PlavoZuti je napisao/la:Interesantno je to da ti znas da u Dase imaju dlake na juznoj strani ledja...da nisi zavirivo....ima ti nesto smedje na nosu...Idimidodjimi je napisao/la:
@Plavo Zuti zaboravio si napisati na kraju svog DERANJA : VOLIM DASU i njegove dlake na juznoj strani ledja!
A da te ta tvoja slika dobro ne opisuje reko bi ti da me nisi dobro skonto...al haj ti objasni covjeku koji je ubjedjen samo u svoju rijec i svoju logiku da sam ja ustvari htjeo da kazem da su nase carsijske pomije koje glume Sarajlije i Tuzlake gore CAK I OD DASE.....i da Dasu...kakvog takvog.....ipak stavljam ispred njih jer ne glumi stranca i na bilo kakav nacin ipak ulaze u domace pa makar i iz svog interesa....dok drugi jedva cekaju da poognu tudjinu.....
Zato kazem zajebi bratske odnose u tudju korist....eto ako nas Sloboda i Tuzlaci toliko vole....sto nisu rekli evo de vi udjite prsle godine....il evo udjite viu PL ove....
A @7April....iso sam i u Gradacac i u Tuzlu i gdje jos nisam bio....i samo se sjecam Fukara da su navijale zajedno sa nama kad je rukometna repka igrala cii mi se protiv bjelorusa...mozda1998....a da se oni organizuju i nesto urade za Gracanicu...samo se sjecam kad su nas docekali ...pokrali djeci salove i pretukli nekoliko njih kad se islo navijat za kosarase.....pa se poslije Suljo i Mahr ko udruzili...
Nikad nisam vidio Fukare da maksuz dodje negdje izvan TZ i pomognu nama....samo mi njima....
Mrzim to jednostrano uvlacenje...i onda nakon toliko puta sto smo im pomogli....dodju u Gr i prave sranje na utakmici sa Bratstvom...gdje je tad bilo to toliko prijateljstvo ili kad nas pobjedise sad u TZ a tad su igrali ko racku i nisu bili ni medju prvih 5 samo bod sa strane imali...
Lijepi Nusretov zetoncic
Lijepe ovcice Nusretove
Jel vas stid navijati za klub u kojem bi SIPA imala posla na pretek?
Mene bi bilo..... a vas vidim nije.