FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Veceras se sudaramo sa svabama ,pobjedom po meni zakoracili smo jednom nogom prema titulu jer zaista ali zaista bas nevidim neku ekipu koja moze pruziti otpor a kamo li uzeti bodeve nam ne kazem da nece biti moguce ali veo veoma tesko,vecerasnjom pobjedom ,bjezimo apotekarima na 13 ,odnosno dortmundu 17 bodova ,uz jos jedan dva kiksa BVB i ovo sto su malo sansi imali da se prikljuce ako nedaj boze krene nam nesto po zlu gubi i minimalne i teoretske sanse da nas sustignu a kamoli prestignu ,ostaje samo leverkuze za kojeg vazi isto kao i za bvb.Ocekuje 3 komada u dresu svaba .strijelci gece,alaba,mancukic.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sve osim pobjede večeras je neuspjeh,važno je da se Mandžukić vratio u ekipu i najbolje bi bilo da prestane sa preseravanjem bar do ljeta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Sve osim pobjede večeras je neuspjeh,važno je da se Mandžukić vratio u ekipu i najbolje bi bilo da prestane sa preseravanjem bar do ljeta.
ma mandzoni mora ostati pod svaku cjenu peponja mora malo popusti .
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
1 Neuer - 4 Dante, 6 Thiago, 11 Shaqiri, 13 Rafinha, 17 Boateng, 19 Götze, 21 Lahm (K), 25 Müller, 27 Alaba, 39 Kroos 
NYKnicks Fan je napisao/la:1 Neuer - 4 Dante, 6 Thiago, 11 Shaqiri, 13 Rafinha, 17 Boateng, 19 Götze, 21 Lahm (K), 25 Müller, 27 Alaba, 39 Kroos
yorkas kakva je situation na bench
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Starke, Contetno, Mandzukic, Hojbjerg, Pizarro, Salahi, Weiser.PEP je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:1 Neuer - 4 Dante, 6 Thiago, 11 Shaqiri, 13 Rafinha, 17 Boateng, 19 Götze, 21 Lahm (K), 25 Müller, 27 Alaba, 39 Kroos
yorkas kakva je situation na bench
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci ipak Peponi krece sa istom postavom kao u petak.
Haj' dobro, da vidimo sta nam ovaj put imaju pruziti.
Sretno ekipi, da se iz komsiluka vrati sa nova tri boda.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Haj' dobro, da vidimo sta nam ovaj put imaju pruziti.
Sretno ekipi, da se iz komsiluka vrati sa nova tri boda.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Naravno da ocekujemo pobjedu, a sta bi drugo
Ocekujem veceras nesto konkretno od Šaćira, mislim da je krajnje vrijeme da pokaze sav svoj talenat
Nas bivsi napadac Gomez je imao strasan skor protic Švaba a to je 8 utakmica - 11 golova
Ono sto je jasno Mandze opet nema u prvih 11,i izgleda da se njegov kraj u Bayernu sve izvjesniji.
@Braveheart23
http://gofirstrow.eu/watch/236004/1/wat ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hahabar.com/20140129/v-haha_ ... 00607.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocekujem veceras nesto konkretno od Šaćira, mislim da je krajnje vrijeme da pokaze sav svoj talenat
Nas bivsi napadac Gomez je imao strasan skor protic Švaba a to je 8 utakmica - 11 golova
Ono sto je jasno Mandze opet nema u prvih 11,i izgleda da se njegov kraj u Bayernu sve izvjesniji.
@Braveheart23
http://gofirstrow.eu/watch/236004/1/wat ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hahabar.com/20140129/v-haha_ ... 00607.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 29 jan 2014, 19:52, ukupno mijenjano 3 puta.
-
Braveheart23
- Kontakt:
link za tekmuuu??? ima li ko?
- gerdmuller
- Kontakt:
http://gofirstrow.eu/watch/236004/1/wat ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;Braveheart23 je napisao/la:link za tekmuuu??? ima li ko?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Braveheart23
- Kontakt:
zahvaljujemgerdmuller je napisao/la:http://gofirstrow.eu/watch/236004/1/wat ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;Braveheart23 je napisao/la:link za tekmuuu??? ima li ko?
- brzitesanj
- Kontakt:
penal koji moze da se svira a i ne mora haha :O
- anelbavarac
- Kontakt:
Naravno da je penalTorres_9 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
penal koji moze da se svira a i ne mora haha :O
Šteta što sudija ne zna koristiti pištu jer ovo bi bio penal i skinut Ibišević na kladionici. Onda bih do kraja utakmice molio da rezultat ostane isti.
Mislim da će Bajern večeras izgubiti,i to sam igrao. Kvota 11 u kombinaciji sa Ibišeevićem bi mogla donijeti dobre pare.
- brzitesanj
- Kontakt:
Svaka cast care,ja nisam imao hrabrosti za cistog keca ali sam 1X odigrao,par ozbiljnijih kladionicara je prognoziralo kiks Bayerna vcrs pa cemo vidjeti.Cauchy23 je napisao/la:Šteta što sudija ne zna koristiti pištu jer ovo bi bio penal i skinut Ibišević na kladionici. Onda bih do kraja utakmice molio da rezultat ostane isti.Mislim da će Bajern večeras izgubiti,i to sam igrao. Kvota 11 u kombinaciji sa Ibišeevićem bi mogla donijeti dobre pare.
SLOBODA NAVIJAČIMA
ennis je napisao/la:Svaka cast care,ja nisam imao hrabrosti za cistog keca ali sam 1X odigrao,par ozbiljnijih kladionicara je prognoziralo kiks Bayerna vcrs pa cemo vidjeti.Cauchy23 je napisao/la:Šteta što sudija ne zna koristiti pištu jer ovo bi bio penal i skinut Ibišević na kladionici. Onda bih do kraja utakmice molio da rezultat ostane isti.Mislim da će Bajern večeras izgubiti,i to sam igrao. Kvota 11 u kombinaciji sa Ibišeevićem bi mogla donijeti dobre pare.
Ni ja nisam bio dovoljno lud za čistog 1,a Ibiševića sam skino.Mora se i Bayern nekad opustit,ipak imaju ogromnu prednost u prvenstvu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Opustiti? 70% posjed lopte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.