FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 04 feb 2014, 17:58

Evo posto vidim da se na fb stranicu kluba uglavnom stavljaju dresovi sa ove teme imam jedan prijedlog.
Da se urednik fb stranice kluba u dogovoru sa upravom proba izborit da na http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false; izadje neki kao konkurs za izradu dresa, sa nekom simbolicnom nagradom (tima 50 KM za jedan dres, pa ti posalji 3 dresa ako ti izaberu jedan dobijes 50, ako izaberu 2 dobijes joju i tako)
Mislim da bi se dosta vise ljudi aktivirali po tom pitanju, mislim na ljude koji se bave na neki nacin dizajnom dresova (PES. FIFA dresovi, jer to je ta vrsta dizajna koja se i salje PATRICK-u).
Ima dovoljno vremena mislim da bi se to moglo odlicno odradit.

Dzaba i oni koji znaju se nece trudit ako nisu navijaci Slobode (cast izuzecima) ovako daces neku simbolicnu nagradu i prices sto puno vise dobrih, kvalitetnih radova.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 feb 2014, 18:01

klasik je napisao/la:Evo posto vidim da se na fb stranicu kluba uglavnom stavljaju dresovi sa ove teme imam jedan prijedlog.
Da se urednik fb stranice kluba u dogovoru sa upravom proba izborit da na http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false; izadje neki kao konkurs za izradu dresa, sa nekom simbolicnom nagradom (tima 50 KM za jedan dres, pa ti posalji 3 dresa ako ti izaberu jedan dobijes 50, ako izaberu 2 dobijes joju i tako)
Mislim da bi se dosta vise ljudi aktivirali po tom pitanju, mislim na ljude koji se bave na neki nacin dizajnom dresova (PES. FIFA dresovi, jer to je ta vrsta dizajna koja se i salje PATRICK-u).

Dzaba i oni koji znaju se nece trudit ako nisu navijaci Slobode (cast izuzecima) ovako daces neku simbolicnu nagradu i prices sto puno vise dobrih, kvalitetnih radova.

+1
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2014, 18:02

klasik je napisao/la:Evo posto vidim da se na fb stranicu kluba uglavnom stavljaju dresovi sa ove teme imam jedan prijedlog.

odlicna ideja..za simbolicnu nagradu klub ti dobija dres u kojem ces hladno moci izac vikendom navece :D 8-) 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 feb 2014, 18:04

što se nas tiče, nema šta izboriti, vrlo rado ćemo pomoći...

samo ne znam koliko je to realno sa dobavljačem dresova, isl.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 feb 2014, 18:07

Mislim da bi taj novac najbrže obezbijedili UG Prijatelji FK Slobode iako su po onim ispisima tanki s parama skroz.
Inače ideja je odlična

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 04 feb 2014, 18:34

yebote do juce jedva prezivljavali, klub bio 5 minuta od gasenja, a danas sami sebi kreiramo dresove, cista romantika :mrgreen: obuci svojoj ljubavi najljepsu haljinu 8-)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 feb 2014, 18:42

admin je napisao/la:što se nas tiče, nema šta izboriti, vrlo rado ćemo pomoći...

samo ne znam koliko je to realno sa dobavljačem dresova, isl.
Sto se Patricka tice na njihovoj stranici stoji da ti njima posaljes zeljeni izgled dresa, onda njihovi dizajneri to preurede koliko moraju, ubace lupam dvije linije na rukav ako im je to zastitni znak, stave svoju kragnu koja je najslicnija toj sa zeljenog dresa, ako su neke sare vec "zauzete" kod drugih proizvodjaca onda oni ubace svoje najslicine tim...
Onda ti kroz par dana posalju taj dres koji su njihovi dizajneri preuredili i ako je to to onda prave garnituri tih dresova.

Ja se nadam da ce ovaj ideja proc, samo da bi imali sto bolje dresove,ja sigurno necu poslat ni jedan model dresa, jer od rada u photoshopu samo znam uc u isti :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2014, 18:51

@staragarda - Mogu ti ja ovo uraditi, samo ovo ti je "NIKE" template i ne znam iskreno koliko ce vode piti kod PATRICK-a. Da ne bude kontradiktorno. "Hocete da Vam mi radimo opremu a saljete nam NIKE modele?" fakticki, i da ti prihvati to, morat ce neku svoju inovaciju ubaciti, da se ne bi dogodila krada. E sada, hoce li ti se svidjeti sa tom inovacijom, iskreno ne znam.

Ali, evo u prilogu ti saljem moj najblizi model ovome tvom.... :)

slika

Ovo je najblize sto sam mogao onom tvom. Dakle, NIKE temlate uz doradu.

slika

A ovo je moj izbor definitivno. Dakle, ako bi prihvatili da mozete miksati sa modelima, ovaj je moj definitivno. Inter je imao ovakve dresove prosle sezone, ako se dobro sjecam.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 04 feb 2014, 19:15

Što reče kolega, ROMANTIKA :oops: :mrgreen: :mrgreen:
PS. Sutra deremo Zvezdu :D :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 feb 2014, 20:29

slika

evo od jarana mi prijedlog :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 feb 2014, 20:40

To pomjesao Slobodine i boje FK Sarajeva? Ne to nisu nase boje.
Jel' iko ikada napravio dresove na tufne. :lol: :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 04 feb 2014, 20:44

slika
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 feb 2014, 20:54

Probisvjet je napisao/la:To pomjesao Slobodine i boje FK Sarajeva? Ne to nisu nase boje.
Jel' iko ikada napravio dresove na tufne. :lol: :mrgreen:
Super je dres, zaštiti dizajn i prodat Sarajevu :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 feb 2014, 21:02

To je to, nemam više živaca :mrgreen: .

slika

slika

slika

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 feb 2014, 21:03

Jel ima neko da bi mogo snimit utakmicu i stavit na net? Kud baš u 14:00 igraju.
Nad tobom sunce najljepše sja

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 04 feb 2014, 21:08

Na Areni u flash vijestima najava sutrasnje tekme, i izjave daju Oma i trener Zvijezde.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 feb 2014, 21:12

U koliko igrate sutra i hoce li biti streamova posto nemamo svi ove Arene,zanimljiva tekma u svakom slucaju :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 feb 2014, 21:13

Tekma je u 14 h , http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1" onclick="window.open(this.href);return false; .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 feb 2014, 21:15

@ Zodiac odlični su dresovi, ja mislim da bi to trebalo odradit jer su strasni stvarnoo 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2014, 21:39

Zodiac je napisao/la:To je to, nemam više živaca :mrgreen: .

slika

slika

slika
ti ako za ovo ne uzmes kesh,nece niko :D :D ...znaci,perverzija brate 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.