Moderator/ica: rio_Ferdy88
RiverPlate je napisao/la:Najdosadniji SB od kad ja pratim finala, Broncosi loši do bola, ne treba Manninga uzimati kao najvećeg krivca, ali da snosi mnogo odgovornosti snosi, jer je QB i od njega sve počinje!Oni monstrumi iz odbrane svoje odradili, odbrana Broncosa blago reći katastrofa, u rangu Mladosti iz Obarske u ovoj tekmi!Jel gotov Pejton, jel produžio ugovorBilo bi šteta da ode nakon ove blamaže
![]()
@rio ima li da se skine finale gdje, jel već postavljeno?
ja sam gledao superbowle tamo još od montana-marino tekme i stvarno ovako dosadno nije bilo još nikad!RiverPlate je napisao/la:Najdosadniji SB od kad ja pratim finala, Broncosi loši do bola, ne treba Manninga uzimati kao najvećeg krivca, ali da snosi mnogo odgovornosti snosi, jer je QB i od njega sve počinje!Oni monstrumi iz odbrane svoje odradili, odbrana Broncosa blago reći katastrofa, u rangu Mladosti iz Obarske u ovoj tekmi!Jel gotov Pejton, jel produžio ugovorBilo bi šteta da ode nakon ove blamaže
![]()
jel to rio zadužen i za piraterijuRiverPlate je napisao/la: @rio ima li da se skine finale gdje, jel već postavljeno?
100% agreealemsa je napisao/la:Pa opet je bolji od Bradija iako nije GOAT. Covjek je uzeo SB, Brady je 0-2 u postenim SBs.
Ja se nadam da je priča oko Najvećeg završena, kod mene nikad nije ni bilo sumnje ali eto!alemsa je napisao/la:Pa opet je bolji od Bradija iako nije GOAT. Covjek je uzeo SB, Brady je 0-2 u postenim SBs.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.