FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

m_ballack
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la m_ballack » 24 jan 2010, 13:43

odlicna utakmica Bayerna...uzivao sam gledajuci, ali sam se i posteno iznervirao :) Jucer smo ih razvalili, rasuli ko rižu ali bio je to jedan od onih dana kada lopta nece u mrezu. Po meni su svi odlicno odigrali, Muller odlican i pokazuje da ce izrasti u velikog igraca...mala zamjerka za Demikelisa, koji u zadnje vrijeme cini mi se ima problema sa samopouzdanjem i cesto daje pogresne pasove u zadnjoj liniji...Sledeca ekipa koja dodje ima da primi barem 6 komada :) Zamjerka i svim bavarcima na forumu, pa sto ste se ucutali nish ne pisete, pa brate razvalili smo ih, nisu oni nas :) poZz

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 24 jan 2010, 13:45

m_ballack je napisao/la:odlicna utakmica Bayerna...uzivao sam gledajuci, ali sam se i posteno iznervirao :) Jucer smo ih razvalili, rasuli ko rižu ali bio je to jedan od onih dana kada lopta nece u mrezu. Po meni su svi odlicno odigrali, Muller odlican i pokazuje da ce izrasti u velikog igraca...mala zamjerka za Demikelisa, koji u zadnje vrijeme cini mi se ima problema sa samopouzdanjem i cesto daje pogresne pasove u zadnjoj liniji...Sledeca ekipa koja dodje ima da primi barem 6 komada :) Zamjerka i svim bavarcima na forumu, pa sto ste se ucutali nish ne pisete, pa brate razvalili smo ih, nisu oni nas :) poZz
ma vjerovatno cekaju da "apotekari" veceras kiksaju pa ce onda pocet slavlje :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 jan 2010, 13:50

Saurman je napisao/la:nisam gledao tekmu samo golove onaj udarac Hunta je bio neodbranjiv za drugi je kriv Buut ali slag je dosao na kraju za pobjedu euro gol Robenna skidam kapu :D ....idemo po salataru ove sezone :D
But je primio samo jedan gol. U drugom poluvremenu je branio Rensing. 8-)
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 13:57

Toni mjesec dana a mozda i vise van terena. Tesko da ce do SP-a, ali ko zna???? Taman je poceo davati golove.

Nakon jucerasnje pobjede navukli smo komplekse Werderu, ubi ih pesimizam. Vise se ni Europi ne nadaju. :? :? :? :?
Kako unistavamo reputaciju "velikih", ako se to i moze reci za Werder u ovom slucaju.

PS: Sad se sjetih. Jucer su nas sudije zakinule za tri ofsajda, nevjerovatne bi bile prilike. Vjerujem, ma siguran sam i da su pustili promasili bi i te sanse. :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jan 2010, 19:04

Cescinho4 je napisao/la:Toliko o kiksu Leverkusena. Vracate se vi na drugo mjesto...
Pa sta ako se vracamo,mi cemo biti prvaci pa ti Sesinjo ovda pricaj sta hoces :lol:
U Leverkusenu cemo ih poderat ko macku 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 jan 2010, 19:12

Robbenu lopta pređe preko noge i zavrsi u rasljama. :mrgreen: Zanimljiv gol. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jan 2010, 19:13

Trasimaco je napisao/la:Robbenu lopta pređe preko noge i zavrsi u rasljama. :mrgreen: Zanimljiv gol. :mrgreen:
Ne moze ni to svako :lol:

SMRT FASIZMU!!!

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 24 jan 2010, 19:20

Iako mrzim Bayern, vi ćete uspjet osvojit BundesLigu sa velikom prednošću. U ligi prvaka ćete doći minimalno do polufinala :!:
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 20:41

Husso97 je napisao/la:Iako mrzim Bayern, vi ćete uspjet osvojit BundesLigu sa velikom prednošću. U ligi prvaka ćete doći minimalno do polufinala :!:
Kako Huske razumno razmislja. To se cijeni. ;) ;) ;) :D :D :D :D
Trasimaco je napisao/la:Robbenu lopta pređe preko noge i zavrsi u rasljama. :mrgreen: Zanimljiv gol. :mrgreen:
Barem se ispravio 3 golom Bayerna u toj tekmi. :) :) :) :)
Cescinho4 je napisao/la:Toliko o kiksu Leverkusena. Vracate se vi na drugo mjesto...
Neka docekacemo mi kiks. Ako vi docekate kiks Chelsea i mi cemo Leverkusena. :P :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 22:57

Pienaar kao zamjena za Riberyja?

Steven Pienaar, 28-godišnji južnoafrički veznjak Evertona, na meti je minhenskog Bayerna. Navodno ga u bavarskom klubu žele vrbovati kao zamjenu u slučaju mogućeg odlaska Francka Riberyja...

Piše to engleski Times koji podsjeća da Pienaaru krajem sljedeće sezone ističe ugovor, a da ga je krajem prošle odbio produljiti s momčadi čije boje brani od prelaska iz dortmundske Borussije (2007.).

Također, znano je da i francuskom veznjaku kojeg žele Real, Barcelona, Chelsea, Manchester United... ugovor s Bayernom vrijedi do lipnja 2011., a želi li njemački Bundesligaš i zaraditi na transferu morat će pristati predati Riberyja onome tko ponudi silne desetke milijuna.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 24 jan 2010, 23:37

omerbavarac je napisao/la:Pienaar kao zamjena za Riberyja?

Steven Pienaar, 28-godišnji južnoafrički veznjak Evertona, na meti je minhenskog Bayerna. Navodno ga u bavarskom klubu žele vrbovati kao zamjenu u slučaju mogućeg odlaska Francka Riberyja...

Piše to engleski Times koji podsjeća da Pienaaru krajem sljedeće sezone ističe ugovor, a da ga je krajem prošle odbio produljiti s momčadi čije boje brani od prelaska iz dortmundske Borussije (2007.).

Također, znano je da i francuskom veznjaku kojeg žele Real, Barcelona, Chelsea, Manchester United... ugovor s Bayernom vrijedi do lipnja 2011., a želi li njemački Bundesligaš i zaraditi na transferu morat će pristati predati Riberyja onome tko ponudi silne desetke milijuna.
na ovaj naslov covjek se samo moze grohotom nasmijat
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 23:41

COYB je napisao/la:

Ruke sebi.Fuj to !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mogao bi vam otici jedan od najboljih igraca. Ja bih vise volio Artetu ali zdravog.... xD

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 00:07

COYB je napisao/la:Možete samo sanjati 'ta sve što dotaknete upropastite.Nego gledajte da uzmete nekog Šarafcigera iz Bundeslige,Piennar i Arteta su malo 'veći' zalogaj. ;)
Sta smo to upropastili???? Koga bolan? :o :o :o :o :o :o :o :o

Artetu vam nece niko dirati, ali za Stevena se dobro zabrinite??? Sam znas da Moyes ne moze odbiti masnu lovu!!! ;) ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 00:24

COYB je napisao/la:Bude li 'masna' ponuda eto vam ga,ali poznavajući čelne ljude Bayerna neće biti te takve ponude. ;)
Znaj da mu uskoro ugovor istice, ako ga ne produzi mogao bi otici bez odstete.... :D :D :D
Ovakve igrace vole u Bayernu.

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 25 jan 2010, 00:58

ma obicne gluposti, nije Pienar neki igrac za klub kao sto je Bayern !!! Ne vjerujem uopce da se iko za njega i raspitivao, novinarske izmisljotine....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jan 2010, 14:34

Cuj Pienaar zamjena za Riberya :lol: :lol: jao majko draga, e jest igracina.

Ribery ostaje u Bayernu i tacka 8-)
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 25 jan 2010, 15:35, ukupno mijenjano 2 puta.

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 14:45

ako je pienaar zamjena za riberija ja onda prestajem gledati fudbalske utakmice :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 jan 2010, 15:29

COYB je napisao/la:Šta fali Piennaru ? Izgleda da pola vas niste ni gledali fudbalske utakmice dosad.
Ma ja eto ti ces mi reci :roll:

Je li mislis stvarno da je Pieenar zamjena za Riberya al dostojna?

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 15:30

COYB je napisao/la:Šta fali Piennaru ? Izgleda da pola vas niste ni gledali fudbalske utakmice dosad.
dobar je pienaar ali on trenutno riberiju nije ni do koljena ;) treba on još pure pojesti da bi postao kao on :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2010, 15:31

Bas sam krenuo to da prokomentarisem...dovoljno je pogledati onaj gol protiv Arsenala da vidis o kakvom se majstoru radi...

Mislim da ih dosta nema veliko misljenja o igracima koji ne igraju u nekim top ekipama,Pienar je vrhunski igrac...ovo sto pise da je zamjena za Riberya mislim da nije tako,drugacije to tip igraca Pienar je vise play igrac dok je Ribery vise krilo,samo zbog ovog naslova raja odma pocinje da poredi Riberya i Pienara pa ono misle pa nije Pienar ko Ribery da ga zamjeni

Bio bi ovo pravi igrac i pojacanje za Bayern samo je pitanje hoceli biti ista od toga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.