on obilazi sve reprezentativce za razliku od ćire i ostalih selektora....sušić rekao da je dobar stoper i šta je to smiješnoszlaja je napisao/la:Zakljucio covjek da je Spaha dobar stoper, hahahahahahahaha
Ma laze sigurno, hahahahaha

on obilazi sve reprezentativce za razliku od ćire i ostalih selektora....sušić rekao da je dobar stoper i šta je to smiješnoszlaja je napisao/la:Zakljucio covjek da je Spaha dobar stoper, hahahahahahahaha
Slažem se. Iskren da budem i ja sam volio da nam je Barba selktor, ali šta je tu je, Safet Sušić jeAYAN je napisao/la:Ja bih ugasio ovu temu iz poštovanja prema Safetu Sušiću, jer nije primjereno da svaki papak komentariše njegov rad...
U tome je bit svega. I ptice na grani znaju kakav je Spaha. A on kao selektor najmanje zna o njemu. Zalosno... Kad bude gledo Pjanica reci ce da imamo veoma mladog i talentovanog igraca, hahahahahaWolverine je napisao/la:zakljucio je da dugo nije vidio stopera kao spahica. iskren a budem nisam nija. sta sad on nema pravo davati nikake komentare o igracima, vec treba stimati utakmice?szlaja je napisao/la:Zakljucio covjek da je Spaha dobar stoper, hahahahahahahaha
Do sada sve sto je uradio bilo je vrlo profesionalno, evo citam da je pricao i sa Salihamidzicem i da ce se opet cuti. Hasan kao da je malo omeksao..bambina je napisao/la:Bar nije cirkusant i svaka mu je riječ na mijestu do sad se profi pokazuje sretno mu .Radi svoj posao nek sam uvede reda i posloži to na mijesto i bit će step by step.
Idemo Bosno pametno i sigurno
A šta je to Sušić 'uradio' b.t.j.? Daj mi omjer njegovih rezultata na klupi BiH. Čim ima podršku navijaĆa poput tebe, onda imam nepobitan dokaz da nešto radi krivo.Tarik14 je napisao/la:Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.
Pa dobro , znaš šta, oni i sa pravom to govore. Jer baš neko gore reče da Pape nije gledao tekme BiH, da ga do neki dan nije bilo briga za BiH , a sad odjednom selektor. Mislim, da se ne lažemo, ima mali milion takvi naših ljudi u inostranstvu, prilagodili se životu tamo, volio bih bar 5 minuta biti u njihovim glavama da vidim šta misle... Mi smo prije stalno govorili što nam nedolaze selektori kao što su Baždarević, Sušić, Halilhdžić... i odjednom dođe i svi na njega plju plju... Ipak mislim da će Pape sa rep. otići na Euro. Još da nam vrati Bracu i Papca uhhh...Tarik14 je napisao/la:Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.
@Offside izvadi iz slamarice par miliona pa dovedi ''pravog'' selektora.Offside je napisao/la:Šta se bojite, imamo selektora kojem je najmanji problem od prosječnog prvoligaša napraviti drugoligaša. Čovjeka koji nije pogledao niti jednu utakmicu reprezentacije u prošlim kvalifikacijama, kako na tefeu tako ni lajf. Ali zove se Safet, znao je nekad dobro igrat lopte, tako da uspjeh je zagarantiran... A vidim da je napokon čuo i za Spahića što me dodatno nabrijava optimizmom.
Covjek jednostavno radi svoj posao na korektan nacin za razliku od predhodnih selektora. Ciru, kojeg je javnost dizala u nebesa, nikad nije nista uradio dobro za BH. reprezentaciju. Ustvari, ne znam da je ijednom uradio ono sto je obecao. Kad je trebao da posmatra nase igrace u evropskim ligama, on je ucestvovao na kojekakve tv. emisije u Hrvatskoj. Cim je Susic postao selektor, on je poceo da se zanima za nase igrace iako veliki dio BH. javnost je bio protiv njega. Pape je za nepunih 10 dana bio na dvije utakmice Bundeslige, jednu Ligue 1. Sad ide u Belgiju da gleda Mravca, Custovica i Mirvica a zatim ponovo u Francusku da vidi Pjanica.Offside je napisao/la:A šta je to Sušić 'uradio' b.t.j.? Daj mi omjer njegovih rezultata na klupi BiH. Čim ima podršku navijaĆa poput tebe, onda imam nepobitan dokaz da nešto radi krivo.Tarik14 je napisao/la:Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.
Ako cemo pravo, i Blazevicu nije bilo briga za BIH prije nego sto je postao selektor reprezentacije.Zagor je napisao/la:Pa dobro , znaš šta, oni i sa pravom to govore. Jer baš neko gore reče da Pape nije gledao tekme BiH, da ga do neki dan nije bilo briga za BiH , a sad odjednom selektor. Mislim, da se ne lažemo, ima mali milion takvi naših ljudi u inostranstvu, prilagodili se životu tamo, volio bih bar 5 minuta biti u njihovim glavama da vidim šta misle... Mi smo prije stalno govorili što nam nedolaze selektori kao što su Baždarević, Sušić, Halilhdžić... i odjednom dođe i svi na njega plju plju... Ipak mislim da će Pape sa rep. otići na Euro. Još da nam vrati Bracu i Papca uhhh...Tarik14 je napisao/la:Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.
Treba reći još da je Ćiro više bio po nekakvim tv emisijama nego na utakmicama, a kod Safeta će biti obrnuto siguran sam.Tarik14 je napisao/la:Covjek jednostavno radi svoj posao na korektan nacin za razliku od predhodnih selektora. Ciru, kojeg je javnost dizala u nebesa, nikad nije nista uradio dobro za BH. reprezentaciju. Ustvari, ne znam da je ijednom uradio ono sto je obecao. Kad je trebao da posmatra nase igrace u evropskim ligama, on je ucestvovao na kojekakve tv. emisije u Hrvatskoj. Cim je Susic postao selektor, on je poceo da se zanima za nase igrace iako veliki dio BH. javnost je bio protiv njega. Pape je za nepunih 10 dana bio na dvije utakmice Bundeslige, jednu Ligue 1. Sad ide u Belgiju da gleda Mravca, Custovica i Mirvica a zatim ponovo u Francusku da vidi Pjanica.Offside je napisao/la:A šta je to Sušić 'uradio' b.t.j.? Daj mi omjer njegovih rezultata na klupi BiH. Čim ima podršku navijaĆa poput tebe, onda imam nepobitan dokaz da nešto radi krivo.Tarik14 je napisao/la:Susic je za 2 sedmice uradio vise nego Ciro za godinu i po dana. Pape je pokazao da je veliki covjek koji voli svoju zemlju i koji stavlja uspjeh reprezentacije u prvom planu a ne novac. Od jednom su nestali "strucnjaci" za pljuvanje Papeta. Da bog da ti pametnjakovici nikad vise navijali za BIH.
Kad je ikad Ciro ovo radio???
B.t.w. Uglavnom sve što ti tu navodiš je lijepo, krasno, kao iz neke bajke, dođe prva utakmica, pukne bruka od npr.Kazahstana i džaba mu sve. Može se posrati na svoj posao, jer putovati svijetom, gledati utakmice, ručati i ispijati kafe sa našim igračima znamo i ja i ti, ja bi čak platio da radim taj posao i stvaram faking profile igrača. Jbt kako ti opisa trenerski posao, imam osjećaj da bi i ja bio dobar selektor. Ne znam šta uopće spominješ Ćiru, njegove showove, pressice, tv emisije. Nije valjda da ti nedostaje. Spomeni rezultate Ćire u reprezentaciji jer dobrog ili lošeg trenera čine rezultati, a ne kojekakvi novinarski članci đe bio, šta je radio, jel mu se diže bez viagre itd. Ćirine rezultate znamo, Papkine ćemo da vidimo...johnnyHZ je napisao/la:B.T.J. izvini sta ti ovo znaci???????nadam se da nije ono sto sam ja pomislio jer to znaci da si retardirani moron
.....ako si sinoc gledao reprizu NA OBN-u ZVIJEZDE SA ZVIJEZDAMA mogao si vidjeti glavnu zvijezdu ciru blazevica![]()
za razliku od njega ciro pokusava ojacati reprezenntaciju i stvoriti sliku o svakom igracu a ne ko Ciro da mu drugi pricaju ovaj je dobar ovaj nije......da nebi na treningu govorio KO MI OVOGA POSLA VEZE SA FUDBALOM NEMA...
ide po evropi i razgovara sa bivsim repreezentativcima....vec stvara u glavi viziju repke.....
to sto neki neshvataju zadatak trenera to je druga stvar....volim ga samo sto nesnima filmove,reklame,nehoda po nekim jeftinim show emisijama,,.....bar radi nesto korisno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.