Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ma vjerovatno cekaju da "apotekari" veceras kiksaju pa ce onda pocet slavljem_ballack je napisao/la:odlicna utakmica Bayerna...uzivao sam gledajuci, ali sam se i posteno iznerviraoJucer smo ih razvalili, rasuli ko rižu ali bio je to jedan od onih dana kada lopta nece u mrezu. Po meni su svi odlicno odigrali, Muller odlican i pokazuje da ce izrasti u velikog igraca...mala zamjerka za Demikelisa, koji u zadnje vrijeme cini mi se ima problema sa samopouzdanjem i cesto daje pogresne pasove u zadnjoj liniji...Sledeca ekipa koja dodje ima da primi barem 6 komada
Zamjerka i svim bavarcima na forumu, pa sto ste se ucutali nish ne pisete, pa brate razvalili smo ih, nisu oni nas
poZz
But je primio samo jedan gol. U drugom poluvremenu je branio Rensing.Saurman je napisao/la:nisam gledao tekmu samo golove onaj udarac Hunta je bio neodbranjiv za drugi je kriv Buut ali slag je dosao na kraju za pobjedu euro gol Robenna skidam kapu....idemo po salataru ove sezone
Pa sta ako se vracamo,mi cemo biti prvaci pa ti Sesinjo ovda pricaj sta hocesCescinho4 je napisao/la:Toliko o kiksu Leverkusena. Vracate se vi na drugo mjesto...
Ne moze ni to svakoTrasimaco je napisao/la:Robbenu lopta pređe preko noge i zavrsi u rasljama.Zanimljiv gol.
Kako Huske razumno razmislja. To se cijeni.Husso97 je napisao/la:Iako mrzim Bayern, vi ćete uspjet osvojit BundesLigu sa velikom prednošću. U ligi prvaka ćete doći minimalno do polufinala
Barem se ispravio 3 golom Bayerna u toj tekmi.Trasimaco je napisao/la:Robbenu lopta pređe preko noge i zavrsi u rasljama.Zanimljiv gol.
Neka docekacemo mi kiks. Ako vi docekate kiks Chelsea i mi cemo Leverkusena.Cescinho4 je napisao/la:Toliko o kiksu Leverkusena. Vracate se vi na drugo mjesto...
na ovaj naslov covjek se samo moze grohotom nasmijatomerbavarac je napisao/la:Pienaar kao zamjena za Riberyja?
Steven Pienaar, 28-godišnji južnoafrički veznjak Evertona, na meti je minhenskog Bayerna. Navodno ga u bavarskom klubu žele vrbovati kao zamjenu u slučaju mogućeg odlaska Francka Riberyja...
Piše to engleski Times koji podsjeća da Pienaaru krajem sljedeće sezone ističe ugovor, a da ga je krajem prošle odbio produljiti s momčadi čije boje brani od prelaska iz dortmundske Borussije (2007.).
Također, znano je da i francuskom veznjaku kojeg žele Real, Barcelona, Chelsea, Manchester United... ugovor s Bayernom vrijedi do lipnja 2011., a želi li njemački Bundesligaš i zaraditi na transferu morat će pristati predati Riberyja onome tko ponudi silne desetke milijuna.
COYB je napisao/la:Ruke sebi.Fuj to !omerbavarac je napisao/la:Pienaar kao zamjena za Riberyja?
Steven Pienaar, 28-godišnji južnoafrički veznjak Evertona, na meti je minhenskog Bayerna. Navodno ga u bavarskom klubu žele vrbovati kao zamjenu u slučaju mogućeg odlaska Francka Riberyja...
Piše to engleski Times koji podsjeća da Pienaaru krajem sljedeće sezone ističe ugovor, a da ga je krajem prošle odbio produljiti s momčadi čije boje brani od prelaska iz dortmundske Borussije (2007.).
Također, znano je da i francuskom veznjaku kojeg žele Real, Barcelona, Chelsea, Manchester United... ugovor s Bayernom vrijedi do lipnja 2011., a želi li njemački Bundesligaš i zaraditi na transferu morat će pristati predati Riberyja onome tko ponudi silne desetke milijuna.
Sta smo to upropastili???? Koga bolan?COYB je napisao/la:Možete samo sanjati 'ta sve što dotaknete upropastite.Nego gledajte da uzmete nekog Šarafcigera iz Bundeslige,Piennar i Arteta su malo 'veći' zalogaj.
Znaj da mu uskoro ugovor istice, ako ga ne produzi mogao bi otici bez odstete....COYB je napisao/la:Bude li 'masna' ponuda eto vam ga,ali poznavajući čelne ljude Bayerna neće biti te takve ponude.
ma obicne gluposti, nije Pienar neki igrac za klub kao sto je Bayern !!! Ne vjerujem uopce da se iko za njega i raspitivao, novinarske izmisljotine....omerbavarac je napisao/la:Pienaar kao zamjena za Riberyja?
omerbavarac je napisao/la:Pienaar kao zamjena za Riberyja?
Ma ja eto ti ces mi reciCOYB je napisao/la:Šta fali Piennaru ? Izgleda da pola vas niste ni gledali fudbalske utakmice dosad.
dobar je pienaar ali on trenutno riberiju nije ni do koljenaCOYB je napisao/la:Šta fali Piennaru ? Izgleda da pola vas niste ni gledali fudbalske utakmice dosad.
Bas sam krenuo to da prokomentarisem...dovoljno je pogledati onaj gol protiv Arsenala da vidis o kakvom se majstoru radi...COYB je napisao/la:Šta fali Piennaru ? Izgleda da pola vas niste ni gledali fudbalske utakmice dosad.
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 5 gostiju.