FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 28 jan 2014, 02:12

PlavoZuti je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ma ljudi sta se nabrijavate na ovog ljakseta :?: nek kaze kako su molili Halila da ostane i koliko su mu kesa ponudili :lol: a sto se tice Jahe ako odigra 4 utakmice u polusezoni bit ce dobro a na kraju noga u guzicu 8-)
DABOGDA VAM BIO OD POMOCI KO I NAMA.....HEHEHEH MOLILI.....COVJEK ODIGRO 3 UTAKMICE ZA EKIPU I U TE 3 SE POVRIJEDIO..ZNACI NI NJIH NIJE ODIGRO DO KRAJA...I DA GA NEKO MOLI....IMAMO I MI POJACANJA....A ISPRED SMO VAS.....IMAMO BOLJI RASPORED....I NA KRAJU KRAJEVA NIKO S NECE NI CIRI NI AZMIRU A NI BILO KOME VEZANOM ZA SLOBODU SAM NAGUZIT I REC EVO PODERI NAS....IZGUBIT CE TE VI I OD LUKAVCANA I OD JEDINSTVA, BRATSTVA, RUDARA, CAPLJINE, GOSKA.....SRETNO VAM....NOSOVI DIGNUTI VISOKO PA I NEVIDITE REALNOST SITUACIJE....BIT CE TE VI SA CIOM PRVACI....TURNIRA U MALOM NOGOMETU
pa sta hoces ti,ako se kojim slucajem neplasiramo,siguran sam,prvi ces se javiti,jesam vam rekao :)
treba da pisemo kako je sve ovo kurcevaca,nista nevalja,trenutno se super stvari desavaju i imamo pravo da paramo nebo nosevima,jel ti krivo...idi pitaj dasu za koliku je cifru pruzio ruku za tri boda :)
nemoj bolan pricati nesto o cemu nisi upucen..lijep ti pozzz i zelim bratstvu svu srecu da sledece sezone plasira se u pl,
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 28 jan 2014, 02:15

Hehehehe doso i ovaj iz travnika da vam se uvuce....nadji mi ovdje ko to pise po pravopisu mishure moj....vidis da je sprdnja i da nema ni tacke ni zareza niti bilo cega drugog....idi pali sjeno iza gola i navijaj....[/quote]

Dobar si momak. :lol:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 jan 2014, 02:16

fukaratz je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ma ljudi sta se nabrijavate na ovog ljakseta :?: nek kaze kako su molili Halila da ostane i koliko su mu kesa ponudili :lol: a sto se tice Jahe ako odigra 4 utakmice u polusezoni bit ce dobro a na kraju noga u guzicu 8-)
DABOGDA VAM BIO OD POMOCI KO I NAMA.....HEHEHEH MOLILI.....COVJEK ODIGRO 3 UTAKMICE ZA EKIPU I U TE 3 SE POVRIJEDIO..ZNACI NI NJIH NIJE ODIGRO DO KRAJA...I DA GA NEKO MOLI....IMAMO I MI POJACANJA....A ISPRED SMO VAS.....IMAMO BOLJI RASPORED....I NA KRAJU KRAJEVA NIKO S NECE NI CIRI NI AZMIRU A NI BILO KOME VEZANOM ZA SLOBODU SAM NAGUZIT I REC EVO PODERI NAS....IZGUBIT CE TE VI I OD LUKAVCANA I OD JEDINSTVA, BRATSTVA, RUDARA, CAPLJINE, GOSKA.....SRETNO VAM....NOSOVI DIGNUTI VISOKO PA I NEVIDITE REALNOST SITUACIJE....BIT CE TE VI SA CIOM PRVACI....TURNIRA U MALOM NOGOMETU
realnost je da si poglup a i dosadan ;) pitaj malo i pantica kako se nudi Slobodi za 500 KM :lol: a vas cemo guznuti u po Gracanice :ugeek: budi mi pozdravljen i iskljuci caps lock
Jesam li....ulijeval moja prica nervozu....hehehe hrvatski tim iz 3ce lige vam zabio gol...koliko ce onda Bratstvo, Jedinstvo, Gosk, Rudar....
A cini ti se da sam "poglup" ...samo se spustam na vas nivo....i vadim vam malo vase vec sjebane zivce....

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jan 2014, 02:23

joj teskog covjeka :lol: bit cete zguzeni i tacka ;)
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2014, 02:53

gori ste vi sto ga citate i citirate ...dajte malo ohladite vidis da nas covjek mrzi nesto je gadno prema njemu zgrijesio iz Tuzle :)..ili je ipak to sto je Sloboda godinama bila i sto ce ostati gigant kako god ...joj samo da mi je pobjec iz ove lige zbog pojedinih da ih vise covjek ne cita :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

carsijamosnik
Kontakt:

Post Postao/la carsijamosnik » 28 jan 2014, 07:59

ljudi moji nemojte da se nervirate zbog ovog debila plavo zutog ili bilo koji kretena jer trenutno su vecina komsija ljubomorna i zavidna svjesni su da nasa SLOBODA ulazi u pl . plavo zuti ti si davno zguzen i ti i gracanica al opet cemo vas zguzit da potvrdimo hahahaha majmuneeee :D :D :D

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 28 jan 2014, 08:04

carsijamosnik je napisao/la:ljudi moji nemojte da se nervirate zbog ovog debila plavo zutog ili bilo koji kretena jer trenutno su vecina komsija ljubomorna i zavidna svjesni su da nasa SLOBODA ulazi u pl . plavo zuti ti si davno zguzen i ti i gracanica al opet cemo vas zguzit da potvrdimo hahahaha majmuneeee :D :D :D
Kako visok nivo komunikacije. Otjerat ćete i ovo malo normalnih ljudi što je ostalo na forumu. Svi smo već upratili da PlavoZuti dolazi da provocira i nema potrebe da se spuštaš na njegov nivo.

carsijamosnik
Kontakt:

Post Postao/la carsijamosnik » 28 jan 2014, 08:15

SamoTZ je napisao/la:
carsijamosnik je napisao/la:ljudi moji nemojte da se nervirate zbog ovog debila plavo zutog ili bilo koji kretena jer trenutno su vecina komsija ljubomorna i zavidna svjesni su da nasa SLOBODA ulazi u pl . plavo zuti ti si davno zguzen i ti i gracanica al opet cemo vas zguzit da potvrdimo hahahaha majmuneeee :D :D :D
Kako visok nivo komunikacije. Otjerat ćete i ovo malo normalnih ljudi što je ostalo na forumu. Svi smo već upratili da PlavoZuti dolazi da provocira i nema potrebe da se spuštaš na njegov nivo.
Necemo mi nikog otjerat osim ovi sto dolaze da provociraju al neka su nama provokatori zdravi i zivi!!!!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 28 jan 2014, 08:16

Al fakat hranite lika, ignorisite jer ispadate gori od njega.
Samo jos fali da neko napise yebem ti ovo su sve sela oko TZ i onda da krenemo raspravu zasto sarajevski klubovi imaju vecu podrsku na kantonu, uzivajmo ba ljudi, dugo smo ovo cekali.

A sto se tice Jahe, jedino razumno objasnjenje mi je da se ima nekog duga prema njemu i da se na ovaj nacin prelama, a skinut ce hemija tih 5 kg viska preko noci :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jan 2014, 09:21

Evo i zvanicno. Jusufbasic krenuo za Tz, sinoc imao "oprostaj" sa igracima bivseg kluba Veleza.

PlavoZuti iskuliraj, nabrij'o si se previse. Vidimo da imas kompleks na dobar rad Slobode i da ti je krivo sto necete bit prvi al Boze moj, ima godina jos :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 28 jan 2014, 09:31

Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo i zvanicno. Jusufbasic krenuo za Tz, sinoc imao "oprostaj" sa igracima bivseg kluba Veleza.

PlavoZuti iskuliraj, nabrij'o si se previse. Vidimo da imas kompleks na dobar rad Slobode i da ti je krivo sto necete bit prvi al Boze moj, ima godina jos :D

Što se mene tiče dosta više pojačanja, imamo novu ekipu i nove zamjene :mrgreen: :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jan 2014, 09:37

Pa realno kad uporedis proslu ekipu i ovu sad sve ti bude jasno. Prosla ekipa vam nije bila medju TOP5 sigurno po kvalitetu. A sad sa Husicem veznim i naprijed Brzi, Jusufbasic, Krpic, Kapic,. sta reci :-D

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 jan 2014, 09:47

djulba je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo i zvanicno. Jusufbasic krenuo za Tz, sinoc imao "oprostaj" sa igracima bivseg kluba Veleza.

Što se mene tiče dosta više pojačanja, imamo novu ekipu i nove zamjene :mrgreen: :mrgreen:
Ma ja ba. Dosta je vise navlacenja igraca.
Sada trebaju Fukare da mobilisu nove snage, mlade snage. Mi stari da vratimo one koji su bili napustii tribinu.
Berbic da stolice postavi na sjeveru. Malo da se usminka stadion. Da otvore bar dvije biletarnice za prodaju karata da se ne ceka u redu!
Da otvore sva vrata pri izlasku sa tribina, jbt teze bilo izaci nego uci!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jan 2014, 10:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo PlavoZutog odavno nismo slušali njegove izjave, ajmo nabrij majstore.

Jusfubašić dolazi 95% sad, je li i on nije neki igrač, džabe im i on aa? De evo ti broj Azmirov il Husarin nazovi reci, džabe vam tih 10 igrača pojačanja, vidovita Džemila vam kaže sudbinu vašu.
PS: Izvini na offtopicu, al jarane, je li Damir Smajlović vama došao iz ljubavi prema klubu? :lol: :lol:
Došao je jer su mu ponudili dobre uslove, kao i većina igrača što dođe. Al' on je opravdao očekivanja i najbolji vam je igrač. Eto ti jednostavan primjer, možda malo bolje skontaš šta.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Off topic. Imaš pm.

moderator
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 jan 2014, 10:31

Pazi malo sine na rijecnik ...o tome ko ce koga zguziti imamo 2 godine iza sebe kada ste guzili u Gracanici znaci jezik za zube ... ne zelim da provociram pozz istinske prave navijace slobode , ogradujem se od vase rasprave sa plavozutim , ali ovakvi deb.l.i komentari sigurno nikome ne prave nista dobro a najmanje slobodi jer bas zbog ovakvog prepotentnog ponasanja i omalovazavanja ste i izgubili veci broj utakmica... nama ne treba veci motiv za pobjedu kao i prosle 2 godine od ovakvog odnosa pojedinih tuzlaka prema nama, ovakvi nas najvise nabriju .Mislim da ni jace ekipe ne mogu dobiti nikad Bratstvoo sa ovakvim uvodom ... kada god ste pisali da cete nas "gu.ziti" bili ste zguzeni znaci opet.....

Pozzz Tuzli, tuzlacima ,pozz fukarama drago mi je sto se radi ovo sto se radi trenutno na Tusnju ,mada sumnjam da mozete odmah ove godine uci ipak 5 bodova,tezak raspored ,neuigranost ekipe (potpuno nova ekipa) kao i sami docek Slobode (i cire) koja prica o ulasku uz sigurno jaku konkurenciju Jedinstva ,Rudara ,Gosk-a , pa naravno i male "zguzene Gracanice :lol: (kako napisa vas sugradanin ) , ali ipak se dosta radi i pravi se dobra struktura ako ne ove mislim da bi uz ovaj kontinuitet iduca mogla biti godina ulaska Slobode ...
Ne zaboravite da Sloboda sigurno ima velikh prijatelja u Gracanici i ne treba dozvoliti ovakvim malim anonimusima ,poput ovog vaseg citiranog sugradanina , ili Ibraka k.onj.a nad konjima da naruse ove odnose ...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 28 jan 2014, 10:36

Veliki brat Vas posmatra zato pazite :mrgreen: Džaba se raspravljate i palite na provokacije. Već je jasno svima da ove sezone ulazi u PL ili Sloboda ili Jedinstvo a svi ostali scenariji su u domenu naučne fantastike. Većina Gračanlija zna da bi Brko prodo rođenu mater za određeni iznos a kamoli Bratstvo koje koristi za predizborne svrhe i lažna obećanja. Također ga koristi da tu zaposli svoje ljubavnice, kako ženskog spola tako i muškog (ala Lepi Mića) :lol:
Slobodi puno sreće u nastavku prvenstva i akobogda da tekma u Gračanici protekne u svjetlu pravog komšijskog derbija i fer navijanja. Ćiro će sigurno dobiti ovacije i pljesak objektivne gračaničke publike ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 jan 2014, 11:06

Teško da će Sloboda imati masovno druge navijače iz TK jer kako čitam, svaki drugi forumaš koristi za ostale "seljak, ljakse, seljačina sl". Nasjedate na provokacije pojedinaca koji nisu ni 0,00000001 %, a iritirate većinu ostalih koji nas Tuzlake simpatišu. Jebote, kao da je termin "građanin" eskluzivno pravo Tuzlaka. Kao da smo kakve kaste, rase . . .

Pogledajte Hajduk.Nijedan Splićanin, neće za druge reći da je ljakse, seljačina a imaju navijače u cijeloj Dalmaciji i u drugim dijelovima BiH (Hrvati).

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jan 2014, 11:13

mozemo se mi do sutra svadjat i raspravljat, ako dodje direktiva i pare "odozgo" oni ce se dogovorit i bez nas kao sto su i do sad uvijek :D ..u ciju korist- nebitno..samo puno vise je ljudi u ovoj ligi koji su spremni uzet sigurnih 100.000 KM i da ne idu u PL od onih koji ce ulozit 150-200.000 i da napadnu PL pa MOZDA udju i MOZDA im se vrati..pa sad mi iz Tuzle i vi iz Gracanice, Bihaca, Kaknja, Rodoca itd itd da se raspoznamo kod koga su kakvi ljudi...mi to najbolje znamo svako za svoje..ja mogu nagadjat da u Kaknju, Rodocu i Gracanice vise vole uzet sigurne pare nego se kockat i ulagat, mozda grijesim- vidjet cemo..

ove godine ulazak u PL zahtjeva OZBILJNA ulaganja u igrace, sudije, protivnicke ekipe itd itd a i godina je izborna...zakrve se Bratstvo i Sloboda , oba grada iskisu po par stotina hiljada KM, udje Jedinstvo i ispusi SDP u oba grada i kod svih biraca..nesto ne vjerujem da su ovi "nasi" SDP-ovci bas toliko ludi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 28 jan 2014, 11:21

zna li ko u koliko je danas trening na stadionu pozz za sve istinske ljubitelje SLOBODE nebitno odakle su i poz za sve fukare iz tuzle i citavog kantona

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 jan 2014, 11:22

ako je neko upucen sto se tice zapadne tribine,kada dodje na red,sta su planirali,malo usminkati postojecu i natkriti,ili rusiti....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.