Jesam li....ulijeval moja prica nervozu....hehehe hrvatski tim iz 3ce lige vam zabio gol...koliko ce onda Bratstvo, Jedinstvo, Gosk, Rudar....fukaratz je napisao/la:realnost je da si poglup a i dosadanPlavoZuti je napisao/la:DABOGDA VAM BIO OD POMOCI KO I NAMA.....HEHEHEH MOLILI.....COVJEK ODIGRO 3 UTAKMICE ZA EKIPU I U TE 3 SE POVRIJEDIO..ZNACI NI NJIH NIJE ODIGRO DO KRAJA...I DA GA NEKO MOLI....IMAMO I MI POJACANJA....A ISPRED SMO VAS.....IMAMO BOLJI RASPORED....I NA KRAJU KRAJEVA NIKO S NECE NI CIRI NI AZMIRU A NI BILO KOME VEZANOM ZA SLOBODU SAM NAGUZIT I REC EVO PODERI NAS....IZGUBIT CE TE VI I OD LUKAVCANA I OD JEDINSTVA, BRATSTVA, RUDARA, CAPLJINE, GOSKA.....SRETNO VAM....NOSOVI DIGNUTI VISOKO PA I NEVIDITE REALNOST SITUACIJE....BIT CE TE VI SA CIOM PRVACI....TURNIRA U MALOM NOGOMETUfukaratz je napisao/la:ma ljudi sta se nabrijavate na ovog ljaksetanek kaze kako su molili Halila da ostane i koliko su mu kesa ponudili
a sto se tice Jahe ako odigra 4 utakmice u polusezoni bit ce dobro a na kraju noga u guzicu
pitaj malo i pantica kako se nudi Slobodi za 500 KM
a vas cemo guznuti u po Gracanice :ugeek: budi mi pozdravljen i iskljuci caps lock
A cini ti se da sam "poglup" ...samo se spustam na vas nivo....i vadim vam malo vase vec sjebane zivce....