Za Kinseya slicna prica, on je i u prvoj tekmi "ubio" MZT, postigao im je 25-30 koseva, ne sjecam se tacno
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja sam lupio danas i Bogdanovića 15,5+ i Kinseya 12,5+
Bogdan je masina, ocekujem veceras da odigra bar 35 min zbog povrede Milosavljevica, standardno uzima "milion" suteva, ne vjerujem da ce Partizan nesto lako dobiti ovaj meč, tako da je sasvim realno da postigne 16 poena.
Za Kinseya slicna prica, on je i u prvoj tekmi "ubio" MZT, postigao im je 25-30 koseva, ne sjecam se tacno
a zbog Draganove povrede bi i on trebao igrati preko 30 min i preci granicu
Inace su me njih dvojica dosad uglavnom ispostovali 
Fener - Konyaspor 2/1
Denizlispor - Balikeispor 1/2
Ajax - Oss 2/1
Crotone - Siena 1/2 i2/1
Angers - Dijon 2/1
Denizlispor - Balikeispor 1/2
Ajax - Oss 2/1
Crotone - Siena 1/2 i2/1
Angers - Dijon 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pa dobro ako je autogol ali zasto jos uvijek sportplus, betlive=5 plus, formula drze 1 za costu u pm3
jesu li ovi toliko glupi ili ???
- diplomatija
- Kontakt:
Angers 1, lens 2 i Siena 2, ovo je na osnovu onog sto kaže betexplorer
Imas tamo u temi kukanja moj post, da ne spamamo ovdje. Ja sam ih zvao jutros, kaze da gledali snimak i odlucili da je autogolnoviclan je napisao/la:pa dobro ako je autogol ali zasto jos uvijek sportplus, betlive=5 plus, formula drze 1 za costu u pm3
Ma ajde dobro ali jesu li ovi normalni ili toliko posteni da nije bio autogol jbg pare su paekrmpotich je napisao/la:Imas tamo u temi kukanja moj post, da ne spamamo ovdje. Ja sam ih zvao jutros, kaze da gledali snimak i odlucili da je autogolnoviclan je napisao/la:pa dobro ako je autogol ali zasto jos uvijek sportplus, betlive=5 plus, formula drze 1 za costu u pm3
jesu li ovi toliko glupi ili ???![]()
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kralju, imas temu predvideno za ovo, zove se chat, kukanje itd. !noviclan je napisao/la:Ma ajde dobro ali jesu li ovi normalni ili toliko posteni da nije bio autogol jbg pare su paekrmpotich je napisao/la:Imas tamo u temi kukanja moj post, da ne spamamo ovdje. Ja sam ih zvao jutros, kaze da gledali snimak i odlucili da je autogolnoviclan je napisao/la:pa dobro ako je autogol ali zasto jos uvijek sportplus, betlive=5 plus, formula drze 1 za costu u pm3
jesu li ovi toliko glupi ili ???![]()
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Jong Ajax veceras sa Ligeonom, Duarteom, van der Hoorn, Denswil en o.a Sanom u vrlo jakom sastavu veceras pa po toj logici uzecu 1 za Tiketa i Hendikep u singlu inace je isto tako interesantno da je Oss u 11 gostujucih utakmica primio 33 gola tako da ocekujem i da veceras prime bar 2 ,3 ili vise jel , dobra je opcija i Ajax Over 1.5 gol ali mio je mala kvota @1.53 tako da ostajem pri ovome gore ....
Jong Ajax - FC Oss 1 @1.73 za tiketa i H(0:1) 1 @2.95 Singl
Jong Ajax - FC Oss 1 @1.73 za tiketa i H(0:1) 1 @2.95 Singl
Kakav poklon Olympiakos hendikep 38,5 i taman da uplatim vise para izbace hebo budalu kud ranije ne ustadoh 
- BenjooJutub
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la:Jeff Green 16,5 +
Jo Johnson 17,5 +
Boston - Brooklyn 2
Nikad ovo nisam radio, al' forumaši dragi što se kladite na wwinu, imal ko da ima poslat 1 MARKU, da odigram neku ludu kombinaciju i da se probam izvuć
Jer, dotako sam dno života...
Lagano duplanje, nisam odavno probao.
Jong Ajax- dg1 1.15
Angers- dg1 1.25
Schuntorpe- dg1 1.25
I nešto s malo jačom kvotom.
Jong Ajax- Oss zx2 1.50
Schuntorpe- dg1 1.25
(PP) Angers- Dijon 1x 1.32
Sociedad- dg1 1.10
Bogdanović ( 15,5)- 2 1.75
Sretno.
Jong Ajax- dg1 1.15
Angers- dg1 1.25
Schuntorpe- dg1 1.25
I nešto s malo jačom kvotom.
Jong Ajax- Oss zx2 1.50
Schuntorpe- dg1 1.25
(PP) Angers- Dijon 1x 1.32
Sociedad- dg1 1.10
Bogdanović ( 15,5)- 2 1.75
Sretno.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
lose...zelim im da se zbog ovog ne plasiraju u playoffPlanB je napisao/la:
Spartak M. - Atlant
Atlant ML@1,40 Bet365
2@1,70 Bet365
Atlant -1,5@2,30 Bet365
Spartak je u rasulu zbog financijskih problema, rezultati uzasni...u zadnjih 15 utakmica su dozivjeli 15 poraza, od toga tri nakon OT,a 9 je bilo sa hendikepom (dva ili vise golova razlike). Atlant jos uvijek ima nade da ce se plasirati u play off, zaostaju 6 bodova za Yaroslavlom i danasnja pobjeda im je imperativ.
Uz ovakav Spartak, cista pobjeda Atlanta se mora ispratiti a za one hrabrije je tu i pobjeda s hendikepom.
Dobro je imati PlanB !
Jedna NBA utakmica za večeras:
Brooklyn Nets - Toronto Raptors H1(-3,5) 1,95 (pinnacle)
I večeras pratim Netse, nastavljaju u odličnom ritmu u ovoj 2014.godini, 10-1 niz. Jedini poraz su doživjeli upravo od Raptorsa u Torontu, i tada su kao i večeras igrali b2b, ali su tada bili lišeni usluga Garnetta i Deron Williamsa. Večeras su uloge promjenjene, Deron igra, Garnett bi isto trebao igrati, nema najave da će ga Kidd odmarati. A vijest koju i vrapci znaju, jeste da Raptorsi igraju večeras bez najboljeg igrača, DeMar DeRozana. Netsi zaostaju 1i po utakmicu za Raptorsima,veoma važna utakmica za njih večeras,jer za vikend igraju brutalan b2b, prvo Oklahoma kući(petak) i onda Indiana u gostima(subota).
Brooklyn Nets - Toronto Raptors H1(-3,5) 1,95 (pinnacle)
I večeras pratim Netse, nastavljaju u odličnom ritmu u ovoj 2014.godini, 10-1 niz. Jedini poraz su doživjeli upravo od Raptorsa u Torontu, i tada su kao i večeras igrali b2b, ali su tada bili lišeni usluga Garnetta i Deron Williamsa. Večeras su uloge promjenjene, Deron igra, Garnett bi isto trebao igrati, nema najave da će ga Kidd odmarati. A vijest koju i vrapci znaju, jeste da Raptorsi igraju večeras bez najboljeg igrača, DeMar DeRozana. Netsi zaostaju 1i po utakmicu za Raptorsima,veoma važna utakmica za njih večeras,jer za vikend igraju brutalan b2b, prvo Oklahoma kući(petak) i onda Indiana u gostima(subota).
Zadnja izmjena: Tesla, dana/u 27 jan 2014, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam računao da piše odgođeno za utorak, jer su ovi svi parovi igrali u subotu..Kladioholicar je napisao/la:Odlozenobevanda4 je napisao/la:
Ako se tko bavi padovima tečaja - eto mu prilike.
U Marathonbeta kvota oko 1.9
Al ovi su očito odloženi i za sutra. Zanemarite
U desetom selu živi Antuntun!
još kod mene u kladi hendikep narastao s 35.5 na 39.5,dok ga na kraju nisu izbaciliInterista je napisao/la:Kakav poklon Olympiakos hendikep 38,5 i taman da uplatim vise para izbace hebo budalu kud ranije ne ustadoh
Jes da su me noćas pokrali, al et monopol imaju. Penala i crvenih nema nigdje, tako da:

Mali ulog
BKN Nets -3.5 @ 1.90
LA Clippers -9.5 @ 1.90
PHX Suns -5.5 @ 1.95
BKN Nets -3.5 @ 1.90
LA Clippers -9.5 @ 1.90
PHX Suns -5.5 @ 1.95
-
mukitmovac
- Kontakt:
Date Grizman i to dva da ti ne mogu ponistiti hahhahakrmpotich je napisao/la:Jes da su me noćas pokrali, al et monopol imaju. Penala i crvenih nema nigdje, tako da:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Nešto tenisa za veceras:
Krueger - O'Conell 1 @ 1.35 TR 2:0 @ 1.90
Agar - Matsui 2 @ 1.45
Bolt - Takeuchi 1 @ 1.35
Jasika - Duckworth under 18.5 @ 1.85
Hubble - Ito TR 0:2 @ 1.65
Krueger mnogo bolji igrac, talentovaniji, kvalitetniji, neshvatljivo visoka kvota, ide tu lagana pobjeda.
Matsui dosta iskusniji, manje lošiji od Agara.
Bolt takodje manje losiji u ovom trenutku, odlično je prosle sezone igrao u Australiji, trebalo bi da ga krene na ovom turniru ako nije do sada.
Mladi Jasika je premlad da bi se suprotstavio solidnom Duckworthu. Kokkinakis ga je dobio sa 6:2 6:0, nikakve su sanse da uspije osvojiti 6 gemovap protiv iskusnijeg i naravno kvalitetnijeg Duckwortha.
Ito mora rutinski završavati mečeve protiv ovakvih protivnika, Hubble tek drugi put nastupa na pro turniru, prosao je kvalifikacije, tu za njega ovaj turnir prestaje.
Krueger - O'Conell 1 @ 1.35 TR 2:0 @ 1.90
Agar - Matsui 2 @ 1.45
Bolt - Takeuchi 1 @ 1.35
Jasika - Duckworth under 18.5 @ 1.85
Hubble - Ito TR 0:2 @ 1.65
Krueger mnogo bolji igrac, talentovaniji, kvalitetniji, neshvatljivo visoka kvota, ide tu lagana pobjeda.
Matsui dosta iskusniji, manje lošiji od Agara.
Bolt takodje manje losiji u ovom trenutku, odlično je prosle sezone igrao u Australiji, trebalo bi da ga krene na ovom turniru ako nije do sada.
Mladi Jasika je premlad da bi se suprotstavio solidnom Duckworthu. Kokkinakis ga je dobio sa 6:2 6:0, nikakve su sanse da uspije osvojiti 6 gemovap protiv iskusnijeg i naravno kvalitetnijeg Duckwortha.
Ito mora rutinski završavati mečeve protiv ovakvih protivnika, Hubble tek drugi put nastupa na pro turniru, prosao je kvalifikacije, tu za njega ovaj turnir prestaje.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.