Saša Papac

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Saša Papac

Post Postao/la bavarian_bk » 25 jan 2010, 21:58

Željovac je napisao/la:SRŽ

- Nisam igrao tri godine,
ali znam šta se dešavalo.
Znam kako je izgledao avion
u kojem je putovala reprezentacija,
znam kako izgledaju
pripreme i kako izgleda
hotel. Sve znam i to više
ne želim doživljavati. Da li
je selektor Blažević ili Sušić
nije bitno. Za nešto više od
baraža treba nam ono što
ima Slovenija, a to su profesionalizam,
organizacija i
red - završio je Papac."
RESPECT ,postujem ga ,i znam na sta to sve lici . Kad u avionu sa igracima putuju neki stranci ,tako da Hrgovic nema sjedala da sjedne kako je Bog rekao onda :oops:

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 25 jan 2010, 21:59

A_d_0 je napisao/la:ja sam odlican napadac al slab sam lijevi bek. sad ozbiljno. nije htio igrat za drzavu kad je bio najpotrebniji e pa ne treba ni sad.
Uredu to jer i ja sam misljenja da se netreba niko previse moliti ali reci da nam netreba jedan tako kvalitetan igrac (znamo kakvi smo u odbrani) je van svake pameti.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 jan 2010, 22:00

harishp je napisao/la:Ko koga tu.
Nije bitno ko je selektor sta je onda koji klinac radio na utakmici protiv Makedonije.
A savez osim Pasalica bio u najacoj postavi ili bas oni koje ko biva Papac spominje.
Jedini koji je ostao totalno dosljedan pismu i svojoj rjeci je Grlic.
Ovi ostali se okrecu poput suncokreta,zavisno gdje sunce grane. :roll:
P.S tanka je to ''SRZ'' da ne moze biti tanja.
Šta je tanko, da nam je organizacija cirkus i da upravo zbog toga redovnog gledamo, po imenima slabiju reprezentaciju Slovenije na velikim takmičenjima, a našu nikad?! To što nam igrači idu snimat' reklame, bajramske programe, predstavljat' sponzorske ugovore, promovisati ambasodorstvo UNICEF - a pred istorijsku utakmicu gdje bi morali biti u karantinu i samo o njoj razmišljati?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 jan 2010, 22:14

bh fanatik je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ja sam odlican napadac al slab sam lijevi bek. sad ozbiljno. nije htio igrat za drzavu kad je bio najpotrebniji e pa ne treba ni sad.
Uredu to jer i ja sam misljenja da se netreba niko previse moliti ali reci da nam netreba jedan tako kvalitetan igrac (znamo kakvi smo u odbrani) je van svake pameti.
ja nesporim njegovu igracku kvalitetu al molimo ga evo duze vremena on nece pa nemoras pasha.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2010, 22:18

Željovac je napisao/la:
Nije bitno ko je selektor sta je onda koji klinac radio na utakmici protiv Makedonije.
A savez osim Pasalica bio u najacoj postavi ili bas oni koje ko biva Papac spominje.
Šta je tanko, da nam je organizacija cirkus i da upravo zbog toga redovnog gledamo, po imenima slabiju reprezentaciju Slovenije na velikim takmičenjima, a našu nikad?! To što nam igrači idu snimat' reklame, bajramske programe, predstavljat' sponzorske ugovore, promovisati ambasodorstvo UNICEF - a pred istorijsku utakmicu gdje bi morali biti u karantinu i samo o njoj razmišljati?!
Ako budes stavljao Ilju ili Ceku u napad mozda i oni zabiju koji gol.
Kad god je utakmica od znacaja nasi useru i sefa i stanicu.Nema tu saveza ni kojeg klinca.Pimplas cjeli zivot tu loptu pa ne treba ti valjda crtati sta treba uraditi.
Dobri rezultati,raja se koliko toliko usuti,izgubimo odmah savez napolje.
Svi smo mi savez kad useremo motku.
A uostalom ko da ih zamjeni Vaha koji je i dvadeset puta skuplju repku od nase zeznuo pa sad treba strugnuti i u Tanzaniju sve zbog neke sirotinje zvani suskavci.
Ili mozda Osim pa da ga jos jedan mozdani udari,kad vidi dokle se stiglo.To jest razlike drasticne izmedju Japanskog Jena i Bosanske konv.marke
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 jan 2010, 22:25

Za mene je on velika izdajica...ali treba razmisljati mudro i takticki potkovano, mi bi tu izdajicu mogli iskoristiti u svoju korist, a uspust ljudski je grijesiti...svi smo grijesna bica...pa neka se on izvine naciji i onda ce ispasti ljudina ;)
mB!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 jan 2010, 22:44

Vezano za avion,na putu za Portugal se Usranovic napio i sjedao u krilo i pjevao fudbalerima!

Papac ako se vrati super je ako ne,kapa dole majstore...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 jan 2010, 00:42

bistrikboy je napisao/la:Vezano za avion,na putu za Portugal se Usranovic napio i sjedao u krilo i pjevao fudbalerima!

Papac ako se vrati super je ako ne,kapa dole majstore...
Munib :shock: ,covjek u zivotu nije popio ni kapi alkohola...................................

samo salijeva :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 01:20

Jel bio u koznim hlacama... Mislim Munib dok se uvaljivaoo... Vidio sam ga u holidej inu kako paradira u koznjacima i jos onaj dzepni sat okacio... Ebote zivot... koji krele

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 jan 2010, 18:29

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Ako budes stavljao Ilju ili Ceku u napad mozda i oni zabiju koji gol.
Kad god je utakmica od znacaja nasi useru i sefa i stanicu.Nema tu saveza ni kojeg klinca.Pimplas cjeli zivot tu loptu pa ne treba ti valjda crtati sta treba uraditi.
Dobri rezultati,raja se koliko toliko usuti,izgubimo odmah savez napolje.
Svi smo mi savez kad useremo motku.
A uostalom ko da ih zamjeni Vaha koji je i dvadeset puta skuplju repku od nase zeznuo pa sad treba strugnuti i u Tanzaniju sve zbog neke sirotinje zvani suskavci.
Ili mozda Osim pa da ga jos jedan mozdani udari,kad vidi dokle se stiglo.To jest razlike drasticne izmedju Japanskog Jena i Bosanske konv.marke
Ma dobro. Mi standardno bolje pimplamo u klubovima, a Slovenci u reprezentaciji. To je tvoj zaključak?!
Zaboravih i fotosešne Džeke sa manekenkama, kad je dobio sve pohvale za poziranje.
To nimalo ne ometa igrače i savršeno im komunicira važnost utakmice za koju se spremaju na taj način.
A ovaj Osimov moždani što spominješ kao "argument" da je nemoguće postići bolju organizaciju od sadašnje je jadan. Ubuduće mi nemoj ni replicirati, ako nemaš čime!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 06 feb 2010, 19:36

Dobar onaj tekst svi smo mi Saša Papac.Tirin na sarajevskom portalu.
Fi hajati.
GO Bosno.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 07 feb 2010, 01:36

Koga vise boli neka stvar za Papca...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2010, 02:21

felipe-s je napisao/la:Koga vise boli neka stvar za Papca...
Pa bogami cetiri tekme haman bez Salihovica.
Mudonja navalio u defanzivu a tog boga nema da bi ovaj uopste mogao biti ikakav bek-radijus kretanja dupla nula.
Bilo koja repka sa imalo kvalitenijim krilima bi nas razbila po lijevoj strani.
Ibricica raja nece zbog toga sto igra u malom Hajduku.
Jahic ce nam biti prijeko potreban u defanzivnom veznom ili zavisno od formacije mozad i stoper.
Znaci Papca kidnapirati i dovesti ga u repku.
Pa da nam jednu odigra onako za nasu dusu ko' u Briselu :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 07 feb 2010, 02:27

harishp je napisao/la:
Mudonja navalio u defanzivu a tog boga nema da bi ovaj uopste mogao biti ikakav bek-radijus kretanja dupla nula.
Jahic ce nam biti prijeko potreban u defanzivnom veznom ili zavisno od formacije mozad i stoper.
Ma nervira me sada to nece u repku zbog saveza sada kada imamo ekipu za vise domete i cak se igraci javljaju8 kako hoce igrat za nas... Igraj covjece za narod... Ne budi mazga... pa pape i ciro fa bukvalno mole... hej... ma ako neces... odje...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 feb 2010, 16:50

Boli ce nas svima neka stvar za njega kada budemo svatili da nemozemo do besvijest forsirati Ibricica i Salihovica u odbrani. :roll:

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 07 feb 2010, 16:57

Tarik14 je napisao/la:
Boli ce nas svima neka stvar za njega kada budemo svatili da nemozemo do besvijest forsirati Ibricica i Salihovica u odbrani. :roll:
pa sine tariČe ti si bio cijelo vrijeme protiv njega, sad se opet okreces kako vjetar duva :? :? :? :? :? :?
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 feb 2010, 16:59

Pa dokle cu vise trpiti ove sramotne dezinformacije na moj racun? :evil:

Kad sam ja ikad bio protiv Papca? :evil: Daj mi konkretan dokaz da sam ja ikad govorio protiv njega. :roll:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 07 feb 2010, 17:35

felipe-s je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Mozda si mislio,ti neces Ibricica jer ti smeta sto igra u Hajduku...A za tu tvoju raju nisam siguran 100%
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 feb 2010, 18:03

:lol: :mrgreen: @demiraga ''ceterestcetr''
Cuj ovog bukvaliste :lol:
@Principatus evo jos jednog koji stvari shvata zdravo za gotovo.I da mu treba objasniti onu jednu rijec za koju su i tebe napali :mrgreen:
P.S drago djete pa ti stvarno ne citas ovaj forum,vec sve onako od frlje.
Odes na stranicu Ibre i pogledas postove kad nadjes moje.Dobro ih procitaj pa se onda vrni nazad.
Ovako ispadas i lijen i smjesan.
A i dusa ti je opet ici u off topic.Dokle ces ja ne znam.
Ako zelis da daljes razglabas o ibri nazad na temu gdje joj je i mjesto.
Ovaj igra u Rangersu a ne u Hajduku
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 07 feb 2010, 19:34

harishp je napisao/la::lol: :mrgreen: @demiraga ''ceterestcetr''
Cuj ovog bukvaliste :lol:
@Principatus evo jos jednog koji stvari shvata zdravo za gotovo.I da mu treba objasniti onu jednu rijec za koju su i tebe napali :mrgreen:
P.S drago djete pa ti stvarno ne citas ovaj forum,vec sve onako od frlje.
Odes na stranicu Ibre i pogledas postove kad nadjes moje.Dobro ih procitaj pa se onda vrni nazad.
Ovako ispadas i lijen i smjesan.
A i dusa ti je opet ici u off topic.Dokle ces ja ne znam.
Ako zelis da daljes razglabas o ibri nazad na temu gdje joj je i mjesto.
Ovaj igra u Rangersu a ne u Hajduku
Dijete :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hvala na komplimentu :oops:
Rotor Volgograd...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.