KAZU KARANJE JE NAUKAjasko_juve je napisao/la:1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
2. Molim moderatore da reaguju.
3. Pozdrav.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
KAZU KARANJE JE NAUKAjasko_juve je napisao/la:1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
3. Pozdrav.
Odnosi se na sliku bukvalac!! a sta tebe briga kako ja pisemjasko_juve je napisao/la:1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
3. Pozdrav.
vrebac86 je napisao/la:dominacija je kada ekipa ima 60/70 % loptu u nogama!
Da je Inter pobijedio Juventus ovim rezultatom i da je imao ovakvu statistiku poslije utakmice da li bi to bila dominacija?vrebac86 je napisao/la:Odnosi se na sliku bukvalac!! a sta tebe briga kako ja pisemjasko_juve je napisao/la:1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
3. Pozdrav.![]()
vrebac86 je napisao/la:
sad posto su pobiedili 3-1 dominacija![]()
Veliki Moggi,,, mada ovo i ptice na grani znajuvrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera
+1 za objektivnostinvincible1921 je napisao/la:ma daj ba ljudi uozbiljite se ,da je trebalo 5-0 ,dobili bi nas 5-0...nema se tu sta pricat ,u prvom pol izuzev one kontre koja je bila splet sretnih oklnosti ja sam brojao,nismo uspijeli da zardrzimo loptu duse od 8sec....pa vi skontajte
Molim moderaciju da reaguje.Gdje je onaj Puma? Fare idi citaj nesto, nemash nista od ovoga, a nepismenost te moze dovesti u mnoge neugodne situacije.vrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera
Definitivno.Contentissimo je napisao/la:posjed lopte nikada nije bio nekakvo mjerilo dominacije, samo toliko da kazem...
nepismentostBeppe je napisao/la:Molim moderaciju da reaguje.Gdje je onaj Puma? Fare idi citaj nesto, nemash nista od ovoga, a nepismenost te moze dovesti u mnoge neugodne situacije.vrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera
Definitivno.Contentissimo je napisao/la:posjed lopte nikada nije bio nekakvo mjerilo dominacije, samo toliko da kazem...
Zasluzena pobjeda. Cestitke normalnim navijacima Juventusa.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUSAlexDelPiero je napisao/la:Propalice, uozbiljite se malo.
Zamolio bih te da napishes naziv tih skola, da slucajno dijete ne upishem.farukzidane je napisao/la:nepismentostBeppe je napisao/la:Molim moderaciju da reaguje.Gdje je onaj Puma? Fare idi citaj nesto, nemash nista od ovoga, a nepismenost te moze dovesti u mnoge neugodne situacije.vrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera
Zasluzena pobjeda. Cestitke normalnim navijacima Juventusa.![]()
![]()
![]()
![]()
, eb as mi je drago pa si pismen,,,imam sigurno vise skole nego ti godina,,,a ako ti smeta ne citas,,,sto se opterecujes,,,lagano,,,,cuvaj zivce covjece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.