zlajci je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:hmmm, otvorite sliku u novoj kartici.. ako se ne varam ovo je vaša ekipa i vaši navijači? Prepoznao sam Bajrovića pa...

Stoje s lijeva na desno,
Nihad Mujezinović Lepina, Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić - Mikica, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović-golman, Sasik Malkočević, Jasmin Divanefendić
Čuče s lijeva na desno,
Kabir Smajić, Vedin Musić

, ne mogu da s esjetim tko je od ove dvojice Hadžić, a tko Tahirović, Ragib Omerović.
p.s. jel zna tko (naravno osim Dade jer pretpostavljam da on zna) zašto smo imali ove dresove?

da prvo da kazem Tahirovic-Copak je predzadnji do Rageta kralja sensesterca..niko nije znao past kao on

... a do Tahirovica je znaci Midhat Hadzic
bracika ja mislim da si i ti bio na ovoj tekmi kako se mogu sjetiti..vec sam napisao gore znas da smo tad i mi i Celik dosli u crveno crnoj opremi, a celik je jedno vrijeme reicmo igroa i u onim dresovima Zenice plavo bijelim kad igraju protiv nas u TUzli

..,samo mislim d aje z aovu utkamicu Grbavica tek otvorena nakon rata ovo je bila prva zvanicna utakmica iu izrazito mijee drago sto smo mi tu odigrlai utakmicu i sto sam prisustvovao na stranu to sto nas Zeljo zakla i sto ovi mladji navijaic po forumu slave nase ispadanje .
Znaci posotnje bila prva zvanicna utkamica rahmetli ALija je prisustvovao utkamici i urucio jednoj i drugoj ekipi dresove, a posot je on bio protiv komuznizma nas su zapali ti zuti dresovi
Poveo ovdje Celik 1-0 i onda Music asistirao Ragibu Nedimu Omerovicu koji izjednaucje na 1-1 ..poslije smo dobili crvene kartone znam da je dobio Malkocevic a drugi crveni kad smo skrivili tja penal u drugom produzetku crveni je dobio Bajrovic ili je bio Copak-Tahirovic ne mogu se valka ni sjetiti uglavnom bilo je vamo na Juznoj strani blize nama.
Jedna scena koja mi je ostala u sjecanju bila je ona prozivka na spikerofon od strane spikera na stadionu koji kaze "MOLIMO NAVIJACE IZ TUZLE KOJI SU SMJESTENI NA JUZNOJ STRANI , DA SE NE POMJERAJU SA SVOJIH MJESTA" hahah mnalo se tu kuhalo
Samo na ovu utakmicu kreno imao gips na ruci i skinem gips budala a 7 dana prije toga slomio ruku i to na isti dan kad se igrala ona utkamica Sloboda-Celik 1-4..ovdje mi drug skine gips reko nema sanse da ovo nosim na stadion

... ja se dobro sjecam ja sakrio gips u skoli reko nacu ga valjda kad se vratim u skolu

.. samo nisam ga nasao kad sam se vratio ali jest pedagog pa me zvali da pitaju sto sam ostaivo gips u svlacionici u sali za fizicko