nije več glavom poslije centaršuta pizara, prvi gol adp poslije greške juana kraj same stative volej, 1-1 nakon greške chiekinija groso ruši tadeia i penal, imala roma još jednu extra šansu, tj. već bio rise prešao i bufona i on ga s dvije noge ruši i direktan crveni-ukratko_forzamilan_ je napisao/la:dajte malo detalje ko je gledao. bilo na satelitu al sam umoran ko pas i nije mi se dalo gledati 90 min antinogometa
jel ga to riise dao iz slobodnjaka?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: Serie A
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nisi toliko propustio!Prvo poluuvrije je bilo mrtvo,u drugom je Juve poveo preko Del pijera,Roma je izjednacila sa 11 metara,gol dao Totti,Bufon dobio crveni karton(zasluzeno),posle je Roma preuzela incijativu,i Rise je dao gol u 90 minutu glavom!!!To je otprilike najzanimljivije sto je bilo na tekmi!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Sto su se juventini nesto usutarili
.Bas mi je drago sto je Roma dobila.Nadam se da ce nastavit sa ovakvim dobrim partijama i u nastavku prvenstva.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- _forzamilan_
- Kontakt:
a u pm pa koliko ovaj juve još može potonuti? nema ko ih nije dobio ove sezone, fakat ne pamtim ovakvu krizu u torinu. malo mi ih je i žao sad.
eh kad bi sutra milan dobio intera... imali kakvih konkretnih vijesti o nesti?
usput hvala momci za brze odgovore
eh kad bi sutra milan dobio intera... imali kakvih konkretnih vijesti o nesti?
usput hvala momci za brze odgovore

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Milanezi,ne mojte kad bi dobilo,jednostavno morate dobit inter sutra 

- tony-mortale
- Kontakt:
juventus sa ovakvom igrom ako pobjedi do kraja sezone 5 utakmica biće sretni, nešto moraju mjenjati već večeras, jer ovako će ići i ispod dna jer za njih je ovo dno
ja sam još u utorak odigrao na romu kvota 3 bila
,
ja sam još u utorak odigrao na romu kvota 3 bila

Cestitke Romi i roministima na pobjedi bash mi je drago sto su i oni potopili Juve...a za derby sutra nek se milanezi zadovolje i sa minimalnim porazom.
Znamo svi sta je bilo prosli put i to u prvih pola sata

Znamo svi sta je bilo prosli put i to u prvih pola sata

Nadam se pobjedi Milana, ali kako se derbi bliži sve me više strah da nas Interisti ne osramote kao prošli put. Ma, valjda neće!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
nece, milan ovo uzima i prvenstvo ponovo postaje zanimljivo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
3-0 za nas. ROnaldinho het-trick.
Ma Inter dobija, al Ronaldinho daje preljep gol 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Kontakt:
@ ado heheh, vidim ti si klasa optimist, ma kako god da se završi samo da bude pošteno suđenje(za prošlu nema zamjerki pošteno nas dobili), al par prijašnjih utakmica bilo je i rukometa i nesviranih penala i ofsajda i sl.
milan bez neste najsigurnijeg u odbrani i pata najkvalitetnijeg i najboljeg napadača nije isti tim, plus inter formalno domaćin, većina njihovih navijača, po meni i x je dobar, pobjeda bi bila fenomenalna makar i 1-0
al sad nevezano za derbi, roma se uključuje u utrku za skudeto, još ako milan dobije onda bi to bila prava seria a do kraja sezone.
za juve ako ne izbore LP ništa od keša za neka ozbiljna pojačanja za sljedeću sezonu, a to nikako nije dobro za seriu a, tako da ja do kraja navijam da oni uzmu 4. mjesto
milan bez neste najsigurnijeg u odbrani i pata najkvalitetnijeg i najboljeg napadača nije isti tim, plus inter formalno domaćin, većina njihovih navijača, po meni i x je dobar, pobjeda bi bila fenomenalna makar i 1-0
al sad nevezano za derbi, roma se uključuje u utrku za skudeto, još ako milan dobije onda bi to bila prava seria a do kraja sezone.
za juve ako ne izbore LP ništa od keša za neka ozbiljna pojačanja za sljedeću sezonu, a to nikako nije dobro za seriu a, tako da ja do kraja navijam da oni uzmu 4. mjesto

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
ma kontam nema im eta nece bit jos nekih veznih igraca a igramo sa istim sastavom kao vs juventusa i fkt moramo dobit. bice ronaldinju tesko protiv maicona al majstor je on. becks 2 centarsuta u oko pogodi boriella i ovaj 2 gola i jos vec navedeni het-trick ronaldinha znaci to je 5-0. sve sam izrezirotony-mortale je napisao/la:@ ado heheh, vidim ti si klasa optimist, ma kako god da se završi samo da bude pošteno suđenje(za prošlu nema zamjerki pošteno nas dobili), al par prijašnjih utakmica bilo je i rukometa i nesviranih penala i ofsajda i sl.

- Evil Genius
- Kontakt:
realno gledano zasluzena pobjeda, o kako mi je drago samo sto ga je totti zabio (njegov prvi u torinu u karijeri) a jos draze sto smo se vratili i okrenuli rezultat u potpunosti (nesto sto je pod spallettijem bilo gotovo pa nemoguce) . . . utakmica prava italijanska u kojoj je 'tinkerman' dobio svoju osvetu (bravo ranieri svakako si to zasluzio), po mom misljenju pizzaro igrac utakmice, iza njega veoma blizu juan i riise naravno . . . pizzaro odlicno odigro na sredini terena, dijelio dosta upotrebljive lopte, fino odradjivao defanzivni dio posla i na kraju beckhamovski precizno za riisea . . . sto se juana tice, coek igra ko spahic
mirno, gospodski bez komplikacija i mislim da kad je u formi (ko sto je slucaj sad) jedan je od najboljih branica u ligi
toni dvije sedmice van terena
p.s. kad dodjem sebi vjerovatno cu detaljnije komentarisat tekmu, ovako mogu samo rec
UNICO GRANDE AMORE

toni dvije sedmice van terena

p.s. kad dodjem sebi vjerovatno cu detaljnije komentarisat tekmu, ovako mogu samo rec
UNICO GRANDE AMORE
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- tony-mortale
- Kontakt:
5 dana sam čekao al isplatilo se, danas kv na romu pala na 2,7, a ovaj današnji juve je teže nepobjediti nego pobjedititony-mortale je napisao/la:ja ovaj put već uplatio na romu, kvota 3, bojim se da će pasti, po meni nema šanse da izgube, al nisam previše stavio ipak može se svašta desiti do nedelje, ne vidim kojom čarolijom če juve odjednom proigrati, a zadnje 2 utakmice u prvenstvu nisu smislene akcije odigrali, a roma ušla u opasnu formu
- tony-mortale
- Kontakt:
drugi gol rome, ovaj romin Zampa je lud kao i Crudelli
- Evil Genius
- Kontakt:
vjeruj da nakon svake utakmice cekam klipove s njegovim komentarom, coek jednostavno obozava romu . . .
a evo da pocastim svoje romaniste jednim slavljem nakon utakmice
p.s. jest cudno vidjet tottija bez kapitenske
a evo da pocastim svoje romaniste jednim slavljem nakon utakmice
p.s. jest cudno vidjet tottija bez kapitenske
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Ja se sjecam komentatora kada je Roma igrala sa Hajdukom, i Cassano kad je zabio, ne znam jel ovaj bio takodjer, gledao sam na Jubito, ali nema sanse da ponovo nadjem.
Bio bih zahvalan ukoliko bi mi pomogao (Genius
)

Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.