Safet Sušić - Pape

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 jan 2010, 13:18

szlaja je napisao/la:Zakljucio covjek da je Spaha dobar stoper, hahahahahahahaha
Ma laze sigurno, hahahahaha
on obilazi sve reprezentativce za razliku od ćire i ostalih selektora....sušić rekao da je dobar stoper i šta je to smiješno :? :? haj objasni
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 jan 2010, 13:21

Vidljivo je da Safet nema veze o nasem fudbalu i nasim igracima...Frajer je haman samo za Pjanica cuo kao da ne gleda tv...Ja kao istinski patriota znam sve ograce i povremene reprezentativce i sve one koji nadolaze..Safet mi djeluje kao da je s neba pao ...Zaista ga cijenim kao igraca,igracinu svojevremeno,no kao trenera ,ma i nemam bas vjere..Moguce da ce nametnut autoritet kad igraca,ali,ako ga ne nametne tesko da ga on s svojom lafinom koje skoro pa i nema moze do izravnat...Ja sam ovog trenutka uz njega i nase momke ,i bit cu vjerovatno jer volim ovu drzavu i hvala Ciri za osjecaj koji nam je zajedno s nasim zamjevima priredio...Ziv bio Safet ....

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 23 jan 2010, 13:44

Sta kenjate covjek radi svoj posao i prati reprezentativce po evropi a ciro **** nije nikad otiso dalje od hrvatske.
Ja sam zadovoljan za sad

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 jan 2010, 14:04

Ja bih ugasio ovu temu iz poštovanja prema Safetu Sušiću, jer nije primjereno da svaki papak komentariše njegov rad...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jan 2010, 14:07

AYAN je napisao/la:Ja bih ugasio ovu temu iz poštovanja prema Safetu Sušiću, jer nije primjereno da svaki papak komentariše njegov rad...
Slažem se. Iskren da budem i ja sam volio da nam je Barba selktor, ali šta je tu je, Safet Sušić je ;) .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 23 jan 2010, 14:08

Wolverine je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Zakljucio covjek da je Spaha dobar stoper, hahahahahahahaha
Ma laze sigurno, hahahahaha
zakljucio je da dugo nije vidio stopera kao spahica. iskren a budem nisam nija. sta sad on nema pravo davati nikake komentare o igracima, vec treba stimati utakmice?
U tome je bit svega. I ptice na grani znaju kakav je Spaha. A on kao selektor najmanje zna o njemu. Zalosno... Kad bude gledo Pjanica reci ce da imamo veoma mladog i talentovanog igraca, hahahahaha
A za Cirom me boli racku, manipulator kakvog zemlja nije vidjela.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 23 jan 2010, 14:25

Šta se bojite, imamo selektora kojem je najmanji problem od prosječnog prvoligaša napraviti drugoligaša. Čovjeka koji nije pogledao niti jednu utakmicu reprezentacije u prošlim kvalifikacijama, kako na tefeu tako ni lajf. Ali zove se Safet, znao je nekad dobro igrat lopte, tako da uspjeh je zagarantiran... A vidim da je napokon čuo i za Spahića što me dodatno nabrijava optimizmom.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 23 jan 2010, 15:21

Bar nije cirkusant i svaka mu je riječ na mijestu do sad se profi pokazuje sretno mu .Radi svoj posao nek sam uvede reda i posloži to na mijesto i bit će step by step.
Idemo Bosno pametno i sigurno ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jan 2010, 15:32

bambina je napisao/la:Bar nije cirkusant i svaka mu je riječ na mijestu do sad se profi pokazuje sretno mu .Radi svoj posao nek sam uvede reda i posloži to na mijesto i bit će step by step.
Idemo Bosno pametno i sigurno ;)
Do sada sve sto je uradio bilo je vrlo profesionalno, evo citam da je pricao i sa Salihamidzicem i da ce se opet cuti. Hasan kao da je malo omeksao.. :) Takodje i sa Papcem pokusava da stupi u kontakt. Ciro ih nije ni nazvao koliko je meni poznato nego je nesto preko medija pokusavao. Cirkusant.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 16:29

Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 23 jan 2010, 16:34

Tarik14 je napisao/la:Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.
A šta je to Sušić 'uradio' b.t.j.? Daj mi omjer njegovih rezultata na klupi BiH. Čim ima podršku navijaĆa poput tebe, onda imam nepobitan dokaz da nešto radi krivo.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 jan 2010, 16:40

B.T.J. izvini sta ti ovo znaci???????nadam se da nije ono sto sam ja pomislio jer to znaci da si retardirani moron
.....ako si sinoc gledao reprizu NA OBN-u ZVIJEZDE SA ZVIJEZDAMA mogao si vidjeti glavnu zvijezdu ciru blazevica :D

za razliku od njega ciro pokusava ojacati reprezenntaciju i stvoriti sliku o svakom igracu a ne ko Ciro da mu drugi pricaju ovaj je dobar ovaj nije......da nebi na treningu govorio KO MI OVOGA POSLA VEZE SA FUDBALOM NEMA...
ide po evropi i razgovara sa bivsim repreezentativcima....vec stvara u glavi viziju repke.....

to sto neki neshvataju zadatak trenera to je druga stvar....volim ga samo sto nesnima filmove,reklame,nehoda po nekim jeftinim show emisijama,,.....bar radi nesto korisno
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jan 2010, 16:43

Tarik14 je napisao/la:Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.
Pa dobro , znaš šta, oni i sa pravom to govore. Jer baš neko gore reče da Pape nije gledao tekme BiH, da ga do neki dan nije bilo briga za BiH , a sad odjednom selektor. Mislim, da se ne lažemo, ima mali milion takvi naših ljudi u inostranstvu, prilagodili se životu tamo, volio bih bar 5 minuta biti u njihovim glavama da vidim šta misle... Mi smo prije stalno govorili što nam nedolaze selektori kao što su Baždarević, Sušić, Halilhdžić... i odjednom dođe i svi na njega plju plju... Ipak mislim da će Pape sa rep. otići na Euro. Još da nam vrati Bracu i Papca uhhh... 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jan 2010, 16:44

Offside je napisao/la:Šta se bojite, imamo selektora kojem je najmanji problem od prosječnog prvoligaša napraviti drugoligaša. Čovjeka koji nije pogledao niti jednu utakmicu reprezentacije u prošlim kvalifikacijama, kako na tefeu tako ni lajf. Ali zove se Safet, znao je nekad dobro igrat lopte, tako da uspjeh je zagarantiran... A vidim da je napokon čuo i za Spahića što me dodatno nabrijava optimizmom.
@Offside izvadi iz slamarice par miliona pa dovedi ''pravog'' selektora.
Budi ''laf u srcu'' da i ti budes ''stovan'' na ovim prostorima. :roll:
Jer platu koju prima Pape toliko i trener iz Albanskog Fljamurtarija ima.
Lako je pametovati.
P.S Drugo ne siri dezinformacije u vezi prosjecnog prvoligasa i pravljenje drugoligasa.
Zbog dezinformacija i neistinitih izjava na forumu je striktno pravilo da se i opomena moze dobiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 16:45

Offside je napisao/la:
A šta je to Sušić 'uradio' b.t.j.? Daj mi omjer njegovih rezultata na klupi BiH. Čim ima podršku navijaĆa poput tebe, onda imam nepobitan dokaz da nešto radi krivo.
Covjek jednostavno radi svoj posao na korektan nacin za razliku od predhodnih selektora. Ciru, kojeg je javnost dizala u nebesa, nikad nije nista uradio dobro za BH. reprezentaciju. Ustvari, ne znam da je ijednom uradio ono sto je obecao. Kad je trebao da posmatra nase igrace u evropskim ligama, on je ucestvovao na kojekakve tv. emisije u Hrvatskoj. Cim je Susic postao selektor, on je poceo da se zanima za nase igrace iako veliki dio BH. javnost je bio protiv njega. Pape je za nepunih 10 dana bio na dvije utakmice Bundeslige, jednu Ligue 1. Sad ide u Belgiju da gleda Mravca, Custovica i Mirvica a zatim ponovo u Francusku da vidi Pjanica.

Kad je ikad Ciro ovo radio??? :?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 16:49

Zagor je napisao/la:
Pa dobro , znaš šta, oni i sa pravom to govore. Jer baš neko gore reče da Pape nije gledao tekme BiH, da ga do neki dan nije bilo briga za BiH , a sad odjednom selektor. Mislim, da se ne lažemo, ima mali milion takvi naših ljudi u inostranstvu, prilagodili se životu tamo, volio bih bar 5 minuta biti u njihovim glavama da vidim šta misle... Mi smo prije stalno govorili što nam nedolaze selektori kao što su Baždarević, Sušić, Halilhdžić... i odjednom dođe i svi na njega plju plju... Ipak mislim da će Pape sa rep. otići na Euro. Još da nam vrati Bracu i Papca uhhh... 8-)
Ako cemo pravo, i Blazevicu nije bilo briga za BIH prije nego sto je postao selektor reprezentacije. :roll: Ipak su mu svi oprostili sto je davao kontroverzne izjave protiv BIH dok je bio selektor Hrvatske ("napicemo vam se turske krvi", "BIH nece nikad imati reprezentaciju" itd.) Netrebamo previse gledati na proslost jel po toj logici Blazevic nikad nije trebao da bude selektor.

Susica treba dati podrsku jel lik to zasluzuje svojim svakodnevnim potezima i izjavama.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 jan 2010, 16:50

Tarik14 je napisao/la:
Offside je napisao/la:
Covjek jednostavno radi svoj posao na korektan nacin za razliku od predhodnih selektora. Ciru, kojeg je javnost dizala u nebesa, nikad nije nista uradio dobro za BH. reprezentaciju. Ustvari, ne znam da je ijednom uradio ono sto je obecao. Kad je trebao da posmatra nase igrace u evropskim ligama, on je ucestvovao na kojekakve tv. emisije u Hrvatskoj. Cim je Susic postao selektor, on je poceo da se zanima za nase igrace iako veliki dio BH. javnost je bio protiv njega. Pape je za nepunih 10 dana bio na dvije utakmice Bundeslige, jednu Ligue 1. Sad ide u Belgiju da gleda Mravca, Custovica i Mirvica a zatim ponovo u Francusku da vidi Pjanica.

Kad je ikad Ciro ovo radio??? :?
Treba reći još da je Ćiro više bio po nekakvim tv emisijama nego na utakmicama, a kod Safeta će biti obrnuto siguran sam. ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 16:52

Jos samo da kazem da oni koji ga nevole vala i nemoraju navijati za BIH. :| Nazalost, oni ce prvi pametovati ako, ne daj Boze, dozivimo kiks u kvalifikacijama.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 23 jan 2010, 16:56

johnnyHZ je napisao/la:B.T.J. izvini sta ti ovo znaci???????nadam se da nije ono sto sam ja pomislio jer to znaci da si retardirani moron
.....ako si sinoc gledao reprizu NA OBN-u ZVIJEZDE SA ZVIJEZDAMA mogao si vidjeti glavnu zvijezdu ciru blazevica :D

za razliku od njega ciro pokusava ojacati reprezenntaciju i stvoriti sliku o svakom igracu a ne ko Ciro da mu drugi pricaju ovaj je dobar ovaj nije......da nebi na treningu govorio KO MI OVOGA POSLA VEZE SA FUDBALOM NEMA...
ide po evropi i razgovara sa bivsim repreezentativcima....vec stvara u glavi viziju repke.....

to sto neki neshvataju zadatak trenera to je druga stvar....volim ga samo sto nesnima filmove,reklame,nehoda po nekim jeftinim show emisijama,,.....bar radi nesto korisno
B.t.w. Uglavnom sve što ti tu navodiš je lijepo, krasno, kao iz neke bajke, dođe prva utakmica, pukne bruka od npr.Kazahstana i džaba mu sve. Može se posrati na svoj posao, jer putovati svijetom, gledati utakmice, ručati i ispijati kafe sa našim igračima znamo i ja i ti, ja bi čak platio da radim taj posao i stvaram faking profile igrača. Jbt kako ti opisa trenerski posao, imam osjećaj da bi i ja bio dobar selektor. Ne znam šta uopće spominješ Ćiru, njegove showove, pressice, tv emisije. Nije valjda da ti nedostaje. Spomeni rezultate Ćire u reprezentaciji jer dobrog ili lošeg trenera čine rezultati, a ne kojekakvi novinarski članci đe bio, šta je radio, jel mu se diže bez viagre itd. Ćirine rezultate znamo, Papkine ćemo da vidimo...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 17:00

Osim "strasnih" pobjeda protiv "velesila" poput Estonije, Armenije i Belgije, ja neznam da je Ciro ostvario ijedan drugi rezultat. Svake jake reprezentacije su nas lahko savladale i u 6 utakmica protiv Spanije, Turske i Portugala smo ostvarili samo 1 bod uz 5 poraza i 1 remi. Prije par godine, te ekipe su se tesko mucile protiv nas a sad su nas nadigrala u gotovo svakoj utakmici.

Toliko o Cirinim rezultatima! :roll:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.