FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Penaltik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltik » 02 feb 2014, 00:54

Benjo_AFC86 je napisao/la:hmmm, otvorite sliku u novoj kartici.. ako se ne varam ovo je vaša ekipa i vaši navijači? Prepoznao sam Bajrovića pa...

slika
Ovo je na Grbavici Fukare tad na jugu bile,s Celikom igrali ja mislim :D
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 feb 2014, 01:01

Na ovoj slici ima i Nedzad Bajrovic i Samir Kuduzovic :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 feb 2014, 02:04

Benjo_AFC86 je napisao/la:hmmm, otvorite sliku u novoj kartici.. ako se ne varam ovo je vaša ekipa i vaši navijači? Prepoznao sam Bajrovića pa...

slika
Stoje s lijeva na desno,
Nihad Mujezinović Lepina, Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić - Mikica, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović-golman, Sasik Malkočević, Jasmin Divanefendić

Čuče s lijeva na desno,
Kabir Smajić, Vedin Musić 8-) , ne mogu da s esjetim tko je od ove dvojice Hadžić, a tko Tahirović, Ragib Omerović.

p.s. jel zna tko (naravno osim Dade jer pretpostavljam da on zna) zašto smo imali ove dresove? 8-)
tuzlanska Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 feb 2014, 02:09

jao frizure kod Musića, k'o da ga rahitičar šiš'o :lol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 feb 2014, 02:18

Penaltik je napisao/la: Ovo je na Grbavici Fukare tad na jugu bile,s Celikom igrali ja mislim :D
Ja ba, tada bratimljene grupe Fukare i Manijaci :mrgreen:
Na ovoj slici ima i Nedzad Bajrovic i Samir Kuduzovic :mrgreen:
Nema Kuduza ovdje ;)
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2014, 02:38

Ne rece ti cini mi se odakle ovi dresovi da su bili? :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2014, 03:38

slika

da vo je finale Kupa na grbavici prptiv Celika i Rahmetli Alija Izetbegovic nam je donirao Slobodi i Celiku dresove prije utakmice i nas zapali ovi zuti..a ebiga jedni i drugi su bili dosli sa Crveno Crnom opremom tkao da smo mi brze bolje navukli ove zute koje nam je Alija donirao...inace zijanili smo ovo u drugom produzetku primili iz penala gol 2-1...znam da sam tad smugno iz skole isao na tekmu biio sma dijete :)...7 dana prije ove utakmice tu smo izgubili uopravo protiv Celika kuci 1-4 i time izgubili i titulu.. ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2014, 03:52

zlajci je napisao/la:

slika
Stoje s lijeva na desno,
Nihad Mujezinović Lepina, Zvjezdan Krešić, Nermin Hasić - Mikica, Omer Joldić, Nedžad Bajrović, Amir Halilović-golman, Sasik Malkočević, Jasmin Divanefendić

Čuče s lijeva na desno,
Kabir Smajić, Vedin Musić 8-) , ne mogu da s esjetim tko je od ove dvojice Hadžić, a tko Tahirović, Ragib Omerović.

p.s. jel zna tko (naravno osim Dade jer pretpostavljam da on zna) zašto smo imali ove dresove? 8-)

da prvo da kazem Tahirovic-Copak je predzadnji do Rageta kralja sensesterca..niko nije znao past kao on :)... a do Tahirovica je znaci Midhat Hadzic

bracika ja mislim da si i ti bio na ovoj tekmi kako se mogu sjetiti..vec sam napisao gore znas da smo tad i mi i Celik dosli u crveno crnoj opremi, a celik je jedno vrijeme reicmo igroa i u onim dresovima Zenice plavo bijelim kad igraju protiv nas u TUzli :)..,samo mislim d aje z aovu utkamicu Grbavica tek otvorena nakon rata ovo je bila prva zvanicna utakmica iu izrazito mijee drago sto smo mi tu odigrlai utakmicu i sto sam prisustvovao na stranu to sto nas Zeljo zakla i sto ovi mladji navijaic po forumu slave nase ispadanje .

Znaci posotnje bila prva zvanicna utkamica rahmetli ALija je prisustvovao utkamici i urucio jednoj i drugoj ekipi dresove, a posot je on bio protiv komuznizma nas su zapali ti zuti dresovi :)

Poveo ovdje Celik 1-0 i onda Music asistirao Ragibu Nedimu Omerovicu koji izjednaucje na 1-1 ..poslije smo dobili crvene kartone znam da je dobio Malkocevic a drugi crveni kad smo skrivili tja penal u drugom produzetku crveni je dobio Bajrovic ili je bio Copak-Tahirovic ne mogu se valka ni sjetiti uglavnom bilo je vamo na Juznoj strani blize nama.
Jedna scena koja mi je ostala u sjecanju bila je ona prozivka na spikerofon od strane spikera na stadionu koji kaze "MOLIMO NAVIJACE IZ TUZLE KOJI SU SMJESTENI NA JUZNOJ STRANI , DA SE NE POMJERAJU SA SVOJIH MJESTA" hahah mnalo se tu kuhalo

Samo na ovu utakmicu kreno imao gips na ruci i skinem gips budala a 7 dana prije toga slomio ruku i to na isti dan kad se igrala ona utkamica Sloboda-Celik 1-4..ovdje mi drug skine gips reko nema sanse da ovo nosim na stadion :)... ja se dobro sjecam ja sakrio gips u skoli reko nacu ga valjda kad se vratim u skolu :).. samo nisam ga nasao kad sam se vratio ali jest pedagog pa me zvali da pitaju sto sam ostaivo gips u svlacionici u sali za fizicko :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 02 feb 2014, 10:09

Prije ove na mozda 7 dana smo izgubili isto od Čelika 1-4 za titulu. A dresovi-misterija :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 feb 2014, 11:37

slika

slika

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 feb 2014, 11:40

Skver je napisao/la:slika
Hocel se gdje moci pratiti rezultat il' sta?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 feb 2014, 12:06

ova zadnja slika kad je Hamdija Hodzic Hodza skupio strasnu ekipu talenata...Enes Mesanovic, Alen Mesanovic, Denis Karic, Romeo Mitrovic, Buco Osmanhodzic, Kuduzovic i jos na to dodas ove sto su i prije bili Omera Joldica, Bajrovica, Malkocevica, mislim da je i Kresic bio+ Gasi Jasarevic...vjerovatno najjaca ekipa koju smo ikad imali bar po imenima, uz onu Hukinu generaciju...

kad Hodza ludi izvali "bolje da sam dvije krave simentalke kupio nego ova dva Mesanovica" :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 02 feb 2014, 12:07

[quote="Benjo_AFC86"]slika

jel ovo onaj golman amir halilovic i zaboravio sam mu facu :) ,lik ode u njemacku poslije ni traga ni glasa od njega ,do danas dan nisam cuo ama bas nista o njemu ,sjecam se on i romeo se smjenjivali na golu,sad nezz dal to oovaj lik sa slike

joj joldica i mikice :D a zurka od musica je glavna :lol: al je*o ti to lik je igracina bio,kad hettrick zabi sarajevu 5:0 ak se ne varam kad je bilo ,to se kroz maglu sjecam .
busem jos stalno iz srebrenika putovo .Poslije utakmice vidis musica ceka bus na stanici kod stadiona
a kad vidim mikicu odma se sjetim penala u polufinalu kupa protiv zmaja ,kad mikica profula penal :D,on je ja mislio vidio dva gola :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 feb 2014, 12:37

slika

slika

Stadion Nk Piran

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 feb 2014, 12:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:ova zadnja slika kad je Hamdija Hodzic Hodza skupio strasnu ekipu talenata...Enes Mesanovic, Alen Mesanovic, Denis Karic, Romeo Mitrovic, Buco Osmanhodzic, Kuduzovic i jos na to dodas ove sto su i prije bili Omera Joldica, Bajrovica, Malkocevica, mislim da je i Kresic bio+ Gasi Jasarevic...vjerovatno najjaca ekipa koju smo ikad imali bar po imenima, uz onu Hukinu generaciju...

kad Hodza ludi izvali "bolje da sam dvije krave simentalke kupio nego ova dva Mesanovica" :mrgreen:
Grijesis prijatelju, svaka predratna generacija bi dobila tu poslijeratnu generaciju bar tri gola razlike i to bosi da igraju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 feb 2014, 12:45

Crtice iz Slovenije: Ćirini momci poveli protiv zvezdaša!

Crveno - crni su uspješno stigli u Sloveniju i već od juče su pod vodstvom Ćire Blaževića započeli sa radom.
slika

Danas sa početkom od 16:30 sati naši fudbaleri igraju prvi test meč u Sloveniji protiv ekipe Pirana iz Portoroža.

Prije ove utakmice, tačnije jutros, već je izvojevan jedan trijumf i to protiv Crvene zvezde!

Naime, zbog jake kiše u Kopru Beograđani su odlučili trenirati u Piranu. Na stadionu su se pojavili tačno u 10 sati, no dočekalo ih je iznenađenje.

Domaćini iz Portoroža zvezdašima su poručili da trenirati ne mogu jer je termin rezervisan za Crveno - crne!

Ekspediciji Crvene zvezde nije preostalo ništa drugo nego da se vrati u Kopar.

"1:0 za nas!", bio je komentar koga drugog nego Ćire Blaževića!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 feb 2014, 12:59

Probisvjet je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ova zadnja slika kad je Hamdija Hodzic Hodza skupio strasnu ekipu talenata...Enes Mesanovic, Alen Mesanovic, Denis Karic, Romeo Mitrovic, Buco Osmanhodzic, Kuduzovic i jos na to dodas ove sto su i prije bili Omera Joldica, Bajrovica, Malkocevica, mislim da je i Kresic bio+ Gasi Jasarevic...vjerovatno najjaca ekipa koju smo ikad imali bar po imenima, uz onu Hukinu generaciju...

Grijesis prijatelju, svaka predratna generacija bi dobila tu poslijeratnu generaciju bar tri gola razlike i to bosi da igraju.
ma mislim na ove poslijeratne koje sam ja gledao, predratnih se ja ne sjecam :D, i ovo "Hukina" to je ona sto je Huka bio trener..

dobro je da golovi nisu prema moru, inace bi zabranili Omi da puca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 feb 2014, 13:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:

ma mislim na ove poslijeratne koje sam ja gledao, predratnih se ja ne sjecam :D, i ovo "Hukina" to je ona sto je Huka bio trener..

dobro je da golovi nisu prema moru, inace bi zabranili Omi da puca
Ok ja sam mislio od svih generacija. Ova koju si ti nabrojao je svakaka najbolja daleko od kako je BiH samostalna. Bila je to odlicna ekipa i steta je sto je nisu krunisali sa nekim od trofeja.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 feb 2014, 13:30

ovi kappa dresovi koje smo imali kad nas je vodi rahmetli huka su po meni najljepsi dresovi koje smo ikada imali
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 feb 2014, 13:34

slika
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.