upravo tako, mnogi carinici kad trebaju nesto cariniti urade to odokativno. Tako je mom jaranu za kvacilo odredio carinu, ali ga je opet jeftinije ispalotuzlak1987 je napisao/la:Kod nas se nikad ne zna, kako te potrefi. Nekad uzme derne carinu, nekad prodje za 0 KM. Mislim da zavisi cak od boje kutije, znam da se dosta ljudi dogovara oko te boje, da taj sto salje posalje u odredjenoj boji za koju se ne naplacuje carina
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Marsal
- Kontakt:
Redovno dobivam pakete iz USA i medju njima uvijek bude makar 4-5 novih stvari sa etiketom i jedino što platim je carina 10 maraka u pošti prilikom preuzimanja paketa. Nikad više, nikad manje od 10 maraka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako je najbolje nositi sal, one srednje duzine ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Redovno kupujem online i uvijek je tako, s tim da mi je obično ta carina na pošti od 3 do 5 KM.Marsal je napisao/la:Redovno dobivam pakete iz USA i medju njima uvijek bude makar 4-5 novih stvari sa etiketom i jedino što platim je carina 10 maraka u pošti prilikom preuzimanja paketa. Nikad više, nikad manje od 10 maraka.
Nekoliko slučajeva je bilo da mi paket dolazi i na kućnu adresu, bez ikakvih dodatnih troškova.
Fali mi kaput za toDex je napisao/la:Nosi ko Sherlock
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Da se razumijemo, ja se ne žalim nego sam apsolutno zadovoljan i to je dosta niska cijene carine, jednom sam očekivao da će mi lupit boga pitaj koliko po ušima jer sam čekao 3 mobitela ali opet 10 marakaMoR je napisao/la: Redovno kupujem online i uvijek je tako, s tim da mi je obično ta carina na pošti od 3 do 5 KM.
Nekoliko slučajeva je bilo da mi paket dolazi i na kućnu adresu, bez ikakvih dodatnih troškova.
A što se tiče dolaska na kućnu adresu, to zavisi ako se ne varam od veličine i težine paketa. Slobodno kupujte, neće vas carina zayebat, drug je kupio laptop iz Španije za 500 dolara, carina kao i meni, 10 KM.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
gio10 je napisao/la:Preporuka za neke tene?
Aj kad sam već tu, evo preporuka na osnovu ličnog iskustva

To zakopavamo na ovim temama ratne sjekire?
Ma imam na taj fazon Gazelle i Neo.
Sad mi treba nešto baš za grada
Ja te volim, volim Željo..
Adidas Neo serija (svi modeli) je teško smeće i treba u zatvor poslati onoga ko je pustio da se to prodaje na tržištu pod imenom Adidas.
Ne znam ti za grada onda, ja sam stalno u gradu, pa nosim i ove gore
- tuzlak1987
- Kontakt:

Meni je npr nesto ovako fino za grada, moze fino uz kosulju, a i ostale stvari
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 feb 2014, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se za to da je Neo nešto najgore od Adidasa, ali sam ih uzeo zato što furam taj casual fazon, kasnije se skupilo još malo para pa se uzele naprednije, Gazelle 
Ma i ja sam ove nosio po gradu, ali treba mi sad nekakav šminkeraj
Ma i ja sam ove nosio po gradu, ali treba mi sad nekakav šminkeraj
Ja te volim, volim Željo..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vajt Suz KruMoR je napisao/la:Adidas Neo serija (svi modeli) je teško smeće i treba u zatvor poslati onoga ko je pustio da se to prodaje na tržištu pod imenom Adidas.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
gio10 je napisao/la:To zakopavamo na ovim temama ratne sjekire?![]()
Strpi se barem do marta,tad će biti da biraš.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Podrazumijeva se da imamo po jedne superstar u šteku pod obavezno?Sarajlijc@ je napisao/la:Vajt Suz KruMoR je napisao/la:Adidas Neo serija (svi modeli) je teško smeće i treba u zatvor poslati onoga ko je pustio da se to prodaje na tržištu pod imenom Adidas.
Ne znam ti za grada onda, ja sam stalno u gradu, pa nosim i ove gore![]()
![]()

@ gio
Ako ti treba sta gospodski, uzmi nesto od Ralph Laurena ili Lacostea, imas na officeshoes.ba cijene modela, ako si lijen, dostave ti i na adresu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ako ti treba sta gospodski, uzmi nesto od Ralph Laurena ili Lacostea, imas na officeshoes.ba cijene modela, ako si lijen, dostave ti i na adresu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
izvolisOtelo je napisao/la:Kako je najbolje nositi sal, one srednje duzine ?
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hvala 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ofucale se, pa sam kupio privremeno rjesenje http://www.juckshoes.com/images/d/shoes_iaec1333811.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;MoR je napisao/la:Podrazumijeva se da imamo po jedne superstar u šteku pod obavezno?Sarajlijc@ je napisao/la:Vajt Suz KruMoR je napisao/la:Adidas Neo serija (svi modeli) je teško smeće i treba u zatvor poslati onoga ko je pustio da se to prodaje na tržištu pod imenom Adidas.
Ne znam ti za grada onda, ja sam stalno u gradu, pa nosim i ove gore![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.