edinjo-bih je napisao/la:dinoze je napisao/la:Papetu debilu se dobro treba najebati najmilijih ako na poziciji defenzivnog veznog ne isproba pravog DM odnosno Salatica. To je jedini igrac koji svojim iskustvom i sposobnostima trenutno moze pokriti tu poziciju kod nas. Sve ostalo je namjerno vodjenje reprezentacije u propast. Onako odpisivanje utakmice protiv Aregentine je odraz velike pickice. Sve sto se vise blizi prvestvo sve vise nerazumijem ovog covjeka. Korupcija do srzi od trening centra do prodaje igraca.Covjek se izgubio u svojim mahinacijama, izgleda da je sve ovo previse za njega. Pa dokle vise.

Gudelj i Besic se moraju pozvati.
Ova prica kako neko treba Papeta u pon kontaktirati je suplja pa covjek je citav dan po kafanama po Sa.
a tebe se zbog ovakvog primitizma i neodgoja banovati zauvijek sa ovog foruma!
A to ti kao odlucujes ili sta? Svako ima pravo na svoje misljenje i ovo je moje. Tebi je primitivizam sto sam ja napisao ali nije ti primitivizam sto Pape vuce citavu naciju sa nos prodavajuci igrace od buraza preko repke naustrb kvalitete i napredka, to je za takve kao sto si ti uredu ili sta? Svi koji nisu sljepi vide da Pape repku i ono sto je uradjeno vodi u propast i nece iskoristiti sansu koja mu ili sto je vaznije citavoj BiH ukazala. U ovom trenutku mozemo dobiti desetak igraca koji bi tesko kada zaigrali za BiH ali ne oni nam netrebaju imamo mi Rahimica, Zahirovica, Vrsajevica itd.
I jos jedna druga stvar, kako je to moguce da portali iz drugi zemalja moraju napisati ovakav tekst dok nasi sportski novinari nemaju muda da napisu bilo sta ovako i izravno pitaju selektora u cemu je problem sto se ne zovu odredjeni igraci? Nemaju muda jer se non stop ulizivaju kako bi dobili bilo kakvu informaciju, klasicni ulizivaci i dupeljubci.