Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SalePD
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la SalePD » 03 feb 2014, 16:04

Danas na predstavljanju. Steva parla španski k'o maternji. :)
[youtube][/youtube]
slika
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 03 feb 2014, 16:26

Parlo je on vako i u Elcheu kad je predstavljan. Sad kad znamo da je jezik naucio mogao bi se malo posvetit i treninzima

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2014, 16:30

Žao mi je što mu samo gledam video - e vezane za predstavljanja u novom klubu.
Ajde Miki, mrdni malo, molim te !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2014, 16:31

zizu1991 je napisao/la:Žao mi je što mu samo gledam video - e vezane za predstavljanja u novom klubu.
Ajde Miki, mrdni malo, molim te !
Iscupace se Stevo, potencijal ne neupitan, medjutim on je vec u godinama u kojima taj potencijal mora pretvoriti u kvalitet. Nadam se da je to maksimalno ozbiljno shvatio i da ce dat' sve od sebe da bude prvotimac te da se dobrim igrama dokaze pa i ne mora se vratiti u Sevillu, moze i u neki manji klub.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 03 feb 2014, 18:01

Cepi1981 je napisao/la:
SalePD je napisao/la:Od četiri januarska pojačanja Alavesa, samo jedan igra danas, jer je stigao mnogo prije ostalih, pa je uigran sa ekipom. Steva i još dvojica su odradili tek jedan trening sa ekipom, pa ih trener nije uvrstio u tim danas.

Stevanović i Raul Garcia :)
slika
Dobar im izgleda stadion, nadam se da ce se Steva dokazati i izboriti svoje mjesto u prvoj postavi.
Pa Alaves je nekad igrao u PD i finale Kup Uefa.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 feb 2014, 18:35

Odigrali najludje finale UEFA kupa, protiv Liverpoola. 5-4 izgubili cini mi se. :lol:

Ali davno je to bilo, klub je izgleda na koljenima, bore se za opstanak u drugoj ligi. Stevanovicu trebaju utakmice i standardna igra, sve ostalo je manje bitno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 feb 2014, 18:49

Cartman je napisao/la:Odigrali najludje finale UEFA kupa, protiv Liverpoola. 5-4 izgubili cini mi se. :lol:

Ali davno je to bilo, klub je izgleda na koljenima, bore se za opstanak u drugoj ligi. Stevanovicu trebaju utakmice i standardna igra, sve ostalo je manje bitno.
pa s obzirom da je alaves prošle sezone igrao u segundi B, koja je treća liga po rangu, onda se može i shvatiti zašto su tako nisko na tabeli segunde. inače segunda B je jako komplikovana liga i nije lako 'isčupati se' iz nje, imaju kompikovan sistem, cijela liga se dijeli u neke četri divizije iz kojih onda neki prelaze u play-off(ovo po sjećanju pričam), tako da uvijek ima puno prepreka..

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 feb 2014, 09:43

Najebo je kako god..ako tamo ne bude igrao a pa igra a sta onda reci za Hadzica koja je prvi. str. Herkulesa a nista o njemu.. i sigurno ce se bolje prodati od ovog u Spaniji.
Jbmt kao da je Stevanovic Ribert Jarni :?

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 04 feb 2014, 14:05

kakav potencijal 24 god igra u alavesu, nema od njega nista, ocito su ga mediji napuhali, vojvodina prodala macka u vreci

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 04 feb 2014, 19:51

Barem je spanjolski naucio. :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 feb 2014, 20:10

sergejbarba je napisao/la:kakav potencijal 24 god igra u alavesu, nema od njega nista, ocito su ga mediji napuhali, vojvodina prodala macka u vreci
cuj mediji ga napuhali :roll: pa svi smo gledali stevu u dresu mlalde i A reprezentacije i bio je odlican. otisao u sevillu i desila se smjena trenera i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom.

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 05 feb 2014, 01:09

jasmin10 je napisao/la:
sergejbarba je napisao/la:kakav potencijal 24 god igra u alavesu, nema od njega nista, ocito su ga mediji napuhali, vojvodina prodala macka u vreci
cuj mediji ga napuhali :roll: pa svi smo gledali stevu u dresu mlalde i A reprezentacije i bio je odlican. otisao u sevillu i desila se smjena trenera i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom.
ma ja desila se smjena trenera i zbog toga ne igra ni u sevilli ni u elcheu nije mogao biti ni na klupi :lol: najlakse na te gluposti svaliti sve... mozda je odigrao par dobrih utakmica ali ocito nije dorastao ni elcheu a to znaci da se samo moze vucarat po segundi ili se vratiti na balkanske pasnjake

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2014, 17:25

jasmin10 je napisao/la:
Odigrao solidno protiv Welsa a ostali nastupi nisu vrijedni spomena.
Realno on nije kvalitet za repku,nije mogao izboriti mjesto u Sevilli pa evo ni i u Elcheu sad je u drugoj ligi mislim da to dovoljno govori.

Mislio sam da će biti nešto od njega al' izgleda da sam se prevario.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 05 feb 2014, 18:00

Saurman je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Odigrao solidno protiv Welsa a ostali nastupi nisu vrijedni spomena.
Realno on nije kvalitet za repku,nije mogao izboriti mjesto u Sevilli pa evo ni i u Elcheu sad je u drugoj ligi mislim da to dovoljno govori.

Mislio sam da će biti nešto od njega al' izgleda da sam se prevario.
Protiv Velsa gol i asistencija, to je i više nego "solidno", a protiv Alžira igrao sjajno i po sredini i na desnoj strani, asistirao i bio po mnogima igrač utakmice, a to je sigurno vrijedno pomena. Čovjek tek treba da debituje za Alaves, treba mu dati šansu, možda i bude igrao dobro. I pa šta ako je u drugoj ligi, i to španskoj, koja je jedna od najjačih drugih liga u Evropi. Ako mogu igrati za repku igrači iz druge lige Turske, zašto ne bi mogao neko ko igra u Segundi, pod uslovom da igra dobro.

I ovaj @sergejbarba je ustvari isti troll koji ima naloge @zutimrav i @Gumenix, vidim po načinu pisanja i izražavanju, čovjek svako malo pravi nove naloge. :roll:
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2014, 18:18

U momentu jako daleko od poziva, ali ukoliko bude igrao redovno, i pruzao dobre partije, sigurno bi se mogao pozvati u reprezentaciju. Ali su mu sanse za Brazil nazalost skoro pa ravne nuli.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 08 feb 2014, 17:31

Klupa: Ivan Crespo, Mora, Raúl García, Alex Ortiz, Stevanovic, Lázaro, Guzmán

Sve će zavisiti od rezultata. Ako budu jurili zaostatak, ne sumnjam da će Stevanović ući. U slučaju da budu vodili, ne vjerujem da će igrati, jer tada neće biti potrebe da trener pojačava navalu.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 feb 2014, 17:35

:lol: :lol: :lol:

Ne moze se izboriti za prvih 11 u buducem spanskom treceligasu.
1946

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 feb 2014, 17:37

kako je samo propao, steta jbga.. poziv u repku je njemu trenutno samo science fiction.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 feb 2014, 17:38

Head je napisao/la::lol: :lol: :lol:

prvo u pitanju je drugoligas a ne treceligas :) a drugo tek je dosao tu u par utakmica ce se pokazati dal se moze izboriti ili ne ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 feb 2014, 17:41

delko je napisao/la:
Head je napisao/la::lol: :lol: :lol:

prvo u pitanju je drugoligas a ne treceligas :) a drugo tek je dosao tu u par utakmica ce se pokazati dal se moze izboriti ili ne ;)
buduci

To sam rekao,obzirom na stanje na tabeli.On je dosao prije 10-ak dana i nije se uspio nametnuti u prvi tim a dosao kao igrac Seville i reprezentativac.Jos jedan u nizu koji nisu iskoristili svoj talenat.
1946

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Skojevska i 34 gosta.