harishp je napisao/la:Željovac je napisao/la:harishp je napisao/la:Ko koga tu.
Nije bitno ko je selektor sta je onda koji klinac radio na utakmici protiv Makedonije.
A savez osim Pasalica bio u najacoj postavi ili bas oni koje ko biva Papac spominje.
Jedini koji je ostao totalno dosljedan pismu i svojoj rjeci je Grlic.
Ovi ostali se okrecu poput suncokreta,zavisno gdje sunce grane.

P.S tanka je to ''SRZ'' da ne moze biti tanja.
Šta je tanko, da nam je organizacija cirkus i da upravo zbog toga redovnog gledamo, po imenima slabiju reprezentaciju Slovenije na velikim takmičenjima, a našu nikad?! To što nam igrači idu snimat' reklame, bajramske programe, predstavljat' sponzorske ugovore, promovisati ambasodorstvo UNICEF - a pred istorijsku utakmicu gdje bi morali biti u karantinu i samo o njoj razmišljati?!
Ako budes stavljao Ilju ili Ceku u napad mozda i oni zabiju koji gol.
Kad god je utakmica od znacaja nasi useru i sefa i stanicu.Nema tu saveza ni kojeg klinca.Pimplas cjeli zivot tu loptu pa ne treba ti valjda crtati sta treba uraditi.
Dobri rezultati,raja se koliko toliko usuti,izgubimo odmah savez napolje.
Svi smo mi savez kad useremo motku.
A uostalom ko da ih zamjeni Vaha koji je i dvadeset puta skuplju repku od nase zeznuo pa sad treba strugnuti i u Tanzaniju sve zbog neke sirotinje zvani suskavci.
Ili mozda Osim pa da ga jos jedan mozdani udari,kad vidi dokle se stiglo.To jest razlike drasticne izmedju Japanskog Jena i Bosanske konv.marke
Ma dobro. Mi standardno bolje pimplamo u klubovima, a Slovenci u reprezentaciji. To je tvoj zaključak?!
Zaboravih i fotosešne Džeke sa manekenkama, kad je dobio sve pohvale za poziranje.
To nimalo ne ometa igrače i savršeno im komunicira važnost utakmice za koju se spremaju na taj način.
A ovaj Osimov moždani što spominješ kao "argument" da je nemoguće postići bolju organizaciju od sadašnje je jadan. Ubuduće mi nemoj ni replicirati, ako nemaš čime!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!