let3 je napisao/la:ma ja, dovesti Suareza....ima se para, ima se s cim, pogotovu u Barci gdje cvjetaju dugovi...ali prije toga primjeniti pravila fudbala, jer bi trebale 3 lopte na terenu - za njega, Neymara i Messija.
Ima jedan dobar primer u fudbalu. Brazil sa Ronaldom, Rivaldom i Ronaldinjom.

Doduse, takva fuzija ne daje uvijek prave rezultate.
Kada je u pitanju Nejmar, skeptican sam bio i ostao. Nisam siguran da je prijeko potreban. Pogotovo ne vjerujem da moze razdrmati i znacajno poboljsati igru tima.
Mozda se mogu sloziti sa tvojom pretpostavkom. Nejmar je igrac koji voli da se sve vrti oko njega. Za sada ne izgleda da je kompatibilan sa Mesijem. Vidjet cemo mogu li se usteliti na pravi nacin.
Ono sto mi se svidja kod njega je osjecaj za pas igru. Ima lucidna dodavanja prema naprijed. Da ispred sebe ima pravog napadaca bilo bi bolje. Da li je to dovoljno? Apsolutno ne! I Pedro je sasvim dobar igrac, racionalan. Uzima tacno onoliko koliko mu Mesi dozvoli.
Suarez uopste nije skrt igrac. Nije kao recimo Aguero s kojim se Mesi ne slaze najbolje. Ne moze se nista tvrditi, ali nekako imam osjecaj da bi sa Mesijem nesebicno saradjivao, da bi bili **** ucinkoviti. Suarez ima strasnu tehniku i osjecaj za gol. Direktan igrac koji uvijek trazi loptu u prazan prostor. To treba Barsi. Imaju previse igraca koji pretjeruju sa dodovanjima, treba im neko ko stalno razmislja kako se probiti do gola. Suarez je takav igrac.
U Ateltiku ima zanimljivih igraca za Barsu. Stil igre je skorz slican. Ne bi trebalo puno vremena da se adaptiraju. Herera je odlican u sredini, de Marcos jede na beku. I Susaeta je dobar. Samo, **** iz Bilbaa dovesti igraca.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.