zahvaljujemgerdmuller je napisao/la:http://gofirstrow.eu/watch/236004/1/wat ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;Braveheart23 je napisao/la:link za tekmuuu??? ima li ko?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Braveheart23
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- brzitesanj
- Kontakt:
penal koji moze da se svira a i ne mora haha :O
- anelbavarac
- Kontakt:
Naravno da je penalTorres_9 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
penal koji moze da se svira a i ne mora haha :O
Šteta što sudija ne zna koristiti pištu jer ovo bi bio penal i skinut Ibišević na kladionici. Onda bih do kraja utakmice molio da rezultat ostane isti.
Mislim da će Bajern večeras izgubiti,i to sam igrao. Kvota 11 u kombinaciji sa Ibišeevićem bi mogla donijeti dobre pare.
- brzitesanj
- Kontakt:
Svaka cast care,ja nisam imao hrabrosti za cistog keca ali sam 1X odigrao,par ozbiljnijih kladionicara je prognoziralo kiks Bayerna vcrs pa cemo vidjeti.Cauchy23 je napisao/la:Šteta što sudija ne zna koristiti pištu jer ovo bi bio penal i skinut Ibišević na kladionici. Onda bih do kraja utakmice molio da rezultat ostane isti.Mislim da će Bajern večeras izgubiti,i to sam igrao. Kvota 11 u kombinaciji sa Ibišeevićem bi mogla donijeti dobre pare.
SLOBODA NAVIJAČIMA
ennis je napisao/la:Svaka cast care,ja nisam imao hrabrosti za cistog keca ali sam 1X odigrao,par ozbiljnijih kladionicara je prognoziralo kiks Bayerna vcrs pa cemo vidjeti.Cauchy23 je napisao/la:Šteta što sudija ne zna koristiti pištu jer ovo bi bio penal i skinut Ibišević na kladionici. Onda bih do kraja utakmice molio da rezultat ostane isti.Mislim da će Bajern večeras izgubiti,i to sam igrao. Kvota 11 u kombinaciji sa Ibišeevićem bi mogla donijeti dobre pare.
Ni ja nisam bio dovoljno lud za čistog 1,a Ibiševića sam skino.Mora se i Bayern nekad opustit,ipak imaju ogromnu prednost u prvenstvu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Opustiti? 70% posjed lopte.
Zato sam ja dvicu rokno
- anelbavarac
- Kontakt:
Kazna je tu naravno,Šaćir je ima 100% sansu na pocetku ali je promasio,i sada iz ofsajda dobijamo gol.
Previse smo pasivni pozadi dopustamo,puno sansi ono protiv Salzburga je bilo upozorenje,pa 2 stative Gladbacha,izgleda jos tu ima stvari za popravit'.
Previse smo pasivni pozadi dopustamo,puno sansi ono protiv Salzburga je bilo upozorenje,pa 2 stative Gladbacha,izgleda jos tu ima stvari za popravit'.
Najbolji klub na svijetu my ass -.-
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Koji je glupan ovaj Guardiola,umjesto da nastavi tamo gdje je poceo Jupp,on pokusava ispasti pametan i biti poseban u svijetu treneru,uci u historiju kao covjek koji je igrao bez ciste 9.Eh pa eto glupane sad gledaj kako jedna devetka ne postoji na terenu a onda ti ga odjednom zabije!!
Nikad necu prezaliti odlazak Gomeza,a sto se tice Mandzukica,momak je zrtva i zao mi ga je
Nikad necu prezaliti odlazak Gomeza,a sto se tice Mandzukica,momak je zrtva i zao mi ga je
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koji je ba qrac ovo 
A posjed se gleda? 75%+ posjeda lopte se računa kao 1 go? Kolko je ono Barca pobjedila Celtic kad su imali 89% posjeda lopte?sonik24 je napisao/la:Opustiti? 70% posjed lopte.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovaj guardiola je defintivno zaključio da se igra za posjed lopte a ne za golove
joj hamo vidi mu glave
Kros je već u mislima u Manchesteru viidi se da je odsutan sa terena toliko o lojalnoj djeci koja ne leti za parama hah
joj hamo vidi mu glave
- BavaracZenica
- Kontakt:
Opusteno ljudi, kad je bio posjed a i golovi padali, Pepun sampion, sad nest serete tu, pa nek izgubimo sta, i dalje smo prvi, imamo prednost i igru kojoj se ljudi dive, a to sto se desi slucaj da ne igramo u jednoj utakmici kak treba, odmah razna pitanja, sto ti autogol nisi pisao za Pepa kad je Citya pobjedio u gostima, nisi govorio, sto nije nastavio Juppovu formaciju.
nemojte bit ko ovi navijaci, kvazi navijaci, prihvatite i poraz ak dodje do toga, a nastavak ce donjet bolju igru, a kaztem i ako izgubimo nije kraj svijeta, opustenoo..
Keep Calm and Love Bayern
nemojte bit ko ovi navijaci, kvazi navijaci, prihvatite i poraz ak dodje do toga, a nastavak ce donjet bolju igru, a kaztem i ako izgubimo nije kraj svijeta, opustenoo..
Keep Calm and Love Bayern
FC Bayern !!!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
Švabe su izvanredno postavljeni večaras, sve naaše pokušaje su uspješno amortizovali. Treba očekivati ulazak Mamdžukića ili Pizzara već na poluvremenu. Nista još nije izgubljeno, ima još 45 minuta.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.