Ono je cak i u nasoj ligi zuti karton (protiv domaceg igraca) ...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pastuh je napisao/la:Drug, nisam "homo" da nekome ližem jaja s oproštenjem. Kako se to izražavaš jadan ne bio. Šta sam to ja ????
Vidiš li ti kada sam ja registrovan na forumu. Edin je postigao više golove te u Bundesligi, te je igrao nešto što se zove Liga prvaka. nemoj ti pisati gluposti.
Sto posto se slazem... Vedo je pokazao da je prosjecan igrac a neki to samo ne mogu da prihvateLFC_LAVOV je napisao/la:Pa vi izgleda ocekujete da prolaze kroz igrace, stvarno ovo je samo nasa realnost. Samo kada samo euforicni sve to gledamo na drugaciji nacin
eto nek si ti to prihvatio. jel ti lakse zbog toga? imamo li mi boljih ili boljeg igraca da dzeki pravi drustvo u napadu? nemamo! tacno, eto zbog toga smo i mi prosjecna repka i kao takvu je moramo prihvatiti.felipe-s je napisao/la:Sto posto se slazem... Vedo je pokazao da je prosjecan igrac a neki to samo ne mogu da prihvateLFC_LAVOV je napisao/la:Pa vi izgleda ocekujete da prolaze kroz igrace, stvarno ovo je samo nasa realnost. Samo kada samo euforicni sve to gledamo na drugaciji nacin
armando je napisao/la:eto nek si ti to prihvatio. jel ti lakse zbog toga? imamo li mi boljih ili boljeg igraca da dzeki pravi drustvo u napadu? nemamo! tacno, eto zbog toga smo i mi prosjecna repka i kao takvu je moramo prihvatiti.felipe-s je napisao/la:Sto posto se slazem... Vedo je pokazao da je prosjecan igrac a neki to samo ne mogu da prihvateLFC_LAVOV je napisao/la:Pa vi izgleda ocekujete da prolaze kroz igrace, stvarno ovo je samo nasa realnost. Samo kada samo euforicni sve to gledamo na drugaciji nacin
a ti sanjaj o necemu drugom ili pak broj vedadove greske.
sahbaz2509 je napisao/la:Pastuh je napisao/la:Drug, nisam "homo" da nekome ližem jaja s oproštenjem. Kako se to izražavaš jadan ne bio. Šta sam to ja ????
Vidiš li ti kada sam ja registrovan na forumu. Edin je postigao više golove te u Bundesligi, te je igrao nešto što se zove Liga prvaka. nemoj ti pisati gluposti.
Hej ba pastuh stvarnop pretjerujes i lijepo te covjek pita zasto si se natovario toliko na Vedu?Svi mi znamo kakva je dzekina klasa i to ne samo naspram vede nego naspram cjele nase reprezentacije.Kao sto neko rece jedino je dzeko nezamjenjiv i jedino dzeko moze imati kredita da promasuje koliko hoce ( a moras priznati i on zna mnogo da promasi ako si danas gledao wolfsb urga mogao si vidjeti).A sto se vede tice on je drugi najbolji napadac BiH bez obzira sta ti mislio tgo ti se moze takodje tom statistikom dokazati koju ti prizivas u dzekinom slucaju.Ako zelis dalje raspravljati u vezi toga nastavi ali argumentovano.ja ti i dalje mogu argumentovano dokazati da je vedo najbolji drugi napadac Bosne i Hercegovine , znaci to nije Muslimovic, nije Zec , nije Skoro nego vedo i to ARGUMENTOVANO.
pogledaj i druge stranice i novine kako ocjenjuju, taj kicky uvjek da slabije ocjene od drugih.harishp je napisao/la:Eno Vedo opet Njemacku peticu dobio kao i Miske.Salih 4,5 a Dzeko 3
''Ebem im vaga'' jest taj kicky bas neki.
A ja tebi samo kazem da svaki bosanac i hercegovac na zemaljskoj kugli koji prati fudbal zna da je Dzeko vrhunska klasa a da su svi ostali nasi reprezentativci u odnosu na dzeku samo PROJESCNI ili ISPODPROSJECNI.Znaci ne samo vedo nego svi ostali u poredjenju sa Dzekom su prosjek, zato ubuduce da znas da ne trebas nikog poredit sa Dzekom jer je za njih sviju dzeko nedostizan , za sve nase reprezentativce.Dzeku mozes da poredis samo sa najboljim na svijetu i to je to.Pastuh je napisao/la:sahbaz2509 je napisao/la:Pastuh je napisao/la:Drug, nisam "homo" da nekome ližem jaja s oproštenjem. Kako se to izražavaš jadan ne bio. Šta sam to ja ????
Hej ba pastuh stvarnop pretjerujes i lijepo te covjek pita zasto si se natovario toliko na Vedu?Svi mi znamo kakva je dzekina klasa i to ne samo naspram vede nego naspram cjele nase reprezentacije.Kao sto neko rece jedino je dzeko nezamjenjiv i jedino dzeko moze imati kredita da promasuje koliko hoce ( a moras priznati i on zna mnogo da promasi ako si danas gledao wolfsb urga mogao si vidjeti).A sto se vede tice on je drugi najbolji napadac BiH bez obzira sta ti mislio tgo ti se moze takodje tom statistikom dokazati koju ti prizivas u dzekinom slucaju.Ako zelis dalje raspravljati u vezi toga nastavi ali argumentovano.ja ti i dalje mogu argumentovano dokazati da je vedo najbolji drugi napadac Bosne i Hercegovine , znaci to nije Muslimovic, nije Zec , nije Skoro nego vedo i to ARGUMENTOVANO.
Kaćem samo Edin je vrhunska klasa, dok je Vedad prosjek.
Zavisi kako kad i kako koga.sahbaz2509 je napisao/la:pogledaj i druge stranice i novine kako ocjenjuju, taj kicky uvjek da slabije ocjene od drugih.harishp je napisao/la:Eno Vedo opet Njemacku peticu dobio kao i Miske.Salih 4,5 a Dzeko 3
''Ebem im vaga'' jest taj kicky bas neki.
pa eto vidis al nalaze se stalno neki da kritikuju vedu i pored i ovih argumenata opet je njima vedo , za klupe a da zec igra il muslimovic.harishp je napisao/la:sahbaz2509 je napisao/la:[
Zavisi kako kad i kako koga.
Vedo nije igrao zbog povrede cjelu proslu proljetnu sezonu pa je opet ostao najbolje ocjenjeni igrac BL.
I to u istom tom kickeru.
A i ostali nasi igraci su bili u samom vrhu.
Tada je se sve gledalo po kickeru.Barem kod nas
Bas to , pa ja znam ovdje u St Louisu dok je zivio kako je taj momak imao zelju i cilj samo da za svojmu zemlju zaigra, da postgane reprezentativac, nista mu nije bilo vazno sto mu se ovdje u americi nudilo , sve je glatko odbijao i jedva cekao da dob ije ponudu iz evrope da ide tamo se baviti profi fudbalom jer bice blize repci i na ocima nasim trenerima.Sve je to uspio ogromnim trudom, zalaganjem i naravno talentom al pored sveg talenta opn je jako uporan u onome sto cini i radi.Do one polusezone kad je zablistao u hoffenheimu mnogi su ga ovako kritikovali, gte pojma nema, te ovo, ono te nema kvaliteta, te nije zasluzio poziv u repku al kad tip zabi 18 golova u 17 utakmica onda je svima bio BOG , onda dzeku niko spominjao nije.Al se desi ta prokleta povreda sve je poremetila al opet se vratio i cak poslije te povrede igra tgek sedam mjeseci al opet zabija, opet je najbolji strejlac hoffenheima pored svega.Nije to ona forma koja je bila al bice vjerujte mi, on je uporan momak bice i bolji nego je bio, al nas narod poganog mentaliteta odmah ga tako kritikuje i srozava do dna da je to dabogsacuva.Kad procitam neke komentare to je bas za fuj, al neka pojesce oni opet **** kao sto su jednom kad im vedo priredi onon sto je vec jednom priredio.harishp je napisao/la:@geronimo je odlicno napisao na ovoj temi o Vedi.ko zeli da procita nek se vrati par stranica nazad.
Meni licno je Vedo drazi od onih dvolicnjaka ili onih koji se do zadnjeg momenta dvoume za koga ce igrati.
i to je fakat.Niti je najbolji niti najgori zlatna sredina sa tendecijom na bolje.
Pogotovo u BL.U repci ga ocekujemo ko ozebli sunca da proradi.
Mozda mu se u kvalifikacijama desi BL jesen 2008,ko zna.Tek mu 25 godina.
Kao sto vidim uopste nisi shvatio moj post niti ja sam rekao da je dzeko najbolji na svijetu nego da ga mozes porediti sa najboljim na svijetu.To decko nije isto.Pastuh je napisao/la:@sahbaz2509
Malo si previše u krivu. Ne znam ja šta podrazumljevaš pod tim "svi". I ja sam u BiH i kažem da Edin nije najbolji na svijetu i da ostali nisu slabiji od njega i da se ne mogu porediti. Pišeš nebuloze, nije jedini koji nešto vrijedi.
A u vezi Vedad sam rekao odavno svoje, prosjek, kao što su igrači u recimo getafeu, Frankfurtu , Atlanta u Italiji, te u Engleskoj možda na nivou Blackburna, to mu je maksimala. Bio veliki dribler na početku karijere, sada samo ona bicikla zna, ali čovjek obavezno mora promjenuti svoj stil, jer očigledno ne pali, ili bi mogao opet na klupu kao što je u PSg bio, te u Achenu.
tako je, bravo dubicanacBINJACKA je napisao/la:Vedade drago djete,posteno djete ,izdrzi prebrodices ti ovu krizu pa znas sta si sve pretovario preko tih tvojih ledja do sad.Ali mi te VOLIMO davao ti golove ili ne ti si nas.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, sirBobbyMoore i 22 gosta.