costa da gol al ustvari autogol

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Imas tamo u temi kukanja moj post, da ne spamamo ovdje. Ja sam ih zvao jutros, kaze da gledali snimak i odlucili da je autogolnoviclan je napisao/la:pa dobro ako je autogol ali zasto jos uvijek sportplus, betlive=5 plus, formula drze 1 za costu u pm3
jesu li ovi toliko glupi ili ???
Ma ajde dobro ali jesu li ovi normalni ili toliko posteni da nije bio autogol jbg pare su paekrmpotich je napisao/la:Imas tamo u temi kukanja moj post, da ne spamamo ovdje. Ja sam ih zvao jutros, kaze da gledali snimak i odlucili da je autogolnoviclan je napisao/la:pa dobro ako je autogol ali zasto jos uvijek sportplus, betlive=5 plus, formula drze 1 za costu u pm3
jesu li ovi toliko glupi ili ???![]()
Kralju, imas temu predvideno za ovo, zove se chat, kukanje itd. !noviclan je napisao/la:Ma ajde dobro ali jesu li ovi normalni ili toliko posteni da nije bio autogol jbg pare su paekrmpotich je napisao/la:Imas tamo u temi kukanja moj post, da ne spamamo ovdje. Ja sam ih zvao jutros, kaze da gledali snimak i odlucili da je autogolnoviclan je napisao/la:pa dobro ako je autogol ali zasto jos uvijek sportplus, betlive=5 plus, formula drze 1 za costu u pm3
jesu li ovi toliko glupi ili ???![]()
BenjooJutub je napisao/la:Jeff Green 16,5 +
Jo Johnson 17,5 +
Boston - Brooklyn 2
Spartak M. - Atlant
Atlant ML@1,40 Bet365
2@1,70 Bet365
Atlant -1,5@2,30 Bet365
Spartak je u rasulu zbog financijskih problema, rezultati uzasni...u zadnjih 15 utakmica su dozivjeli 15 poraza, od toga tri nakon OT,a 9 je bilo sa hendikepom (dva ili vise golova razlike). Atlant jos uvijek ima nade da ce se plasirati u play off, zaostaju 6 bodova za Yaroslavlom i danasnja pobjeda im je imperativ.
Uz ovakav Spartak, cista pobjeda Atlanta se mora ispratiti a za one hrabrije je tu i pobjeda s hendikepom.
Ja sam računao da piše odgođeno za utorak, jer su ovi svi parovi igrali u subotu..Kladioholicar je napisao/la:Odlozenobevanda4 je napisao/la:
Ako se tko bavi padovima tečaja - eto mu prilike.
U Marathonbeta kvota oko 1.9
još kod mene u kladi hendikep narastao s 35.5 na 39.5,dok ga na kraju nisu izbaciliInterista je napisao/la:Kakav poklon Olympiakos hendikep 38,5 i taman da uplatim vise para izbace hebo budalu kud ranije ne ustadoh
Date Grizman i to dva da ti ne mogu ponistiti hahhahakrmpotich je napisao/la:Jes da su me noćas pokrali, al et monopol imaju. Penala i crvenih nema nigdje, tako da:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.