Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
izvini,na koje prvo mjesto mislisGifron je napisao/la:Nakaradno smo i usli u ligu, realno se i nije mogao stvoriti kvalitetan tim za 2 sedmice, ali ako sljedece sezone ne budu ciljali na prvo mjesto zacas ce ohladiti i publika i sponzori i nada.
staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
pinoglavi je napisao/la:staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
Na prvo mjesto tabele misli vjerovatno.Stvarno si uporan,opet ponavljam i ja ne gotivim neke domaće klubove,tako i strane pa ni ne idem na te teme niti pišem na tim temama da ljudi ne treba da podržavaju taj klub.Al eto ima svakakvih ljudi na svijetu.
Inače sparsima je otišo Bajramović sad,nije nemoguće da im se dese kiksovi do kraja sezone,a nama onako fin raspored da udjemo u neku pobjedničku seriju kojom bi se bar malo doveli u utrku o prva 2 mjesta.Makar to bilo i samo matematički moguće,doovljno je da se dovede publika.
Chstal je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
Na prvo mjesto tabele misli vjerovatno.Stvarno si uporan,opet ponavljam i ja ne gotivim neke domaće klubove,tako i strane pa ni ne idem na te teme niti pišem na tim temama da ljudi ne treba da podržavaju taj klub.Al eto ima svakakvih ljudi na svijetu.
Inače sparsima je otišo Bajramović sad,nije nemoguće da im se dese kiksovi do kraja sezone,a nama onako fin raspored da udjemo u neku pobjedničku seriju kojom bi se bar malo doveli u utrku o prva 2 mjesta.Makar to bilo i samo matematički moguće,doovljno je da se dovede publika.
Bajramovic je odigrao samo jednu utakmicu za Sparse. Sparsi si sigurno osigurali prvo ili drugo mjesto jer do kraja sezone imaju najlaksi raspored od svih ekipa.
ozbiljnopinoglavi je napisao/la:staragarda je napisao/la: izvini,na koje prvo mjesto mislis
Ma nema na čemu,nisam ja spominjao to prvo mjesto,al sam dovoljno inteligentan da shvatim da se radi o prvom mjestu na tabeli.Ako ti još koji put bude trebala pomoć u tumačenju ovako prostih stvari,slobodno reci.staragarda je napisao/la:ozbiljno...pitam posto s obzirom na prikazano i stanje tabele jedino prvo mjesto koje ovi mogu uzet je neki kup kantona....ako takvo sta postoji i to uz odustajanje nekih ekipa tipa kalesije,turije i zivinica...u svakom slucaju hvala ti puno na odgovoru...cuj,prvo mjesto na tabeli
![]()
vazi inteligentni..obavezno ti se javim za tumacenjepinoglavi je napisao/la:Ma nema na čemu,nisam ja spominjao to prvo mjesto,al sam dovoljno inteligentan da shvatim da se radi o prvom mjestu na tabeli.Ako ti još koji put bude trebala pomoć u tumačenju ovako prostih stvari,slobodno reci.staragarda je napisao/la:ozbiljno...pitam posto s obzirom na prikazano i stanje tabele jedino prvo mjesto koje ovi mogu uzet je neki kup kantona....ako takvo sta postoji i to uz odustajanje nekih ekipa tipa kalesije,turije i zivinica...u svakom slucaju hvala ti puno na odgovoru...cuj,prvo mjesto na tabeli
![]()
Vidim da ono nisi razumio,samo se javi,tu sam da pomognemstaragarda je napisao/la:vazi inteligentni..obavezno ti se javim za tumacenjepinoglavi je napisao/la:Ma nema na čemu,nisam ja spominjao to prvo mjesto,al sam dovoljno inteligentan da shvatim da se radi o prvom mjestu na tabeli.Ako ti još koji put bude trebala pomoć u tumačenju ovako prostih stvari,slobodno reci.staragarda je napisao/la:ozbiljno...pitam posto s obzirom na prikazano i stanje tabele jedino prvo mjesto koje ovi mogu uzet je neki kup kantona....ako takvo sta postoji i to uz odustajanje nekih ekipa tipa kalesije,turije i zivinica...u svakom slucaju hvala ti puno na odgovoru...cuj,prvo mjesto na tabeli
![]()
![]()
nerminh74 je napisao/la:A da vam ja pomognem da se malo ohladite
Od sada nastavi te na pp