Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Evil Genius » 24 jan 2010, 09:22

mislim da znam o cemu govoris, to je gol za izjednacenje u splitu i ovaj lik je komentator bio al' mislim da nema na youtubeu, trazio sam al' sve sto sam uspio nac je sa hrt-a na kojem sam i ja zapravo gledao utakmicu . . . ako nadjem postavicu
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

refree
Kontakt:

Post Postao/la refree » 24 jan 2010, 09:53

Tonight we want the devil ready to fight...
FORZA MILAN

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 jan 2010, 11:34

Samo za dafonju :mrgreen:

slika
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 jan 2010, 13:49

Sto ti je rec strast!

[youtube][/youtube]
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 13:49

ja za tebe nasao klip :D

[youtube][/youtube]

kako nece tako slavit, pa 15 godina iz Torina nisu odnjeli 3 boda.. Totti prvi put u karijeri okusio slast pobjede u Torinu :lol: :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 13:56

daffy je napisao/la: kako nece tako slavit, pa 15 godina iz Torina nisu odnjeli 3 boda.. Totti prvi put u karijeri okusio slast pobjede u Torinu :lol: :lol:

vidi što se tješi :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 13:58

Mirza_Hordas je napisao/la:
daffy je napisao/la: kako nece tako slavit, pa 15 godina iz Torina nisu odnjeli 3 boda.. Totti prvi put u karijeri okusio slast pobjede u Torinu :lol: :lol:

vidi što se tješi :mrgreen: :mrgreen:
nema mi druge :D

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 24 jan 2010, 14:12

Prema prvim prognozama,napadac Luka Toni mogao bi odsustovati sa terena 30-ak dana!!!
Stigao je u Rim na detaljne prognoze,trada cese vise znati o ozbiljnost povrede!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 14:15

jest peh..

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 14:29

Google je napisao/la:Prema prvim prognozama,napadac Luka Toni mogao bi odsustovati sa terena 30-ak dana!!!
Stigao je u Rim na detaljne prognoze,trada cese vise znati o ozbiljnost povrede!!!

a tek došao u romu :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 jan 2010, 14:31

Mirza_Hordas je napisao/la:
Google je napisao/la:Prema prvim prognozama,napadac Luka Toni mogao bi odsustovati sa terena 30-ak dana!!!

a tek došao u romu :(
Jak igrac, jos jaci klub :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jan 2010, 15:41

a ovog hernandeza u palermu...gdje li samo pronalaze ovakve igrace....kakav scouting imaju...a i pastore velemajstor
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 15:50

napoli se ne šali, igraju dobro, ev sad su poveli u livornu, extra golom maggia, borba za LP u italiji odavno nije bila žešća
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 24 jan 2010, 15:55

tony-mortale je napisao/la:napoli se ne šali, igraju dobro, ev sad su poveli u livornu, extra golom maggia, borba za LP u italiji odavno nije bila žešća
Napoli, Fiorentina, Palermo to je borba za 4 mjesto i da juventus

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 24 jan 2010, 16:01

Valentino Rossi: Inter je bolji od Milana!

Osim što je najtrofejniji vozač motociklističkih utrka svih vremena, Valentino Rossi (30) je i veliki navijač Intera koji se nada pobjedi svoga kluba u gradskome derbiju koji slijedi…
Na San Siru će se u nedjelju s početkom u 20.45 sati sučeliti nogometne filozofije Intera i Milana. Dva su kluba nejednako startala u prošlom kolu, Milan je bio s 4-0 uspješniji od Siene, branitelji naslova prosuli su bodove u gostima protiv Barija odigravši 2-2.
- Gledao sam Interovu utakmicu, odigrali su kako su odigrali. Ne mislim da bi trener Jose Mourinho zbog remija trebao snositi neke posljedice, - kazao je, sa situacijom dobro upoznat, Rossi.
- Važno je ono što donosi sutrašnja večer. Svi mi koji navijamo za Inter već smo dobili dokaze da smo jači od Milana - dodao je talijanski motociklist i zaključio priču šalom:
- Znam da ću sada, pobijedi li Milan u derbiju, dobiti barem 35 poruka.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 16:08

hehe, ako je to rekao valentino rossi onda tu više nema priče ipak je on vrhunski stručnjak :lol: :lol: :lol:
doduše u nekom drugom sportu, al šta vi interisti kažete za ronalda koji je kod vas bio 5 god. a u milanu samo 1 i kaže da će navijati za milan jer je tu bila puno bolja atmosfera?
šta je to bilo s njim u interu jer nešto mu se sigurno zamjerilo kad tako priča, ipak je tu najviše para u životu zaradio?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jan 2010, 16:18

tony-mortale je napisao/la:hehe, ako je to rekao valentino rossi onda tu više nema priče ipak je on vrhunski stručnjak :lol: :lol: :lol:
doduše u nekom drugom sportu, al šta vi interisti kažete za ronalda koji je kod vas bio 5 god. a u milanu samo 1 i kaže da će navijati za milan jer je tu bila puno bolja atmosfera?
šta je to bilo s njim u interu jer nešto mu se sigurno zamjerilo kad tako priča, ipak je tu najviše para u životu zaradio?
ja kolk znam moratti ga je prodo realu kad on nije htio ici..i zato je to,na neki nacin otjeran iz intera
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 16:26

cappy je napisao/la:Valentino Rossi: Inter je bolji od Milana!
đesi stručnjak šta ima :D

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 24 jan 2010, 16:48

tony-mortale je napisao/la:hehe, ako je to rekao valentino rossi onda tu više nema priče ipak je on vrhunski stručnjak :lol: :lol: :lol:
Ma njegova volja niko mu ne zamjera ipak je on jedan od najvecih svih vremena i u Interu je bio najbiolji a vjerovatno i zbog Leonarda I Ronaldinha je za Milan sto ne znaci da mrzi Inter...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 16:51

ma nisam niti pomislio da mrzi ali nešto je moralo biti čim se više vezao za milan u godini nego za inter u pet, još je tamo imao barem tripu veća primanja, ja samo pitam zna li neko od vas koji malo više pratite inter jel bilo kakvih sukoba ekscesa i sl. s njim u interu jer nema logike da izjavi takvo šta taman da mu brat igra u milanu

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.