Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sheyi » 02 feb 2014, 11:52

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Juka je pricao sa Gudeljom, i poslao je njegov broj telefona kao i neke dodatne informacije nasem savezu. U ponedjeljak ce Juka opet zvati Begica, da bi popricao sa njim o eventualnim potencijalnim reprezentativcima, te navodi da bi Dino Arslanagic, ukoliko se sada pokrene proces promjene sportskog drzavljanstva, mogao biti spreman i za tekmu sa Egiptom. Navodi Susica kao glavni problem u svemu tome, jer je on tvrdoglav.

Ovo sam prekopirao sa drugog foruma, gdje je jedan forumas pricao sa Jukom na FB. Doduse i meni je dao par informacija, i potvrdio ovo ovdje.
Neko laže, Juka ili forumaš.
Tacno je ovo sto je skijaš objavio :mrgreen:
Ne laze Juka, sto bi lagao kad znamo i mi da je Safet tvrdoglav.
Juka: "Vidimo mi Gudelja moj A-----, al ne vidi ko treba" :D

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 02 feb 2014, 12:43

dinoze je napisao/la:Papetu debilu se dobro treba najebati najmilijih ako na poziciji defenzivnog veznog ne isproba pravog DM odnosno Salatica. To je jedini igrac koji svojim iskustvom i sposobnostima trenutno moze pokriti tu poziciju kod nas. Sve ostalo je namjerno vodjenje reprezentacije u propast. Onako odpisivanje utakmice protiv Aregentine je odraz velike pickice. Sve sto se vise blizi prvestvo sve vise nerazumijem ovog covjeka. Korupcija do srzi od trening centra do prodaje igraca.Covjek se izgubio u svojim mahinacijama, izgleda da je sve ovo previse za njega. Pa dokle vise. :oops:
Gudelj i Besic se moraju pozvati.
Ova prica kako neko treba Papeta u pon kontaktirati je suplja pa covjek je citav dan po kafanama po Sa.
a tebe se zbog ovakvog primitizma i neodgoja banovati zauvijek sa ovog foruma!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2014, 13:11

Bog me ne ubio ako je iko od vas strucnjaka, nekad pogledao utakmicu Besica, Gudelja.

Samo lupate i napadate bez povoda.

Sent from my LT26i using Tapatalk
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 feb 2014, 13:20

Elegant je napisao/la:Bog me ne ubio ako je iko od vas strucnjaka, nekad pogledao utakmicu Besica, Gudelja.

Brate jel' ti imas vec spremne postove pa ih samo po potrebi ovdje kopiras?

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2014, 13:35

:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 feb 2014, 13:57

edinjo-bih je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Papetu debilu se dobro treba najebati najmilijih ako na poziciji defenzivnog veznog ne isproba pravog DM odnosno Salatica. To je jedini igrac koji svojim iskustvom i sposobnostima trenutno moze pokriti tu poziciju kod nas. Sve ostalo je namjerno vodjenje reprezentacije u propast. Onako odpisivanje utakmice protiv Aregentine je odraz velike pickice. Sve sto se vise blizi prvestvo sve vise nerazumijem ovog covjeka. Korupcija do srzi od trening centra do prodaje igraca.Covjek se izgubio u svojim mahinacijama, izgleda da je sve ovo previse za njega. Pa dokle vise. :oops:
Ova prica kako neko treba Papeta u pon kontaktirati je suplja pa covjek je citav dan po kafanama po Sa.
A to ti kao odlucujes ili sta? Svako ima pravo na svoje misljenje i ovo je moje. Tebi je primitivizam sto sam ja napisao ali nije ti primitivizam sto Pape vuce citavu naciju sa nos prodavajuci igrace od buraza preko repke naustrb kvalitete i napredka, to je za takve kao sto si ti uredu ili sta? Svi koji nisu sljepi vide da Pape repku i ono sto je uradjeno vodi u propast i nece iskoristiti sansu koja mu ili sto je vaznije citavoj BiH ukazala. U ovom trenutku mozemo dobiti desetak igraca koji bi tesko kada zaigrali za BiH ali ne oni nam netrebaju imamo mi Rahimica, Zahirovica, Vrsajevica itd.
I jos jedna druga stvar, kako je to moguce da portali iz drugi zemalja moraju napisati ovakav tekst dok nasi sportski novinari nemaju muda da napisu bilo sta ovako i izravno pitaju selektora u cemu je problem sto se ne zovu odredjeni igraci? Nemaju muda jer se non stop ulizivaju kako bi dobili bilo kakvu informaciju, klasicni ulizivaci i dupeljubci.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 02 feb 2014, 14:43

Ako Gudelj-a izgubimo, onda je jedino tvrdoglavi Safet kriv :roll:
Isto vazi za Arslanagica, koji je kvalitetniji od Vranjesa, Zukanovica i Sunjica :!:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 14:45

Pape i PatriJote kojima je cilj da samo Bošnjaci igraju...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2014, 14:50

Ne ubacuj politiku na temu i reprezentaciju !!!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 feb 2014, 14:52

Elegant je napisao/la:Bog me ne ubio ako je iko od vas strucnjaka, nekad pogledao utakmicu Besica, Gudelja.

Nismo pogledali, cak ne znamo ni ko su oni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 feb 2014, 15:00

Index navijači, ponovo u akciji.
F.K.SARAJEVO

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 02 feb 2014, 15:01

Salatic kapiten svoje ekipe i vode 2:0 u gostima,Hajrovicu u istoj tekmi klupa

u istoj ligi mladi Seferagic na klupi Basela a vidim da nije igrao za mladje reprezentativne selekcije a imao bi pravo i naredne kvalifikcije za U21

Sesar od pocetka U turskoj ligi

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 02 feb 2014, 15:03

dinoze je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:
A to ti kao odlucujes ili sta? Svako ima pravo na svoje misljenje i ovo je moje. Tebi je primitivizam sto sam ja napisao ali nije ti primitivizam sto Pape vuce citavu naciju sa nos prodavajuci igrace od buraza preko repke naustrb kvalitete i napredka, to je za takve kao sto si ti uredu ili sta? Svi koji nisu sljepi vide da Pape repku i ono sto je uradjeno vodi u propast i nece iskoristiti sansu koja mu ili sto je vaznije citavoj BiH ukazala. U ovom trenutku mozemo dobiti desetak igraca koji bi tesko kada zaigrali za BiH ali ne oni nam netrebaju imamo mi Rahimica, Zahirovica, Vrsajevica itd.
I jos jedna druga stvar, kako je to moguce da portali iz drugi zemalja moraju napisati ovakav tekst dok nasi sportski novinari nemaju muda da napisu bilo sta ovako i izravno pitaju selektora u cemu je problem sto se ne zovu odredjeni igraci? Nemaju muda jer se non stop ulizivaju kako bi dobili bilo kakvu informaciju, klasicni ulizivaci i dupeljubci.
Što se mene tiče, svaka ti je na mjestu..

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 02 feb 2014, 15:08

kad je to Gudelj izrazio zelju da igra za nasu reprezentaciju, potrazite malo po internetu tekstove i pogledajte da cete naci izjavi gdje on apeluje Mihajlovicu da ga zove !! Bosna ide na svjetsko prvenstvo pa skonto da bi mogo i za nas igrati, sad skonto ! Sto nije igrao za nasu mladu, mogao je i to .. Mislim da nema smisla da non stop budemo druga opcija nekom bez obzira ko to bio... Volio bi da vidim situaciju da ga Susic pozove posle svjetskog a i Mihajlovic, kome li bi se odazvao ? Sta vi mislite ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 feb 2014, 15:10

EmNer je napisao/la:kad je to Gudelj izrazio zelju da igra za nasu reprezentaciju, potrazite malo po internetu tekstove i pogledajte da cete naci izjavi gdje on apeluje Mihajlovicu da ga zove !! Bosna ide na svjetsko prvenstvo pa skonto da bi mogo i za nas igrati, sad skonto ! Sto nije igrao za nasu mladu, mogao je i to .. Mislim da nema smisla da non stop budemo druga opcija nekom bez obzira ko to bio... Volio bi da vidim situaciju da ga Susic pozove posle svjetskog a i Mihajlovic, kome li bi se odazvao ? Sta vi mislite ?
Bas nas briga, bitno je da je kvalitetan igrac.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 15:16

Gudelj je rekao da je sretan da zaigra ta BiH u narednim kvalama, dakle ne očekuje da ce ići na SP niti cemu papiri do tada biti gotovi...

PatriJote ne propuštaju sa nebuloznim komentarima... :-)

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 02 feb 2014, 15:17

Evo i Salatic ga zabi :D

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 02 feb 2014, 15:20

[quote="Batko"]Gudelj je rekao da je sretan da zaigra ta BiH u narednim kvalama, dakle ne očekuje da ce ići na SP niti cemu papiri do tada biti gotovi...

PatriJote ne propuštaju sa nebuloznim komentarima... :-)

kad je tao sretan da igra za nas, sto nije izrazio zelju prije pa da igra i za mladu reprezentaciju, mozda bi bio nas kapiten a ne srbijanski ;)

Batko
Kontakt:

Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 15:22

Opet ćorak u prdež...

Sta ćemo sa Begovicem, Medom, izetom, pjanicem, Misketom, Kolasincem onda, aaaaaaa?????

EmNer
Kontakt:

Post Postao/la EmNer » 02 feb 2014, 15:25

Oni su dosli i igrali kad smo bili miljama daleko od bilo kojeg prvenstva ;) To je ogromna razlika ..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot], jasmin10 i 26 gostiju.