OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Svaka čast za sliku,dajgle mu miški momčić bio tek
a kakva je danas mašina .
-
palekalander
- Kontakt:
Hadzifejzovic i Horozic na izlaznim vratima...Mogucnost dolaska Amerikanca na poziciji playa
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
izvini,na koje prvo mjesto mislisGifron je napisao/la:Nakaradno smo i usli u ligu, realno se i nije mogao stvoriti kvalitetan tim za 2 sedmice, ali ako sljedece sezone ne budu ciljali na prvo mjesto zacas ce ohladiti i publika i sponzori i nada.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
Na prvo mjesto tabele misli vjerovatno.Stvarno si uporan,opet ponavljam i ja ne gotivim neke domaće klubove,tako i strane pa ni ne idem na te teme niti pišem na tim temama da ljudi ne treba da podržavaju taj klub.Al eto ima svakakvih ljudi na svijetu.
Inače sparsima je otišo Bajramović sad,nije nemoguće da im se dese kiksovi do kraja sezone,a nama onako fin raspored da udjemo u neku pobjedničku seriju kojom bi se bar malo doveli u utrku o prva 2 mjesta.Makar to bilo i samo matematički moguće,doovljno je da se dovede publika.
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
Na prvo mjesto tabele misli vjerovatno.Stvarno si uporan,opet ponavljam i ja ne gotivim neke domaće klubove,tako i strane pa ni ne idem na te teme niti pišem na tim temama da ljudi ne treba da podržavaju taj klub.Al eto ima svakakvih ljudi na svijetu.
Inače sparsima je otišo Bajramović sad,nije nemoguće da im se dese kiksovi do kraja sezone,a nama onako fin raspored da udjemo u neku pobjedničku seriju kojom bi se bar malo doveli u utrku o prva 2 mjesta.Makar to bilo i samo matematički moguće,doovljno je da se dovede publika.
Bajramovic je odigrao samo jednu utakmicu za Sparse. Sparsi si sigurno osigurali prvo ili drugo mjesto jer do kraja sezone imaju najlaksi raspored od svih ekipa.
Chstal je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
Bajramovic je odigrao samo jednu utakmicu za Sparse. Sparsi si sigurno osigurali prvo ili drugo mjesto jer do kraja sezone imaju najlaksi raspored od svih ekipa.
Nisam u to bio upućen,juče nadjo da igra za Bešiktaš.Konto da neće na duže staze bit u Sparsima.Ajd bolje nek je otišo on ih je i predvodio onu utakmicu.
Ne znam gdje da napisem drugo osim ovdje:
prodajem 2 orginalna dresa Kk ¨Sloboda Dita¨sezona 2006/2007 cini mi se i 1 orginalni dres R.K ¨Sloboda Solana¨ iz sezone 2005-2006.Ako je neko zainteresovan nek se javi u PP
prodajem 2 orginalna dresa Kk ¨Sloboda Dita¨sezona 2006/2007 cini mi se i 1 orginalni dres R.K ¨Sloboda Solana¨ iz sezone 2005-2006.Ako je neko zainteresovan nek se javi u PP
Damir ne moze bez tehnicke da ga j....!
Al' zanimljivo, skoro svaku utakmicu u Mejdanu sudije na pocetku imaju cudne kriterije i kao da se trude da se protivnicki tim odvoji. Al' kad zagrmi Mejdan useru se k'o grlice
Al' zanimljivo, skoro svaku utakmicu u Mejdanu sudije na pocetku imaju cudne kriterije i kao da se trude da se protivnicki tim odvoji. Al' kad zagrmi Mejdan useru se k'o grlice
Jedan grad, jedna ljubav!
-
wienultras
- Kontakt:
ovaj nas reprzrntativac je pun pogodak,dao je ovoj ekipi dodatni stimung,super igraju,ocekujem protiv bosne bar 5,6 hiljada,da gori mejdan 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ozbiljnopinoglavi je napisao/la:staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
@staragarda nastavlja po starom
nakon sto su mu sve teoreme i predvidjanja pali u vodu jos uvijek se trza.
Sad dobit ovaj Gradjanski u Bijeljini i onda ne sumnjam u fantasticnu atmosferu protiv Bosne, kao nekada
Sad dobit ovaj Gradjanski u Bijeljini i onda ne sumnjam u fantasticnu atmosferu protiv Bosne, kao nekada
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Ma nema na čemu,nisam ja spominjao to prvo mjesto,al sam dovoljno inteligentan da shvatim da se radi o prvom mjestu na tabeli.Ako ti još koji put bude trebala pomoć u tumačenju ovako prostih stvari,slobodno reci.staragarda je napisao/la:ozbiljno...pitam posto s obzirom na prikazano i stanje tabele jedino prvo mjesto koje ovi mogu uzet je neki kup kantona....ako takvo sta postoji i to uz odustajanje nekih ekipa tipa kalesije,turije i zivinica...u svakom slucaju hvala ti puno na odgovoru...cuj,prvo mjesto na tabeli
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vazi inteligentni..obavezno ti se javim za tumacenjepinoglavi je napisao/la:Ma nema na čemu,nisam ja spominjao to prvo mjesto,al sam dovoljno inteligentan da shvatim da se radi o prvom mjestu na tabeli.Ako ti još koji put bude trebala pomoć u tumačenju ovako prostih stvari,slobodno reci.staragarda je napisao/la:ozbiljno...pitam posto s obzirom na prikazano i stanje tabele jedino prvo mjesto koje ovi mogu uzet je neki kup kantona....ako takvo sta postoji i to uz odustajanje nekih ekipa tipa kalesije,turije i zivinica...u svakom slucaju hvala ti puno na odgovoru...cuj,prvo mjesto na tabeli
![]()
Vidim da ono nisi razumio,samo se javi,tu sam da pomognemstaragarda je napisao/la:vazi inteligentni..obavezno ti se javim za tumacenjepinoglavi je napisao/la:Ma nema na čemu,nisam ja spominjao to prvo mjesto,al sam dovoljno inteligentan da shvatim da se radi o prvom mjestu na tabeli.Ako ti još koji put bude trebala pomoć u tumačenju ovako prostih stvari,slobodno reci.staragarda je napisao/la:ozbiljno...pitam posto s obzirom na prikazano i stanje tabele jedino prvo mjesto koje ovi mogu uzet je neki kup kantona....ako takvo sta postoji i to uz odustajanje nekih ekipa tipa kalesije,turije i zivinica...u svakom slucaju hvala ti puno na odgovoru...cuj,prvo mjesto na tabeli
![]()
![]()
A da vam ja pomognem da se malo ohladite
Od sada nastavi te na pp
Od sada nastavi te na pp
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:A da vam ja pomognem da se malo ohladite
Od sada nastavi te na pp
-
remistarmo
- Kontakt:
Zašto večeras u sastavu Slobode nema Peršića ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.