Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 feb 2014, 22:42

Gudelj jako dobar.Momak bi sigurno bio pravo,ali bas pravo pojacanje za reprezentaciju.Nadam se da Susic nece ostati "slijep" na njegove nastupe.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 feb 2014, 22:46

Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2014, 22:49

calcio je napisao/la:Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?
Tinu i Hadzica? :D . Hvala mu na tome, inace bi obojica izabrali Belgiju/Austriju, da ih nije obisao. Osim njih dvojice jos gledao Hajrovica usput kad je bio u St. Gallenu.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 feb 2014, 22:49

calcio je napisao/la:Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?
Kada i koga?

Sent from my iPhone using Tapatalk

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 feb 2014, 22:50

nista. sve je super i za deset, zadovoljan?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 feb 2014, 22:56

Naravno da sam zadovoljan. Otisli smo na SP, u prvom smo sesiru za Euro, nemam razloga da budem nezadovoljan.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2014, 22:57

calcio je napisao/la:Naravno da sam zadovoljan. Otisli smo na SP, u prvom smo sesiru za Euro, nemam razloga da budem nezadovoljan.
I to nam daje razloga da Tankovica prepustimo Svedskoj? Kompenzacija?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 feb 2014, 22:58

HZSA1991 je napisao/la:Čovjek uopšte nije kontaktiran iz saveza ... ko vam podvaljuje te šuplje priče ?
Mogu ti reći da šuplja nije.

Ali je glupo ovo pozivanje na "sijelo", kad vec zeli da igra, zašto se iz saveza lijepo fino ne spakuju, avion, pravac Holandija i onda sjest s momkom i dogovorit...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 feb 2014, 22:58

vjerujem da su i u sjevernoj koreji zadovoljni, ne znaju ljudi da moze cak i bolje ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 feb 2014, 23:01

Goalgetter je napisao/la:
calcio je napisao/la:Naravno da sam zadovoljan. Otisli smo na SP, u prvom smo sesiru za Euro, nemam razloga da budem nezadovoljan.
To nam daje razlog da se malo opustimo i ne trazimo probleme gdje ih nema kao sto pojedini na forumu rade 24/7.
Koji likovi bogte... danonocno kukaju, placu, kmece. Tankovic, kme, Gudelj, kme, Tincek, kme kme, Avdija, kmeeeee :lol:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 feb 2014, 23:02

Gudelj ako i dodje u martu na utakmicu protiv Egipta kao gost saveza, nece stici rijesiti papirologiju do Brazila.Isti slucaj je sa Arslanagicem i Tankovicem.
Kao da se namjerno islo na to,da iz saveza kazu, eto uradili smo sve sto je u nasoj moci, ali vrijeme je bilo prekratko da se zavrse formaslnosti oko drzavljanstva. Piric,Jaha i ostali hoce da zamazu oci javnosti kao da nesto rade, a znali su unaprijed da se za manje od 3 mjeseca ne mogu izvaditi civilno BiH drzavljanstvo i sportsko dobti od FIFE.
Da postoji zelja ljudi iz saveza da oni zaigraju u Brazilu sve se moze zavrsiti za 7 dana (Vijece ministara uglavnom zasjeda jednom u 7 dana i mogu po hitnoj proceduri donijeti odluku o primanju u civilno drzavljanstvo bilo kojeg sportasa od interesa za BiH)i onda uputiti zahtjev FIFI za promjenu sportskog drzavljanstva.Ako bi u tu proceduru krenuli vec sutra, mozda bi i mogli dobiti zeleno svjetlo FIFE, a ovako cekati mjesec mart je i suvise neozbiljno.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2014, 23:04

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
To nam daje razlog da se malo opustimo i ne trazimo probleme gdje ih nema kao sto pojedini na forumu rade 24/7.
Koji likovi bogte... danonocno kukaju, placu, kmece. Tankovic, kme, Gudelj, kme, Tincek, kme kme, Avdija, kmeeeee :lol:
Je li ja stavljam pod upitnik trenerske kvalitete i uspjeh sto je Susic ostvario sa ovom reprezentacijom? Pored ovih kritika za nove reprezentativce, on i dalje ima moj respekt i podrsku za ovaj rezultat sto niko prije njega nije postigao, ali ocito je da ima problem oko ovoga. Pa ne moze ni druze Susic uvijek biti u pravu. Ja razumijem da ti njega podrzavas, i da cijenis ga zbog ovog svega sto je on postigao, ali ne moze se zmiriti na sve.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 04 feb 2014, 23:04

Gudelj ako ne bude nas do SP, nece sigurno ni poslije, pa nek sto vise odugovlace. A koliko vidim ima par komentara koji to odobravaju.. ocigledno da bolje ljude u savezu nismo ni zasluzili.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 04 feb 2014, 23:09

Neka igrace nam edin, spaha, vedo jos 10 godina bez problem netrebaju nam novi mladi igraci ;)
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 04 feb 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 04 feb 2014, 23:10

Ne pratim Zrinjski a bome puno ni BHPL ali naidjoh na Hrvoja Miličevića. Porijeklom Mostarac, prešao u Delfino Pescaru (Serie B) i igra na defanzivnom veznom. Ima 20 godina. Ako je ovaj tm.de tačan on je u Pescaru prešao tek ovog prelaznog roka.

Ko zna možda ova Pescara opet narednog ljeta bude i Serie A. Uglavnom, neka ga ovde, možda zatreba. :)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 feb 2014, 23:13

To onaj kloc sto je Zoli nogu polomio.., neka hvala i btw lipicaner igra za Hrvatsku mladu..

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 04 feb 2014, 23:14

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Dado je napisao/la:Tek danas prvi put cuo za ovog Gudelja pa ako neko moze samo sumirati o cemu se radi. Na osnovu cega ovaj momak moze igrati za BiH. Rodjen u Beogradu, prosao mladje selekcije Srbije. Ili cemo ici po onome da su svi Srbi-Bosanci i svi Bosanci-Srbi :mrgreen:

Da li je on uopste izrazio zelju da igra za BiH. Izvinjavam se ako sam sta propustio.
njegov otac je iz Trebinja. Rodio se tamo dok mu je stari igrao za Partizan. Rodjen je u doba SFRJ, tako da moze igrati i za Makedoniju ako zeli...
Upravo nesto kontam da mu je stalo do BiH koliko I do Makedonije. Mi prosjecne srbe rodjene u BiH nemozemo nagovoriti da igraju za nas a da nas. Dan kad rodjeni Srbijanac ( ne ove Sandzaklije) zaigrat za BiH onda sam stvarno sve dozivio

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 feb 2014, 23:14

Rockefeller je napisao/la:Ne pratim Zrinjski a bome puno ni BHPL ali naidjoh na Hrvoja Miličevića. Porijeklom Mostarac, prešao u Delfino Pescaru (Serie B) i igra na defanzivnom veznom. Ima 20 godina. Ako je ovaj tm.de tačan on je u Pescaru prešao tek ovog prelaznog roka.

Ko zna možda ova Pescara opet narednog ljeta bude i Serie A. Uglavnom, neka ga ovde, možda zatreba. :)
On je mladi reprezentativac Hrvatske.Bude li kvalitetan tesko ce ga oni "ispustiti".
P.S-Kakvih sve ovdje ima likova na forumu :roll: .Pa zar nije zaplakanje kad igrac zeli igrati za svoju domovinu,a ne dobije poziv.I to igrac koji pred sobom ima jos desetak godina vrhunskog nogometa.Neki ocito vjeruju da ce Dzeko,Spaha,Vedo,Medo itd.igrati i narednih 20 godina.Blago onda nama :mrgreen: .Realno i treba plakati za Tanakovicem,Gudeljom,Dinom i sl.jer ti momci su buducnost i ako ih izgubimo zbog nemara Papeta e tesko tek onda nama.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 feb 2014, 23:15

mambabalkan je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Dado je napisao/la:Tek danas prvi put cuo za ovog Gudelja pa ako neko moze samo sumirati o cemu se radi. Na osnovu cega ovaj momak moze igrati za BiH. Rodjen u Beogradu, prosao mladje selekcije Srbije. Ili cemo ici po onome da su svi Srbi-Bosanci i svi Bosanci-Srbi :mrgreen:

Da li je on uopste izrazio zelju da igra za BiH. Izvinjavam se ako sam sta propustio.
njegov otac je iz Trebinja. Rodio se tamo dok mu je stari igrao za Partizan. Rodjen je u doba SFRJ, tako da moze igrati i za Makedoniju ako zeli...
Upravo nesto kontam da mu je stalo do BiH koliko I do Makedonije. Mi prosjecne srbe rodjene u BiH nemozemo nagovoriti da igraju za nas a da nas. Dan kad rodjeni Srbijanac ( ne ove Sandzaklije) zaigrat za BiH onda sam stvarno sve dozivio

Ninoslav Milenkovic :?: :?:

slika
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 feb 2014, 23:21

Hehe, ma svako je vise počeo da prati repku :-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: forgempp, Rimes87, zikerrz21 i 19 gostiju.