FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Evo posto vidim da se na fb stranicu kluba uglavnom stavljaju dresovi sa ove teme imam jedan prijedlog.
Da se urednik fb stranice kluba u dogovoru sa upravom proba izborit da na http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false; izadje neki kao konkurs za izradu dresa, sa nekom simbolicnom nagradom (tima 50 KM za jedan dres, pa ti posalji 3 dresa ako ti izaberu jedan dobijes 50, ako izaberu 2 dobijes joju i tako)
Mislim da bi se dosta vise ljudi aktivirali po tom pitanju, mislim na ljude koji se bave na neki nacin dizajnom dresova (PES. FIFA dresovi, jer to je ta vrsta dizajna koja se i salje PATRICK-u).
Ima dovoljno vremena mislim da bi se to moglo odlicno odradit.
Dzaba i oni koji znaju se nece trudit ako nisu navijaci Slobode (cast izuzecima) ovako daces neku simbolicnu nagradu i prices sto puno vise dobrih, kvalitetnih radova.
Da se urednik fb stranice kluba u dogovoru sa upravom proba izborit da na http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false; izadje neki kao konkurs za izradu dresa, sa nekom simbolicnom nagradom (tima 50 KM za jedan dres, pa ti posalji 3 dresa ako ti izaberu jedan dobijes 50, ako izaberu 2 dobijes joju i tako)
Mislim da bi se dosta vise ljudi aktivirali po tom pitanju, mislim na ljude koji se bave na neki nacin dizajnom dresova (PES. FIFA dresovi, jer to je ta vrsta dizajna koja se i salje PATRICK-u).
Dzaba i oni koji znaju se nece trudit ako nisu navijaci Slobode (cast izuzecima) ovako daces neku simbolicnu nagradu i prices sto puno vise dobrih, kvalitetnih radova.
klasik je napisao/la:Evo posto vidim da se na fb stranicu kluba uglavnom stavljaju dresovi sa ove teme imam jedan prijedlog.
+1
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
odlicna ideja..za simbolicnu nagradu klub ti dobija dres u kojem ces hladno moci izac vikendom naveceklasik je napisao/la:Evo posto vidim da se na fb stranicu kluba uglavnom stavljaju dresovi sa ove teme imam jedan prijedlog.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
što se nas tiče, nema šta izboriti, vrlo rado ćemo pomoći...
samo ne znam koliko je to realno sa dobavljačem dresova, isl.
Mislim da bi taj novac najbrže obezbijedili UG Prijatelji FK Slobode iako su po onim ispisima tanki s parama skroz.
Inače ideja je odlična
Inače ideja je odlična
- nesvrstani
- Kontakt:
yebote do juce jedva prezivljavali, klub bio 5 minuta od gasenja, a danas sami sebi kreiramo dresove, cista romantika
obuci svojoj ljubavi najljepsu haljinu 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Sto se Patricka tice na njihovoj stranici stoji da ti njima posaljes zeljeni izgled dresa, onda njihovi dizajneri to preurede koliko moraju, ubace lupam dvije linije na rukav ako im je to zastitni znak, stave svoju kragnu koja je najslicnija toj sa zeljenog dresa, ako su neke sare vec "zauzete" kod drugih proizvodjaca onda oni ubace svoje najslicine tim...admin je napisao/la:što se nas tiče, nema šta izboriti, vrlo rado ćemo pomoći...
Onda ti kroz par dana posalju taj dres koji su njihovi dizajneri preuredili i ako je to to onda prave garnituri tih dresova.
Ja se nadam da ce ovaj ideja proc, samo da bi imali sto bolje dresove,ja sigurno necu poslat ni jedan model dresa, jer od rada u photoshopu samo znam uc u isti
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@staragarda - Mogu ti ja ovo uraditi, samo ovo ti je "NIKE" template i ne znam iskreno koliko ce vode piti kod PATRICK-a. Da ne bude kontradiktorno. "Hocete da Vam mi radimo opremu a saljete nam NIKE modele?" fakticki, i da ti prihvati to, morat ce neku svoju inovaciju ubaciti, da se ne bi dogodila krada. E sada, hoce li ti se svidjeti sa tom inovacijom, iskreno ne znam.
Ali, evo u prilogu ti saljem moj najblizi model ovome tvom....

Ovo je najblize sto sam mogao onom tvom. Dakle, NIKE temlate uz doradu.

A ovo je moj izbor definitivno. Dakle, ako bi prihvatili da mozete miksati sa modelima, ovaj je moj definitivno. Inter je imao ovakve dresove prosle sezone, ako se dobro sjecam.
Ali, evo u prilogu ti saljem moj najblizi model ovome tvom....

Ovo je najblize sto sam mogao onom tvom. Dakle, NIKE temlate uz doradu.

A ovo je moj izbor definitivno. Dakle, ako bi prihvatili da mozete miksati sa modelima, ovaj je moj definitivno. Inter je imao ovakve dresove prosle sezone, ako se dobro sjecam.
Što reče kolega, ROMANTIKA
PS. Sutra deremo Zvezdu

PS. Sutra deremo Zvezdu

evo od jarana mi prijedlog
- Probisvjet
- Kontakt:
To pomjesao Slobodine i boje FK Sarajeva? Ne to nisu nase boje.
Jel' iko ikada napravio dresove na tufne.

Jel' iko ikada napravio dresove na tufne.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- nesvrstani
- Kontakt:
Super je dres, zaštiti dizajn i prodat SarajevuProbisvjet je napisao/la:To pomjesao Slobodine i boje FK Sarajeva? Ne to nisu nase boje.
Jel' iko ikada napravio dresove na tufne.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To je to, nemam više živaca
.

Jel ima neko da bi mogo snimit utakmicu i stavit na net? Kud baš u 14:00 igraju.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
fukara1919
- Kontakt:
Na Areni u flash vijestima najava sutrasnje tekme, i izjave daju Oma i trener Zvijezde.
U koliko igrate sutra i hoce li biti streamova posto nemamo svi ove Arene,zanimljiva tekma u svakom slucaju 
SLOBODA NAVIJAČIMA
Tekma je u 14 h , http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1" onclick="window.open(this.href);return false; .
@ Zodiac odlični su dresovi, ja mislim da bi to trebalo odradit jer su strasni stvarnoo 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ti ako za ovo ne uzmes kesh,nece nikoZodiac je napisao/la:To je to, nemam više živaca.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.