odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Za početak sprej protiv kiše, snijega.. Djelotvoran svakako & dakako.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
sprej, imaju cak i kreme za takve cipele, odgovarajuce krpe za ciscenje itd, da vidis samo mojih CAT, treca im godina evo a kao juce da sam ih kupioEvolution87 je napisao/la:a te stvari su? Mada su moje gotove, nema njima vise spasa.LenBias je napisao/la:ekstremno lako za odrzavati samo treba nabaviti prave stvari za to

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja sam nekad davno piso u vezi tih cipela..Ima ih raznih kao i raznih kvaliteta ja sam svoje platio preko 150KM u Astri.Ima ih i do 50-80KM i lošijeg su kvaliteta i ako se ispraljaju gotove su nikad neće biti kao prije.Ove moje poslije kiše/snijega samo ih obrišem krpom i ostavim da se osuše i ko nove su.Dakle tu je sve do kvaliteta od čega odn kojeg su materijala pravljene. 

Pobjeda je bolja od orgazma!
naravno mislim na te kvalitetne, one pijaca/bingo marketi gluposti nisu vrijedne spomena
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma budu ovako 150-180, ali daju na rate tu pa tu i uzimamhodža je napisao/la:Kol'ko su ?tuzlak1987 je napisao/la: Ja sam ovakve slicne uzeo u Alpini, a mislim da ima i u Planiki..Ako ima tih radnji u tvom gradu, ne znam odakle si jbg

Mada kakve god su rasturi ih covjek za jedno dvije godine...

8 KM. Pa da probamo sa ovim.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne bi ti ja preporucio gel. Vosak (po mogucnosti na vodenoj bazi), krema, styling paste, sve bolje. U biti meni jedino vosak ''pali'', medjutim eto cisto par alternativa.
...Život za Široki...
Nivea krema za kosu meni najjaci proizvod, formira fino, ima prirodan look. Kod voska mi je minus sto se kosa brze masti. Mada zavisi opet nije isti hold voska i kreme. Najbolje probati. Vosak koji je meni najbolji bio je taft crni. Oba navedena proizvoda imaju i dobar miris.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vosak ovaj taftov kad nabacim npr za izlazak, sutra odmah peri kosu. Znaci nema sanse da ostane cista imalo i da se nesto od nje pravi
Treba svako probati te stvari pa viditi kako mu odgovara, meni npr onaj prah od tafta odg jer ne masti. Stvrdne on maksimalno i tako ostane, sutra kad se probudis kosa izgleda kao cista, ustvari jest ona prljava ali se ne vidi jer je prah takav i samo je onda sredis, dok kod voska nema pomoci
Tu kremu nisam nikad od nivee, kako ona djeluje? Sta su joj prednosti, kakva je za malo duzu kosu tj ovaj undercut?

Treba svako probati te stvari pa viditi kako mu odgovara, meni npr onaj prah od tafta odg jer ne masti. Stvrdne on maksimalno i tako ostane, sutra kad se probudis kosa izgleda kao cista, ustvari jest ona prljava ali se ne vidi jer je prah takav i samo je onda sredis, dok kod voska nema pomoci

Tu kremu nisam nikad od nivee, kako ona djeluje? Sta su joj prednosti, kakva je za malo duzu kosu tj ovaj undercut?

Ja koristim taftov vosak. Jbg, dosta dugo bude mi jedna kutija. Par mjeseci.
Kosa mocno izgleda kao malo "mokra", dobro drzi a lako se pravi friz
Jest da je mana da moras prati kosu svaki boziji dan al kome nije mrsko nece se pokajat ako uzme.
Kosa mocno izgleda kao malo "mokra", dobro drzi a lako se pravi friz

Jest da je mana da moras prati kosu svaki boziji dan al kome nije mrsko nece se pokajat ako uzme.
Ubilo se za ovakve ko ja što svaki dan peru kosu
Ja sam na baleinoj kremi i vosku trenutno, mijenjam svaki dan

Ja sam na baleinoj kremi i vosku trenutno, mijenjam svaki dan

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

dobra stvar, samo malo poskupa

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Što jest,jest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako tebe sluzi?Narin je napisao/la:Što jest,jest

mocna je pravo, pravo dobar hold i mat izgled.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ma nisam je ni pola potrošio,ne stavljam stalno,2 puta sedmično možda,a vec mi traje preko mjesec i po,možda i 2 čak..Bosniacum Lilium je napisao/la:kako tebe sluzi?Narin je napisao/la:Što jest,jest
mocna je pravo, pravo dobar hold i mat izgled.

Dobra je fakat
@tuzlak
Pa ja sam zadovoljan sa njom. Mat i kosa ne bude uljepljena. Doslovno do narednog pranja, kosa ostaje cista. Miris odlican, a evo npr ja sam jutros u 7 napravio frizuru, i sada mogu pojedine pramenove pomjerati, a da na tom mjestu ostanu. To je ono sto sam ja trazio, a kakav ce hold imati to opet zavisi od same kose i naravno feniranja. Izdvojis 5 minuta prilikom feniranja da oblikujes to sto zelis. Ovo kasnije naneses da se poslozi kako treba i to je to. Ali opet nismo svi isti, jaranu ona nikako ne pase i koristi vosak. Zato i kazem da bi znao sa sigurnoscu moras je probati, i to po mogucnosti makar par dana. Jos jedna prednost je sto kreme ne promoviraju nastanak peruti koliko npr. gel.
Inace prije nego sto feniram kosu, posusim je peskirom nanesem malo kreme, pocesljam u smjer kako hocu da je formiram, i tek onda susim.
Eto valjda sta pomogne.
Pa ja sam zadovoljan sa njom. Mat i kosa ne bude uljepljena. Doslovno do narednog pranja, kosa ostaje cista. Miris odlican, a evo npr ja sam jutros u 7 napravio frizuru, i sada mogu pojedine pramenove pomjerati, a da na tom mjestu ostanu. To je ono sto sam ja trazio, a kakav ce hold imati to opet zavisi od same kose i naravno feniranja. Izdvojis 5 minuta prilikom feniranja da oblikujes to sto zelis. Ovo kasnije naneses da se poslozi kako treba i to je to. Ali opet nismo svi isti, jaranu ona nikako ne pase i koristi vosak. Zato i kazem da bi znao sa sigurnoscu moras je probati, i to po mogucnosti makar par dana. Jos jedna prednost je sto kreme ne promoviraju nastanak peruti koliko npr. gel.
Inace prije nego sto feniram kosu, posusim je peskirom nanesem malo kreme, pocesljam u smjer kako hocu da je formiram, i tek onda susim.
Eto valjda sta pomogne.
- tyler durden
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
dobra stvar, samo malo poskupa
gdje se ima kupit ?
Tacno nema bolje stvari za kosu od ove.
Ja je kupim kod frizera, a gledao sam i na netu ima na nekim stranicama da se kupi
Ja je kupim kod frizera, a gledao sam i na netu ima na nekim stranicama da se kupi
Gdje u Sarajevu kupiti taftov prah?
Kakav je kvalitet robe u ovoj Zari ili kako se vec zove(Zara), vidim snizenja kosulja sa 40 na 13 eura, pa da se iskoristi prilika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.