[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Iscupace se Stevo, potencijal ne neupitan, medjutim on je vec u godinama u kojima taj potencijal mora pretvoriti u kvalitet. Nadam se da je to maksimalno ozbiljno shvatio i da ce dat' sve od sebe da bude prvotimac te da se dobrim igrama dokaze pa i ne mora se vratiti u Sevillu, moze i u neki manji klub.zizu1991 je napisao/la:Žao mi je što mu samo gledam video - e vezane za predstavljanja u novom klubu.
Ajde Miki, mrdni malo, molim te !
Pa Alaves je nekad igrao u PD i finale Kup Uefa.Cepi1981 je napisao/la:Dobar im izgleda stadion, nadam se da ce se Steva dokazati i izboriti svoje mjesto u prvoj postavi.SalePD je napisao/la:Od četiri januarska pojačanja Alavesa, samo jedan igra danas, jer je stigao mnogo prije ostalih, pa je uigran sa ekipom. Steva i još dvojica su odradili tek jedan trening sa ekipom, pa ih trener nije uvrstio u tim danas.
Stevanović i Raul Garcia![]()
pa s obzirom da je alaves prošle sezone igrao u segundi B, koja je treća liga po rangu, onda se može i shvatiti zašto su tako nisko na tabeli segunde. inače segunda B je jako komplikovana liga i nije lako 'isčupati se' iz nje, imaju kompikovan sistem, cijela liga se dijeli u neke četri divizije iz kojih onda neki prelaze u play-off(ovo po sjećanju pričam), tako da uvijek ima puno prepreka..Cartman je napisao/la:Odigrali najludje finale UEFA kupa, protiv Liverpoola. 5-4 izgubili cini mi se.![]()
Ali davno je to bilo, klub je izgleda na koljenima, bore se za opstanak u drugoj ligi. Stevanovicu trebaju utakmice i standardna igra, sve ostalo je manje bitno.
cuj mediji ga napuhalisergejbarba je napisao/la:kakav potencijal 24 god igra u alavesu, nema od njega nista, ocito su ga mediji napuhali, vojvodina prodala macka u vreci
ma ja desila se smjena trenera i zbog toga ne igra ni u sevilli ni u elcheu nije mogao biti ni na klupijasmin10 je napisao/la:cuj mediji ga napuhalisergejbarba je napisao/la:kakav potencijal 24 god igra u alavesu, nema od njega nista, ocito su ga mediji napuhali, vojvodina prodala macka u vrecipa svi smo gledali stevu u dresu mlalde i A reprezentacije i bio je odlican. otisao u sevillu i desila se smjena trenera i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom.
Odigrao solidno protiv Welsa a ostali nastupi nisu vrijedni spomena.jasmin10 je napisao/la:cuj mediji ga napuhalisergejbarba je napisao/la:kakav potencijal 24 god igra u alavesu, nema od njega nista, ocito su ga mediji napuhali, vojvodina prodala macka u vrecipa svi smo gledali stevu u dresu mlalde i A reprezentacije i bio je odlican. otisao u sevillu i desila se smjena trenera i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom.
Protiv Velsa gol i asistencija, to je i više nego "solidno", a protiv Alžira igrao sjajno i po sredini i na desnoj strani, asistirao i bio po mnogima igrač utakmice, a to je sigurno vrijedno pomena. Čovjek tek treba da debituje za Alaves, treba mu dati šansu, možda i bude igrao dobro. I pa šta ako je u drugoj ligi, i to španskoj, koja je jedna od najjačih drugih liga u Evropi. Ako mogu igrati za repku igrači iz druge lige Turske, zašto ne bi mogao neko ko igra u Segundi, pod uslovom da igra dobro.Saurman je napisao/la:Odigrao solidno protiv Welsa a ostali nastupi nisu vrijedni spomena.jasmin10 je napisao/la:cuj mediji ga napuhalisergejbarba je napisao/la:kakav potencijal 24 god igra u alavesu, nema od njega nista, ocito su ga mediji napuhali, vojvodina prodala macka u vrecipa svi smo gledali stevu u dresu mlalde i A reprezentacije i bio je odlican. otisao u sevillu i desila se smjena trenera i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom.
Realno on nije kvalitet za repku,nije mogao izboriti mjesto u Sevilli pa evo ni i u Elcheu sad je u drugoj ligi mislim da to dovoljno govori.
Mislio sam da će biti nešto od njega al' izgleda da sam se prevario.
prvo u pitanju je drugoligas a ne treceligasHead je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne moze se izboriti za prvih 11 u buducem spanskom treceligasu.
buducidelko je napisao/la:prvo u pitanju je drugoligas a ne treceligasHead je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne moze se izboriti za prvih 11 u buducem spanskom treceligasu.a drugo tek je dosao tu u par utakmica ce se pokazati dal se moze izboriti ili ne
Trenutno korisnika/ca: General505, Mostarska, Skojevska i 33 gosta.