Sta tek reci onda za drugog najboljeg golmana na svijetu,ispade ko iz vozaCasillas je napisao/la:Dusa me moja boli kad se NAJBOLJI GOLMAN svijeta ovako obruka![]()
Mislim da je bila ona, TATA KUPI MI TOP
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sta tek reci onda za drugog najboljeg golmana na svijetu,ispade ko iz vozaCasillas je napisao/la:Dusa me moja boli kad se NAJBOLJI GOLMAN svijeta ovako obruka![]()
Mislim da je bila ona, TATA KUPI MI TOP
Trasimaco je napisao/la:Pa kazem ti da pogađam posto nisam upucen.Je li ti zelis novu upravu u kojoj je Moggi? Nikad nisi prezalio sto je on otisao?
Ja se izvinjavam sto ovo vadim iz naftalina, ali samo da brzinski odgovorim na komentar dok sam jos tu.a i doktor Moggi tvrdi da je Secco njegov nasljednik.. jbga, kad Moggi nesto kaze, svaka koja mu izadje upravu je.. ljetos je rekao da nismo kupili ni jedno krilo i da mu je to ne shvatljivo ( ispostavilo se tacno ), da je Melo doveden za prevelike pare i da nece opravdati svoju ulogu ( slucajno, i to je ispalo tako ), da ove sezone necemo osvojiti nikakvu titulu ( Scuedetto skoro nikako, LP ispali.. Coppa Italia je nebitan kup za nas ), i da nismo trebali se rijestiti Ranierija pa na njegovo mjesto dovesti rookie trenera ( i to je tacno )..
radi toga je Moggi legenda ovog kluba, Trasimaco.. covjek svaku koju kaze ona bude na mjestu.. sve sto dovode potrefi.. za Camoranesija nije znao niko u evropi, a kad je dosao u Juve j*bao sve redom.. i danas j*be kada nije povrijedjen..zato ova uprava danas ne valja niti ce valjati..
Ako odluci da dodje u Bayern, srdacno cemo ga docekati.sarajlija89 je napisao/la:http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... entus.html
![]()
...nemam komentara samo cu reci da ga razumijem...ovo je patnja sto dozivljavamo i gledamo
Adinjo je napisao/la:Znao sam. To sam i skoro pisao za Giggija. Potpuno ga razumijem. On je i ostao radi "projekta" u kojem su obecavali kule i gradove, ali vidio covjek da se to izjalovilo i hoce dalje. Covjek je legenda i stvoren je da osvaja titule, a kod nas to jos nece zadugo docekati. Isto nam se pise i za Chilleinija, samo gledajte!
Upravo to jarane, i da ode Giggi on ce ostati legenda kluba, i niko nece pljuvati po njemu. Covjeka su navukli i ostao je zato sto su majmuni dali rijec. S njegove strane posteno.sarajlija89 je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Znao sam. To sam i skoro pisao za Giggija. Potpuno ga razumijem. On je i ostao radi "projekta" u kojem su obecavali kule i gradove, ali vidio covjek da se to izjalovilo i hoce dalje. Covjek je legenda i stvoren je da osvaja titule, a kod nas to jos nece zadugo docekati. Isto nam se pise i za Chilleinija, samo gledajte!
ma brate nama tesko gledat a tek njima....pa zamisli giggija..on je vrh,nema dalje....i da bude u nekoj prosjecnoj ekipi kakva smo mi sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.