedama,ništa ne treba prepuštat slučaju ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 20:49

staragarda je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Žao mi je ako Troglav ne nastavi takmičenje u Prvoj ligi, ali mi iz Lukavca bi najbolje profitirali jer smo mi jedini izgubili od njih tako da ništa nam oduzeti se ne može, dok bi Budućnost i Branitelj izgubili po bod jer su odigrali neriješeno s njima, došli bi negdje na diobu 6-tog mjesta ako Troglav ne nastavi takmičenje, a nadam se ipak da neće odustati da nam se ne ponavlja Krajišnik od prošle sezone, kad je Iskra jedina bila profitirala jer je izgubila od njih dok su svim drugim ekipama oduzeti bodovi protiv njih jer nisu odigrali više od 50% utakmica u prvenstvu, ako bi Troglav odigrao samo još jednu utakmicu pa onda odustao onda bi se svima računali bodovi iz prvog dijela sezone (osim nama) i u proljetnom dijelu svima bi protiv njih pisano 3-0 :)
ja i... :? ...elaborat na temi Slobode o tome kako ce lukavac profitirat od livanjskog istupanja :? :roll: ...mislim,sto ovdje o tome pises jarane...da se necete sa ovim razvojem dogadzaja ukljucit u borbu za PL :D
Ma kako to jarane, nego opstank da osiguramo, uzmemo šta kesha ako možemo i mi zadovoljni za ovu sezonu, da su na početku bile drugačije stvari što se tiče trenera, igrača druga priča bi bila, ali ovako zlatna sredina nama dovoljna :)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 jan 2014, 21:37

zna li se koji ce sponzor biti na dresovima ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2014, 21:45

Slobodas je napisao/la:zna li se koji ce sponzor biti na dresovima ?
dobro pitanje...dal je moguce da u ovolikom gradu nema 5 pametnih glava da senada na jasle dovuku i zavrse sa njim za sponzorstvo...pogotovo sad kad je Sloboda ponovo IN u gradu soli....frajer ima 4000 zaposlenih.....vrti milione mjesecno...10 000 maraka sedmicno na kancelarijski materijal i spajalice potrosi....pa pokloni mu dres,knjigu o Slobodi,slikaj ga sa cirom,postavi mu fotelju u lozi Tusnja sa sve flasom vina od 150 maraka i grickalicama,glavusom...pa uradi nesto da ga dovuces p.i.c.k.a mu materina...bit ce protiv jedinstva bruka svijeta na Tusnju,nocna tekma..odlicna prilika
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 26 jan 2014, 21:49

Slobodas je napisao/la:zna li se koji ce sponzor biti na dresovima ?
dobro pitanje...dal je moguce da u ovolikom gradu nema 5 pametnih glava da senada na jasle dovuku i zavrse sa njim za sponzorstvo...pogotovo sad kad je Sloboda ponovo IN u gradu soli....frajer ima 4000 zaposlenih.....vrti milione mjesecno...10 000 maraka sedmicno na kancelarijski materijal i spajalice potrosi....pa pokloni mu dres,knjigu o Slobodi,slikaj ga sa cirom,postavi mu fotelju u lozi Tusnja sa sve flasom vina od 150 maraka i grickalicama,glavusom...pa uradi nesto da ga dovuces p.i.c.k.a mu materina...bit ce protiv jedinstva bruka svijeta na Tusnju,nocna tekma..odlicna prilika
da se nadovezem, + sto ce na istoku biti ti reklamni panoi vjerovatno nesto veliko kao onaj kod "intermezza" ili stare opstine... i tu bi se mogle fine pare uzeti!

ja sam par str prije napisao da ce vjerovatno to biti neko javno gradsko preduzece, ali kao sto rece garda
pod hitno dovuci senada na tusanj, jer je bingo prejaka firma a nasa tuzlanska...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 21:53

sve je to super samo postoji jedan problem Senada ne zanima sport :!: ko da ga ranije FK i OKK nisu pokusavali dovesti u upravu
Sloboda Tuzla

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 jan 2014, 21:55

nesto nas nece ovi sponzori eno i na stranici fk slobode imaju samo 2 :(
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 jan 2014, 21:56

Profit Binga u 2012 godini 36 600 000 KM :D

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 jan 2014, 21:57

Coraco je napisao/la:Profit Binga u 2012 godini 36 600 000 KM :D
Pa mora biti kad mu ljudi crnce za 400 km , a njega boli racku za opste dobro i za sport
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 26 jan 2014, 21:58

Slobodas je napisao/la:nesto nas nece ovi sponzori eno i na stranici fk slobode imaju samo 2 :(
nevjerovatno, tuzlanska pivara i irish pub... al je to smijesna cifra... sad ce jasko malo da zaprijeti
tuzlanskim firmama, pa ako hoces da dobijes tender budes sponzor slobodi :mrgreen: nesto kao deling
u zenici... tako se traze sponzori, dobijes od opstine milionski posao al das fk 200.000-300.000 :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jan 2014, 21:59

Samo da nam komunalac ili gradske pijace ne bude pisalo na dresu.. :lol:

A sto se tice binga,spominjali su da bi trebao u ovaj okk uletit,al eto covjeka ne zanima sport..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 jan 2014, 22:00

Slobodas je napisao/la:
Pa mora biti kad mu ljudi crnce za 400 km , a njega boli racku za opste dobro i za sport
Dobro je i to, imaju posao i redovne plate jbg, nisu cigani ko onaj iz Lukavca dobio onu nagradu za film i misli bit uhljup dva posla odbio :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 22:00

Ma nije on za to. Nema on slifa, on jos stedi i stavlja u jastuk za crne dane. Pijacarski karakter. AZmir je za njega multimilijarder.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2014, 22:00

fukaratz je napisao/la:sve je to super samo postoji jedan problem Senada ne zanima sport :!: ko da ga ranije FK i OKK nisu pokusavali dovesti u upravu
senada SVE zanima...vjeruj mi na rijec....sve u cemu moze naci interes....ne mora on ic svake sedmice na Tusanj u dresu Slobode...govorimo o reklamiranju i sponzorstvu...bruka primjera je gdje ljudi koji su operisani od sporta ulazu u reklamiranje i sponzorstvo...i ta prica mi je smijesna...kao,nemoze se naci sponzor...pa normalno da nemoze kad si nesposoban,majmuncino...kod nas je princip po kojem se traze sponzori taj da se pokuca na vrata firme i pita hocete li nam bit sponzori...necete,aha..hvala,dovidzenja :D :D ...mislim :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 22:03

fukaratz je napisao/la:sve je to super samo postoji jedan problem Senada ne zanima sport :!: ko da ga ranije FK i OKK nisu pokusavali dovesti u upravu
senada SVE zanima...vjeruj mi na rijec....sve u cemu moze naci interes....ne mora on ic svake sedmice na Tusanj u dresu Slobode...govorimo o reklamiranju i sponzorstvu...bruka primjera je gdje ljudi koji su operisani od sporta ulazu u reklamiranje i sponzorstvo...i ta prica mi je smijesna...kao,nemoze se naci sponzor...pa normalno da nemoze kad si nesposoban,majmuncino...kod nas je princip po kojem se traze sponzori taj da se pokuca na vrata firme i pita hocete li nam bit sponzori...necete,aha..hvala,dovidzenja :D :D ...mislim :roll:
ma znam ja o cemu ti govoris al hajd sto ga ne zanima sport nego je covjek veoma skrt jbg nisam to htio gore da pisem al je tako :!: ne bi se taj odvojio od para nema sanse
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 jan 2014, 22:05

Probisvjet je napisao/la:
Ma nije on za to. Nema on slifa, on jos stedi i stavlja u jastuk za crne dane. Pijacarski karakter. AZmir je za njega multimilijarder.
Jbg ne interesuje ga, hoce jos zelembaća čim ovoliko investira po BiH a sad da kažeš da mu trebaju neke reklame k'o što se Konzum i onaj Merkator non stop vrte, ne trebaju. Ali eto valjda neko uđe u razgovore sa njim uopšte, malo nek i faraon lobira tu, ionako je u planu gradit TC u Tuzli.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 22:06

fukaratz je napisao/la:
ma znam ja o cemu ti govoris al hajd sto ga ne zanima sport nego je covjek veoma skrt jbg nisam to htio gore da pisem al je tako :!: ne bi se taj odvojio od para nema sanse
Ma ja ba, to su oni sto imaju pare, a umru ko bijeda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2014, 22:09

Ma covjek je lopov i neka vrsta robovlasnika. Ne trebaju nam takvi, Azmirova para je svaka postena, a i dobar je covjek i realan. Bingo bi usao u Slobodu samo ako on ima tu neki profit, isto kao sad sto su dosli Mato i Vugdalic da se ogrebu od Azmira...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 22:11

tuzlak1987 je napisao/la:Ma covjek je lopov i neka vrsta robovlasnika. Ne trebaju nam takvi, Azmirova para je svaka postena, a i dobar je covjek i realan. Bingo bi usao u Slobodu samo ako on ima tu neki profit, isto kao sad sto su dosli Mato i Vugdalic da se ogrebu od Azmira...
Sta ti lupas jbt. Kakav Mato i Vugdalic? Tesko razmisljas, probaj sa piracetam.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.