Znam ali netreba jos, kad zatreba sigurno cu slucajno naiciPauk je napisao/la:Ma nema se vala nista posebno ni vidjeti, al mogu ti preporuciti ''Muske Vode''
Turizam u Bosni i Hercegovini
Moderator/ica: insider
Re: Turizam u Bosni i Hercegovini
Tracy McGrady!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Posjetite izvore Plive, stvarno prelijepo i isplati se otic.Voda je cista i pitka,hladna da se nemozes ni okupat.Stari mi j pricao da je Pliva tako hladna da je se malo ko mogao okupati u njoj,ja mu nisam htio vjerovat.I jednom ja sa njim odem na taj izvor da vidim kakvo je to mjesto i stvarno kad sam usao u Plivu tako sam odma brze-bolje i izasao
Hladna da te Bog sacuva, ledara ziva.
Hladna da te Bog sacuva, ledara ziva.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja sam bila u Sarajevu, Bihacu, Zenici, Travniku, Jajcu, Gracanici, Visokom, Capljini xD, Kladnju, Srebrenici..... ugl. dosta gradova.. pa lijepa nam je drzava.. samo malo vise ulaganja.. i bit ce bolje 
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Ja bas htio napisati pa kako nisi bila u Mostaru, kad vidim pise lokacija MostarLily je napisao/la:Ja sam bila u Sarajevu, Bihacu, Zenici, Travniku, Jajcu, Gracanici, Visokom, Capljini xD, Kladnju, Srebrenici..... ugl. dosta gradova.. pa lijepa nam je drzava.. samo malo vise ulaganja.. i bit ce bolje
Moja lista: Mostar (rodjen/zivio),Neum,Posusje,Jablanica,Konjic,Sarajevo,Visoko,Zenica,Vitez,Bugojno,Travnik,Gornji i Donji Vakuf !
Kao sto vidite ja sam se kretao samo po nasem rezervatu
I Tesanj.....volim Tesanj, iznad Tesnja zora svicee ljubav nasa vjecna bice
Bez zezancije, zelim otic u Tesanj da vidim

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivatibambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Mostar,Buna-tekija,Počitelj,Neretva-rafting
Zenica,Travnik,Begov han-ima se svašta vidjet
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
Krajna Bihać -ljepote Une ,grad novo uređen
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne omalozavaj majmune jedan, nek tvoje rajvosa mirise jbm ti likove ovakve.mak_033 je napisao/la:Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivatibambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
To obično kažu oni ljudi koji nisu vidjeli ni čuli za:Pauk je napisao/la:Ma nema se vala nista posebno ni vidjeti, al mogu ti preporuciti ''Muske Vode''
Pećinu Vjetrenicu, Vodopad Kravice, Vrelo Bune, Vrelo Bijele, Vodopad Blihu, Kupreško polje, Popovo polje, Nevesinjsko polje... Zatim, Rijeku Trebišnicu (Najdužu ponornicu u Evropi), Kanjon Drine, Neretve, Rakitnice, Drežanke (Najdublji kanjon u Evropi). Bijambarske pečine, Vodopad Skakavac, Planinu Prenj, Čvrsnicu, Bijelašnicu, Jahorinu...
Da ne nabrajam, to su samo prirodne ljepote, a historijskih znamenitosti ima toliko mnogo da ti se zamanta od brojnih podataka i imena...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Umjesto da me bezpotrebno napadas nabroj mi samo jednu stvar zasto je vrijedno otici u Zenicurob do bagro je napisao/la:Ne omalozavaj majmune jedan, nek tvoje rajvosa mirise jbm ti likove ovakve.mak_033 je napisao/la:Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivatibambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
zbog takvih kao što si ti nama država propada
ali ne može ti/vam niko zabraniti da tako pričaš/pričate
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Tvoj post nema svrhe.. Ja samo kazem covjeku da ne ide u Zenicu jer ima puno ljepsih mjesta u nasoj divnoj zemljiMirza_Hordas je napisao/la:zbog takvih kao što si ti nama država propadaali ne može ti/vam niko zabraniti da tako pričaš/pričate

Najljepsi grad u BIH !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Dobra tema...
Ja ne putujem puno,ali mi se svidio Bihać,onako na prvi pogled...Ali teško da ima išta ljepše u našoj domovini od Stoca!!!
Ja ne putujem puno,ali mi se svidio Bihać,onako na prvi pogled...Ali teško da ima išta ljepše u našoj domovini od Stoca!!!
Draga mi je Zenica, lijep mi je Mostar, al mi je nekako srcu najmiliji Sarajevo grad 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
hehe.. al' u onom staromloptica je napisao/la:Potpis Kongo .
MOOSTARRRR!
ABC KOLAČI
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Cijela naša draga REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA je PRELIJEPA,ali Počitelj je taj koji ostavlja bez daha 
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Odlucio sam, za pocetak idem u Hercegovinu (uglavnom radi Mostara) i nadam se da imam sta vidjeti, postavit cu slike cim budem sve interesantno obisao.
Tracy McGrady!!!
sto se tice raftinga ako ces birati izmedju une i neretve izaberi unu , ustvari ako volis da te pukne malo veci adrenalin heheh, prosle god sam bio na neretvi i odlicno je isto tako zaista preljepa al su mi rekli da je una vise divlja ...
Stolac je najveća ljepota Bosne i Hercegovine

Obavezno posjetit

Obavezno posjetit
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
U stocu ima samo ovih kamenja, ima ih i kod nas ali nisu toliko stari, kamen ko kamen, svakako nicemu ne koristi....
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Wilshere10 i 24 gosta.