Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Necromacer
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Necromacer » 24 jan 2010, 21:36

Treba napomenuti da je sudija uzasan bio s obzirom da nije dao ili bar 2 zuti ili izravni crveni Vidalu nakon onakvog starta na Vukcevicu kada je Ibisevic izborio loptu.
Ono je cak i u nasoj ligi zuti karton (protiv domaceg igraca) ... :mrgreen: ( u slucaju Vidala je ono 2 zuti=crveni)

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 00:08

Pastuh je napisao/la:Drug, nisam "homo" da nekome ližem jaja s oproštenjem. Kako se to izražavaš jadan ne bio. Šta sam to ja ????

Vidiš li ti kada sam ja registrovan na forumu. Edin je postigao više golove te u Bundesligi, te je igrao nešto što se zove Liga prvaka. nemoj ti pisati gluposti.

Hej ba pastuh stvarnop pretjerujes i lijepo te covjek pita zasto si se natovario toliko na Vedu?Svi mi znamo kakva je dzekina klasa i to ne samo naspram vede nego naspram cjele nase reprezentacije.Kao sto neko rece jedino je dzeko nezamjenjiv i jedino dzeko moze imati kredita da promasuje koliko hoce ( a moras priznati i on zna mnogo da promasi ako si danas gledao wolfsb urga mogao si vidjeti).A sto se vede tice on je drugi najbolji napadac BiH bez obzira sta ti mislio tgo ti se moze takodje tom statistikom dokazati koju ti prizivas u dzekinom slucaju.Ako zelis dalje raspravljati u vezi toga nastavi ali argumentovano.ja ti i dalje mogu argumentovano dokazati da je vedo najbolji drugi napadac Bosne i Hercegovine , znaci to nije Muslimovic, nije Zec , nije Skoro nego vedo i to ARGUMENTOVANO.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 25 jan 2010, 00:13

Pa vi izgleda ocekujete da prolaze kroz igrace, stvarno ovo je samo nasa realnost. Samo kada samo euforicni sve to gledamo na drugaciji nacin
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 25 jan 2010, 00:26

LFC_LAVOV je napisao/la:Pa vi izgleda ocekujete da prolaze kroz igrace, stvarno ovo je samo nasa realnost. Samo kada samo euforicni sve to gledamo na drugaciji nacin
Sto posto se slazem... Vedo je pokazao da je prosjecan igrac a neki to samo ne mogu da prihvate :D

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 25 jan 2010, 00:54

felipe-s je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Pa vi izgleda ocekujete da prolaze kroz igrace, stvarno ovo je samo nasa realnost. Samo kada samo euforicni sve to gledamo na drugaciji nacin
Sto posto se slazem... Vedo je pokazao da je prosjecan igrac a neki to samo ne mogu da prihvate :D
eto nek si ti to prihvatio. jel ti lakse zbog toga? imamo li mi boljih ili boljeg igraca da dzeki pravi drustvo u napadu? nemamo! tacno, eto zbog toga smo i mi prosjecna repka i kao takvu je moramo prihvatiti.
a ti sanjaj o necemu drugom ili pak broj vedadove greske.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 25 jan 2010, 01:21

Sto ja nemam srece da me po forumima prozivate kako sam krampa i kako pojma nemam ,a da igram negdje u Bundesligi  :mrgreen:  Vazno je da su pojedinci experti i vjerovatno "veliki talenti" ... samo sto jos nisu potrcali u zivotu da otkriju u cemu su talentovani!!  :mrgreen:  Ociglendo nece neki da shvate da je Hoffenhaim i njihova igra = igri zeljeznicara prije Amra Osima  :P  ili npr. igri Liverpoola u posljednje vrijeme pod Rafom Benitezom  :lol:  Ne racunajuci tekmu za Spursima ...heheh!Pogledajte kako u jednom losem sistemu Liverpoola igracine kao npr. Gerrard i Torres izgledaju kao prosjecni igraci...vjerovatno po vama ni njih dvojca nemaju blage...ma ja sta ce njih dvojca...mi pojedinci nismo svijesni kakve multi-talente krije ss.ba forum  :mrgreen:

P.S. moze li se kakav termin odigrati (mi sa foruma) da napravimo selekciju i da predlozimo Susicu...evo ja sam sa 192 korpulentan napadac...na terminu me niko ne moze cuvati  :lol:

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 01:34

armando je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:
eto nek si ti to prihvatio. jel ti lakse zbog toga? imamo li mi boljih ili boljeg igraca da dzeki pravi drustvo u napadu? nemamo! tacno, eto zbog toga smo i mi prosjecna repka i kao takvu je moramo prihvatiti.
a ti sanjaj o necemu drugom ili pak broj vedadove greske.

:D :D :D :D :D :D svaka cast armando nek si mu rekao.Izgleda da je felipeov dan danas uspjesan jer eto vedo nije zabio gol ( imao je jednu odlicnu sansu) i kriv je zbog prvog gola, a siguran sam da felipe nije utakmicu ni pogledao.Al je jedvo docekao da konstatuje da je vedo prosjecan al dobro si mu rekao koje to bolji od Vede da s dzekom igra u napadu, muslimovic mozda? ili Zec ili Alen Skoro iz sarajevo ili ko to je bolji od Vede u ovom trenutku u napadu.Ja cu mu reci .Niko osim Dzeke nije bolji od vede u napadu , takvog trenutno Bosna i Hercegov ina nema, mozda izroni odnekud al sad ga nema.Vidim neki glupani govore kako je Muslimovic bolji a Muslimovic neigra vise od mjesec dana al eto po nekim glupacima je u boljoj formi iako ne igra od vede koji igra itekako igra samo se utupio u sivilo svoje mocadi iznad koje se on sam ne moze izdignuti jer ovisi od njih, od njihovih lopti.Danas je samo jednu loptu dobio od onog eduarda i to je bila ta sansa i nista vise, ostalo je sve on sam sebi i drugima izradjivao.Vukcevicu je takvu sansu stvorio da je ovaj prazan gol gadjao i promasio, al najgori su mi ovi koji utakmicu i nisu pogledali i dodju ogovriti kako je vedo prosjeca, za druge lige itd.I pored dzeke, misimovica, salihovica i vede on je vidio da je samo vedo prosjecan.A svi su oni prosjecni osim dzeke , svi, eto kad je misimovic pruzio dobru partiju, nek kaze neko, kad????????Kada je salihovic pruzio, kad?????????Sta je to dzeko danas maestralno odigrao , sta???????Jeste li gledali tekmu , ja jesam a vi?????????Nista ni dzeko niti bilo ko od ostalih a zasto , pa zato jer im timovi igraju sranje, jer nemaju napadaci lopti jer miske igra kao neki klinac, jer salihovic ne moze centarsut normalan napraviti i ocajni su kao i njihove edkipe, a felipe se samo na vedu obrusio i ne samo felipe nego jos neki.Mora da ga sanjate svaku noc kad vidim samo njegove igre pratite i to bez gledanja direktne utakmice nego samo zakljucuju sta drug kazu.

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 25 jan 2010, 13:46

sahbaz2509 je napisao/la:
Pastuh je napisao/la:Drug, nisam "homo" da nekome ližem jaja s oproštenjem. Kako se to izražavaš jadan ne bio. Šta sam to ja ????

Vidiš li ti kada sam ja registrovan na forumu. Edin je postigao više golove te u Bundesligi, te je igrao nešto što se zove Liga prvaka. nemoj ti pisati gluposti.

Hej ba pastuh stvarnop pretjerujes i lijepo te covjek pita zasto si se natovario toliko na Vedu?Svi mi znamo kakva je dzekina klasa i to ne samo naspram vede nego naspram cjele nase reprezentacije.Kao sto neko rece jedino je dzeko nezamjenjiv i jedino dzeko moze imati kredita da promasuje koliko hoce ( a moras priznati i on zna mnogo da promasi ako si danas gledao wolfsb urga mogao si vidjeti).A sto se vede tice on je drugi najbolji napadac BiH bez obzira sta ti mislio tgo ti se moze takodje tom statistikom dokazati koju ti prizivas u dzekinom slucaju.Ako zelis dalje raspravljati u vezi toga nastavi ali argumentovano.ja ti i dalje mogu argumentovano dokazati da je vedo najbolji drugi napadac Bosne i Hercegovine , znaci to nije Muslimovic, nije Zec , nije Skoro nego vedo i to ARGUMENTOVANO.

Kaćem samo Edin je vrhunska klasa, dok je Vedad prosjek.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2010, 15:14

Eno Vedo opet Njemacku peticu dobio kao i Miske.Salih 4,5 a Dzeko 3
''Ebem im vaga'' jest taj kicky bas neki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 15:58

harishp je napisao/la:Eno Vedo opet Njemacku peticu dobio kao i Miske.Salih 4,5 a Dzeko 3
pogledaj i druge stranice i novine kako ocjenjuju, taj kicky uvjek da slabije ocjene od drugih.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 16:02

Pastuh je napisao/la:

Kaćem samo Edin je vrhunska klasa, dok je Vedad prosjek.
A ja tebi samo kazem da svaki bosanac i hercegovac na zemaljskoj kugli koji prati fudbal zna da je Dzeko vrhunska klasa a da su svi ostali nasi reprezentativci u odnosu na dzeku samo PROJESCNI ili ISPODPROSJECNI.Znaci ne samo vedo nego svi ostali u poredjenju sa Dzekom su prosjek, zato ubuduce da znas da ne trebas nikog poredit sa Dzekom jer je za njih sviju dzeko nedostizan , za sve nase reprezentativce.Dzeku mozes da poredis samo sa najboljim na svijetu i to je to.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2010, 16:05

harishp je napisao/la:Eno Vedo opet Njemacku peticu dobio kao i Miske.Salih 4,5 a Dzeko 3
pogledaj i druge stranice i novine kako ocjenjuju, taj kicky uvjek da slabije ocjene od drugih.
Zavisi kako kad i kako koga.
Vedo nije igrao zbog povrede cjelu proslu proljetnu sezonu pa je opet ostao najbolje ocjenjeni igrac BL.
I to u istom tom kickeru.
A i ostali nasi igraci su bili u samom vrhu.
Tada je se sve gledalo po kickeru.Barem kod nas ;)
P.S Cak je i Misimovic kad je oborio rekord asistencija zavrsnu rijec je vodio kicker.Jer je recimo Sport Bild stavio jednu vise asistenciju nego sto je u stvari bilo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 jan 2010, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jan 2010, 16:09

kaze neki odavde Edin je klasa dok je Vedad prosjek. a kakoli se cudno ove klase mjenjaju. ja kolko znam dok je Vedad zabijao ovaj je bio sajla a sad se to nesto okrenu.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 16:10

harishp je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:[
Zavisi kako kad i kako koga.
Vedo nije igrao zbog povrede cjelu proslu proljetnu sezonu pa je opet ostao najbolje ocjenjeni igrac BL.
I to u istom tom kickeru.
A i ostali nasi igraci su bili u samom vrhu.
Tada je se sve gledalo po kickeru.Barem kod nas ;)
pa eto vidis al nalaze se stalno neki da kritikuju vedu i pored i ovih argumenata opet je njima vedo , za klupe a da zec igra il muslimovic.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2010, 16:18

@geronimo je odlicno napisao na ovoj temi o Vedi.ko zeli da procita nek se vrati par stranica nazad.
Meni licno je Vedo drazi od onih dvolicnjaka ili onih koji se do zadnjeg momenta dvoume za koga ce igrati.
i to je fakat.Niti je najbolji niti najgori zlatna sredina sa tendecijom na bolje.
Pogotovo u BL.U repci ga ocekujemo ko ozebli sunca da proradi.
Mozda mu se u kvalifikacijama desi BL jesen 2008,ko zna.Tek mu 25 godina.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 25 jan 2010, 16:23

@sahbaz2509

Malo si previše u krivu. Ne znam ja šta podrazumljevaš pod tim "svi". I ja sam u BiH i kažem da Edin nije najbolji na svijetu i da ostali nisu slabiji od njega i da se ne mogu porediti. Pišeš nebuloze, nije jedini koji nešto vrijedi.

A u vezi Vedad sam rekao odavno svoje, prosjek, kao što su igrači u recimo getafeu, Frankfurtu , Atlanta u Italiji, te u Engleskoj možda na nivou Blackburna, to mu je maksimala. Bio veliki dribler na početku karijere, sada samo ona bicikla zna, ali čovjek obavezno mora promjenuti svoj stil, jer očigledno ne pali, ili bi mogao opet na klupu kao što je u PSg bio, te u Achenu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 16:25

harishp je napisao/la:@geronimo je odlicno napisao na ovoj temi o Vedi.ko zeli da procita nek se vrati par stranica nazad.
Meni licno je Vedo drazi od onih dvolicnjaka ili onih koji se do zadnjeg momenta dvoume za koga ce igrati.
i to je fakat.Niti je najbolji niti najgori zlatna sredina sa tendecijom na bolje.
Pogotovo u BL.U repci ga ocekujemo ko ozebli sunca da proradi.
Mozda mu se u kvalifikacijama desi BL jesen 2008,ko zna.Tek mu 25 godina.
Bas to , pa ja znam ovdje u St Louisu dok je zivio kako je taj momak imao zelju i cilj samo da za svojmu zemlju zaigra, da postgane reprezentativac, nista mu nije bilo vazno sto mu se ovdje u americi nudilo , sve je glatko odbijao i jedva cekao da dob ije ponudu iz evrope da ide tamo se baviti profi fudbalom jer bice blize repci i na ocima nasim trenerima.Sve je to uspio ogromnim trudom, zalaganjem i naravno talentom al pored sveg talenta opn je jako uporan u onome sto cini i radi.Do one polusezone kad je zablistao u hoffenheimu mnogi su ga ovako kritikovali, gte pojma nema, te ovo, ono te nema kvaliteta, te nije zasluzio poziv u repku al kad tip zabi 18 golova u 17 utakmica onda je svima bio BOG , onda dzeku niko spominjao nije.Al se desi ta prokleta povreda sve je poremetila al opet se vratio i cak poslije te povrede igra tgek sedam mjeseci al opet zabija, opet je najbolji strejlac hoffenheima pored svega.Nije to ona forma koja je bila al bice vjerujte mi, on je uporan momak bice i bolji nego je bio, al nas narod poganog mentaliteta odmah ga tako kritikuje i srozava do dna da je to dabogsacuva.Kad procitam neke komentare to je bas za fuj, al neka pojesce oni opet **** kao sto su jednom kad im vedo priredi onon sto je vec jednom priredio.

BINJACKA
Kontakt:

Post Postao/la BINJACKA » 25 jan 2010, 16:34

Vedade drago djete,posteno djete ,izdrzi prebrodices ti ovu krizu pa znas sta si sve pretovario preko tih tvojih ledja do sad.Ali mi te VOLIMO davao ti golove ili ne ti si nas. :D

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 16:34

Pastuh je napisao/la:@sahbaz2509

Malo si previše u krivu. Ne znam ja šta podrazumljevaš pod tim "svi". I ja sam u BiH i kažem da Edin nije najbolji na svijetu i da ostali nisu slabiji od njega i da se ne mogu porediti. Pišeš nebuloze, nije jedini koji nešto vrijedi.

A u vezi Vedad sam rekao odavno svoje, prosjek, kao što su igrači u recimo getafeu, Frankfurtu , Atlanta u Italiji, te u Engleskoj možda na nivou Blackburna, to mu je maksimala. Bio veliki dribler na početku karijere, sada samo ona bicikla zna, ali čovjek obavezno mora promjenuti svoj stil, jer očigledno ne pali, ili bi mogao opet na klupu kao što je u PSg bio, te u Achenu.
Kao sto vidim uopste nisi shvatio moj post niti ja sam rekao da je dzeko najbolji na svijetu nego da ga mozes porediti sa najboljim na svijetu.To decko nije isto.
Dalje a sve druge nase igrace ne mozes da poredis ni sa dzekom , e zato su svi nasi igraci prosjekl il ispod tog prosjeka jer samo je dzeko bh klasa.Shvatas li sad????????

Dalje sto se tice vede otkud ti znas kakav je bio na pocetku karijere, jesi li mozda gledao njegove utakmice uzivo, da nisi mozda ovdje zivio u St Louisu i isao na njegove utgakmice dok je nastupao za SLU ( St Louis University) dok je rusio sve americke rekorde do tada koji su bili, dajuci golove i asistirajuci.Dok su ga zvali da nastupa za americku reprezentaciju, jesi ti to sve znao, pratio i ovdje bio kad se pravis da sve znas?I pametnjakovicu zar ne kontas da je u PSG bio na klupi jer je bio novajlija kojeg niko nije znao niti cuo za njega, trebao se prvo dokazati, vaha ga je pozvao jer mu ga je hadzifejzovic preporucio, trebao ga i bazdarevic uzeti.jel znmas ti sve to???Znas klinac moj, jel znas da se u achenu takodje morao dokazati pored vec standardnih i dokazanih napadaca poput Schlaudorfa jel znas to?Samo valjas i gluposti pises , pises nesto sto si cuo il znas polovicno i onda dajes neke svoje zakljucke bez ikakve logike.Cuj cudi se sto je na klupi bio u svomk debiju ne samo u Bundesligi nego na evropskom tlu je novajlija bio , novajlija i pocetnik uopste u profesionalnom nogometu i to tebi cudno.Pa ne mozes tek tako odmah upasti u prvih 11 , valjda se trebas dokazati radom, igrom i svim ostalim vrjednostima kojima se dokazuju nogometasi, pametnjakovicu jedan.Sto od tada vise nije na klupi, sto sad nije na klupi kad igra tako slabo kao sto ti i neki poputg tebe govorite.Sto????

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 16:36

BINJACKA je napisao/la:Vedade drago djete,posteno djete ,izdrzi prebrodices ti ovu krizu pa znas sta si sve pretovario preko tih tvojih ledja do sad.Ali mi te VOLIMO davao ti golove ili ne ti si nas. :D
tako je, bravo dubicanac :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.