Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la A_d_0 » 23 jan 2010, 23:57

3-0 za nas. ROnaldinho het-trick.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jan 2010, 00:03

Ma Inter dobija, al Ronaldinho daje preljep gol ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 00:09

@ ado heheh, vidim ti si klasa optimist, ma kako god da se završi samo da bude pošteno suđenje(za prošlu nema zamjerki pošteno nas dobili), al par prijašnjih utakmica bilo je i rukometa i nesviranih penala i ofsajda i sl.
milan bez neste najsigurnijeg u odbrani i pata najkvalitetnijeg i najboljeg napadača nije isti tim, plus inter formalno domaćin, većina njihovih navijača, po meni i x je dobar, pobjeda bi bila fenomenalna makar i 1-0
al sad nevezano za derbi, roma se uključuje u utrku za skudeto, još ako milan dobije onda bi to bila prava seria a do kraja sezone.
za juve ako ne izbore LP ništa od keša za neka ozbiljna pojačanja za sljedeću sezonu, a to nikako nije dobro za seriu a, tako da ja do kraja navijam da oni uzmu 4. mjesto
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 00:10

:lol: ajde nakon 5 godina i vi da pobjedite..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jan 2010, 00:15

tony-mortale je napisao/la:@ ado heheh, vidim ti si klasa optimist, ma kako god da se završi samo da bude pošteno suđenje(za prošlu nema zamjerki pošteno nas dobili), al par prijašnjih utakmica bilo je i rukometa i nesviranih penala i ofsajda i sl.
milan bez neste najsigurnijeg u odbrani i pata najkvalitetnijeg i najboljeg napadača nije isti tim, plus inter formalno domaćin, većina njihovih navijača, po meni i x je dobar, pobjeda bi bila fenomenalna makar i 1-0
al sad nevezano za derbi, roma se uključuje u utrku za skudeto, još ako milan dobije onda bi to bila prava seria a do kraja sezone.
za juve ako ne izbore LP ništa od keša za neka ozbiljna pojačanja za sljedeću sezonu, a to nikako nije dobro za seriu a, tako da ja do kraja navijam da oni uzmu 4. mjesto
ma kontam nema im eta nece bit jos nekih veznih igraca a igramo sa istim sastavom kao vs juventusa i fkt moramo dobit. bice ronaldinju tesko protiv maicona al majstor je on. becks 2 centarsuta u oko pogodi boriella i ovaj 2 gola i jos vec navedeni het-trick ronaldinha znaci to je 5-0. sve sam izreziro :D

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 24 jan 2010, 00:16

realno gledano zasluzena pobjeda, o kako mi je drago samo sto ga je totti zabio (njegov prvi u torinu u karijeri) a jos draze sto smo se vratili i okrenuli rezultat u potpunosti (nesto sto je pod spallettijem bilo gotovo pa nemoguce) . . . utakmica prava italijanska u kojoj je 'tinkerman' dobio svoju osvetu (bravo ranieri svakako si to zasluzio), po mom misljenju pizzaro igrac utakmice, iza njega veoma blizu juan i riise naravno . . . pizzaro odlicno odigro na sredini terena, dijelio dosta upotrebljive lopte, fino odradjivao defanzivni dio posla i na kraju beckhamovski precizno za riisea . . . sto se juana tice, coek igra ko spahic :) mirno, gospodski bez komplikacija i mislim da kad je u formi (ko sto je slucaj sad) jedan je od najboljih branica u ligi ;)
toni dvije sedmice van terena :!:
p.s. kad dodjem sebi vjerovatno cu detaljnije komentarisat tekmu, ovako mogu samo rec
UNICO GRANDE AMORE
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 00:17

tony-mortale je napisao/la:ja ovaj put već uplatio na romu, kvota 3, bojim se da će pasti, po meni nema šanse da izgube, al nisam previše stavio ipak može se svašta desiti do nedelje, ne vidim kojom čarolijom če juve odjednom proigrati, a zadnje 2 utakmice u prvenstvu nisu smislene akcije odigrali, a roma ušla u opasnu formu
5 dana sam čekao al isplatilo se, danas kv na romu pala na 2,7, a ovaj današnji juve je teže nepobjediti nego pobjediti

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 00:42

drugi gol rome, ovaj romin Zampa je lud kao i Crudelli

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 24 jan 2010, 07:11

vjeruj da nakon svake utakmice cekam klipove s njegovim komentarom, coek jednostavno obozava romu . . .
a evo da pocastim svoje romaniste jednim slavljem nakon utakmice

p.s. jest cudno vidjet tottija bez kapitenske
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 jan 2010, 08:51

Ja se sjecam komentatora kada je Roma igrala sa Hajdukom, i Cassano kad je zabio, ne znam jel ovaj bio takodjer, gledao sam na Jubito, ali nema sanse da ponovo nadjem. :( Bio bih zahvalan ukoliko bi mi pomogao (Genius :D )
Support Velez, It's logical! ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 24 jan 2010, 09:22

mislim da znam o cemu govoris, to je gol za izjednacenje u splitu i ovaj lik je komentator bio al' mislim da nema na youtubeu, trazio sam al' sve sto sam uspio nac je sa hrt-a na kojem sam i ja zapravo gledao utakmicu . . . ako nadjem postavicu

refree
Kontakt:

Post Postao/la refree » 24 jan 2010, 09:53

Tonight we want the devil ready to fight...
FORZA MILAN

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 jan 2010, 11:34

Samo za dafonju :mrgreen:

slika
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 jan 2010, 13:49

Sto ti je rec strast!

[youtube][/youtube]
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 13:49

ja za tebe nasao klip :D

[youtube][/youtube]

kako nece tako slavit, pa 15 godina iz Torina nisu odnjeli 3 boda.. Totti prvi put u karijeri okusio slast pobjede u Torinu :lol: :lol:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 24 jan 2010, 13:56

daffy je napisao/la: kako nece tako slavit, pa 15 godina iz Torina nisu odnjeli 3 boda.. Totti prvi put u karijeri okusio slast pobjede u Torinu :lol: :lol:

vidi što se tješi :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 13:58

Mirza_Hordas je napisao/la:
daffy je napisao/la: kako nece tako slavit, pa 15 godina iz Torina nisu odnjeli 3 boda.. Totti prvi put u karijeri okusio slast pobjede u Torinu :lol: :lol:

vidi što se tješi :mrgreen: :mrgreen:
nema mi druge :D

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 24 jan 2010, 14:12

Prema prvim prognozama,napadac Luka Toni mogao bi odsustovati sa terena 30-ak dana!!!
Stigao je u Rim na detaljne prognoze,trada cese vise znati o ozbiljnost povrede!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 14:15

jest peh..

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 24 jan 2010, 14:29

Google je napisao/la:Prema prvim prognozama,napadac Luka Toni mogao bi odsustovati sa terena 30-ak dana!!!
Stigao je u Rim na detaljne prognoze,trada cese vise znati o ozbiljnost povrede!!!

a tek došao u romu :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []