Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Milion puta je preglednije, plus sto ima notifikacija kad te neko citira, sto mi se jako svidja.LenBias je napisao/la:koja je inace svrha tog tapatalka, zasto ne koristiti obicno forum u browseru?stvarno me zanima (mozda manje koristi mb kada se ucitava), ima li neke prednosti, da li je tezak za baratanje itd, ne pokusava mi se sam to, ako su male prednosti pogotovo
Meni nije trebala najnovija verzija, puno je komplikovanija od "dvojke"Sveti je napisao/la:pa na google storeu imaš tu najnoviju verziju.
Na forumu preko browsera nemas opciju citiranja (bar do sad nije bilo), kud ces dalje..instaliraj tapatalk pa ces vidjeti sta je bolje..ne moze se porediti to dvojeLenBias je napisao/la:koja je inace svrha tog tapatalka, zasto ne koristiti obicno forum u browseru?stvarno me zanima (mozda manje koristi mb kada se ucitava), ima li neke prednosti, da li je tezak za baratanje itd, ne pokusava mi se sam to, ako su male prednosti pogotovo
pola foruma koristi tapatalkLenBias je napisao/la:koja je inace svrha tog tapatalka, zasto ne koristiti obicno forum u browseru?stvarno me zanima (mozda manje koristi mb kada se ucitava), ima li neke prednosti, da li je tezak za baratanje itd, ne pokusava mi se sam to, ako su male prednosti pogotovo
da, i tapatalk na iphoneu radi najboljeCautinho je napisao/la:Ljepše i ugodnije na tapatalku nego na računaru.
nemoj tako, dižeš kompaniju bezveze.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da, i tapatalk na iphoneu radi najboljeCautinho je napisao/la:Ljepše i ugodnije na tapatalku nego na računaru.
Pa sigurno da je tako,pričali smo o toj fluidnosti.QUARESMA 18<<< je napisao/la:da, i tapatalk na iphoneu radi najboljeCautinho je napisao/la:Ljepše i ugodnije na tapatalku nego na računaru.
instalirao sam, strasno je tesko snaci se na prvu i odma sam izbrisaoSveti je napisao/la:pola foruma koristi tapatalkLenBias je napisao/la:koja je inace svrha tog tapatalka, zasto ne koristiti obicno forum u browseru?stvarno me zanima (mozda manje koristi mb kada se ucitava), ima li neke prednosti, da li je tezak za baratanje itd, ne pokusava mi se sam to, ako su male prednosti pogotovo
![]()
preglednije, brže i jednostavno lakše za upotrebu od standardne desktop verzije na ekranu od mobitela, a mobile verzija ima pun kurrac nedostataka.
Većina uporabu RAM-a na Androidu smatra istim kao i na Windowsu. Ako ti se komp uspori, izađeš iz aplikacija, zatvoriš prozore, pogasiš šta ti radi i generalno to na kompu uvijek pomaže. Android funkcionira malo drugačije.
Vjerovali ili ne, prazan RAM je zapravo beskorisan na Androidu. Ukoliko je RAM pun, i otvarate aplikaciju koja nije već u RAM-u, Android će instantno zatvoriti i maknuti neke nekorištene aplikacije kako bi oslobodio mjesto za novu. Bio RAM pun ili prazan, on će koristiti jednako baterije.
Oni miču te aplikacije iz RAM-a, i kada ih otvarate ponovno, to zahtjeva više snage, troši bateriju i sporije je jer se otvara iz interne/externe memorije. Što je još gore, neke aplikacije se same od sebe ponovno restartaju čim ih prisilno zatvorite sa Task Killerom.
odlican tablet sa izvornim androidom. imas verziju u koju se moze ubacit sim kartica i verziju bez. kod nas ces pretezno naci samo ovaj bez kartice. ima poprilicno dobar procesor. kameru od 5mpx. eto ukratko ako te zanima jos sta pitajtreci je napisao/la:pozdrav zanima me Asus google Nexus 7, ako ima neko iskusniji da mi kaze misljenje o njemu, ili ako ima neki bolji uredjaj slican ili nesto u tom cjenovnom rangu... inace se ne razumijem u ovaj dio mobitela jbg
kakve su mu funkcije, jel moze sluziti ko mobitel i ko sve ostalo, nije mi bas jasno ovo sto citam po netu, eto hvala svima koji mi odgovore
iskreno sam malo preglao njega na netu i zanima me ako mi ko moze reci sta mu znaci ovo da nema alert types? uopste mi to nije jasno...
http://www.gsmarena.com/asus_google_nex ... )-5600.php
e hvala ti otpr sve si rekao sto mi treba, zanima me samo ovo sto sam gledao kao nema zvona, to je koliko sam ja skontao, nije mi jasnoElLoco7 je napisao/la:odlican tablet sa izvornim androidom. imas verziju u koju se moze ubacit sim kartica i verziju bez. kod nas ces pretezno naci samo ovaj bez kartice. ima poprilicno dobar procesor. kameru od 5mpx. eto ukratko ako te zanima jos sta pitajtreci je napisao/la:pozdrav zanima me Asus google Nexus 7, ako ima neko iskusniji da mi kaze misljenje o njemu, ili ako ima neki bolji uredjaj slican ili nesto u tom cjenovnom rangu... inace se ne razumijem u ovaj dio mobitela jbg
kakve su mu funkcije, jel moze sluziti ko mobitel i ko sve ostalo, nije mi bas jasno ovo sto citam po netu, eto hvala svima koji mi odgovore
iskreno sam malo preglao njega na netu i zanima me ako mi ko moze reci sta mu znaci ovo da nema alert types? uopste mi to nije jasno...
javi iskustva, zainteresovan sam za isti samo nemam kesatreci je napisao/la:e hvala ti otpr sve si rekao sto mi treba, zanima me samo ovo sto sam gledao kao nema zvona, to je koliko sam ja skontao, nije mi jasnoElLoco7 je napisao/la:odlican tablet sa izvornim androidom. imas verziju u koju se moze ubacit sim kartica i verziju bez. kod nas ces pretezno naci samo ovaj bez kartice. ima poprilicno dobar procesor. kameru od 5mpx. eto ukratko ako te zanima jos sta pitajtreci je napisao/la:pozdrav zanima me Asus google Nexus 7, ako ima neko iskusniji da mi kaze misljenje o njemu, ili ako ima neki bolji uredjaj slican ili nesto u tom cjenovnom rangu... inace se ne razumijem u ovaj dio mobitela jbg
i ja pokusavam preklopiti nesto, pa zamijeni ga za taj s kojeg saljes ovo, mislim da mozes neki swap odraditiDesole je napisao/la:]javi iskustva, zainteresovan sam za isti samo nemam kesa
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk