Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Wolverine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Wolverine » 25 jan 2010, 21:38

sjecam se ove situacije sa messijem, messi nije udario igraca, nego je svim silama pokusavao iscupati se i nastavit akciju.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jan 2010, 22:47

da i ja šta napišem Guti je jedan od boljih igrača Reala to je sigurno dalje RVN je bolji od kloocine i već kad Raulu ne da da igra mogao je pružiti šansu RVNbar dok je Higuain povrijeđen
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 25 jan 2010, 23:47

LBJ MVP je napisao/la:da i ja šta napišem Guti je jedan od boljih igrača Reala to je sigurno dalje RVN je bolji od kloocine i već kad Raulu ne da da igra mogao je pružiti šansu RVNbar dok je Higuain povrijeđen
Nisi sagledao to sa svih strana :D RVN nije mogao dobiti priliku dok je Higuain povrijedjen, jer je i on sam isti.. znaci kad se je Higuain ozljedio protiv Mallorce cini mi se, RVN je tad bio ozlijedjen a i sad je

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jan 2010, 00:00

Casillas je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:da i ja šta napišem Guti je jedan od boljih igrača Reala to je sigurno dalje RVN je bolji od kloocine i već kad Raulu ne da da igra mogao je pružiti šansu RVNbar dok je Higuain povrijeđen
Nisi sagledao to sa svih strana :D RVN nije mogao dobiti priliku dok je Higuain povrijedjen, jer je i on sam isti.. znaci kad se je Higuain ozljedio protiv Mallorce cini mi se, RVN je tad bio ozlijedjen a i sad je
ali onda Raul treba da igra jer ipak benz loše igra i neko će reć nije dobio pravu priliku,dok se navikne na stil igranja pa kako je Pipita čim je upao u 1.11 je počeo da zabija i asistira dakle ja sam želio da kažem da bih volio da i on(RVN) povrijeđen igra mjesto benza i da Raul u ovom trenutku sigurno ima mjesta u 1.11 i to na njegovoj standardnoj poziciji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:08

hajde sta i vi valjda Manuel P zna sta je najbolje,ko treba da igra napadaca :lol: :lol:
RVN bi bio taman samo da je zdrav,bolji je od Benzeme kako mi se cini Benza nisam gledo u Lyonu tako me nemojte napadat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:19

LBJ MVP je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
ali onda Raul treba da igra jer ipak benz loše igra i neko će reć nije dobio pravu priliku,dok se navikne na stil igranja pa kako je Pipita čim je upao u 1.11 je počeo da zabija i asistira dakle ja sam želio da kažem da bih volio da i on(RVN) povrijeđen igra mjesto benza i da Raul u ovom trenutku sigurno ima mjesta u 1.11 i to na njegovoj standardnoj poziciji
Ma Raul ti je isti kao Benzema. Raul je pri zalasku karijere, slabo igra kad god dobije priliku, masi nemoguce, sto je pokazao i u Albaniji... previse se povlaci u odbranu, i onda je bolje forsirati Benzemu koji ima 22 godine, a ne 32-godisnjeg Raula. Ipak, Benzema im je zalog za buducnost, platili su ga €35 miliona i sad nema druge nego njega gurati. To je nesto sto je ocigledno i ja se slazem sa takvim potezima trenera Pellegrinija. Nebitno je koliko mi volimo, odnosno ne volimo jednog od tih igraca, ali cinjenica je da se Benzema treba uklopiti i to mu tesko ide. Dobro je zabijao na pocetku, ali ga je susa uhvatila u zadnjih 10 kola

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:23

Casillas je napisao/la:
ali onda Raul treba da igra jer ipak benz loše igra i neko će reć nije dobio pravu priliku,dok se navikne na stil igranja pa kako je Pipita čim je upao u 1.11 je počeo da zabija i asistira dakle ja sam želio da kažem da bih volio da i on(RVN) povrijeđen igra mjesto benza i da Raul u ovom trenutku sigurno ima mjesta u 1.11 i to na njegovoj standardnoj poziciji[/quote]

Ma Raul ti je isti kao Benzema. Raul je pri zalasku karijere, slabo igra kad god dobije priliku, masi nemoguce, sto je pokazao i u Albaniji... previse se povlaci u odbranu, i onda je bolje forsirati Benzemu koji ima 22 godine, a ne 32-godisnjeg Raula. Ipak, Benzema im je zalog za buducnost, platili su ga €35 miliona i sad nema druge nego njega gurati. To je nesto sto je ocigledno i ja se slazem sa takvim potezima trenera Pellegrinija. Nebitno je koliko mi volimo, odnosno ne volimo jednog od tih igraca, ali cinjenica je da se Benzema treba uklopiti i to mu tesko ide. Dobro je zabijao na pocetku, ali ga je susa uhvatila u zadnjih 10 kola[/quote]

slazem se s kolegom Pipitom,El Pipitom,CAsillasom itd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nego bila je izgleda neka patka za Diega Capela ko da ce doc da mjenja Marcela ;)

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:25

MElloo je napisao/la:
slazem se s kolegom Pipitom,El Pipitom,CAsillasom itd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nego bila je izgleda neka patka za Diega Capela ko da ce doc da mjenja Marcela ;)
Ma patka ko patka :D Sta ce nam Capel koji u Sevilli ne moze dobiti prilike, a nije zabio ni jednog gola ove sezone u Primeri. Dogadja se ono cega sto sam ja nedavno predvidio... Marcelo ce upasti u tesku krizu a onda ce ga Pellegrini mijenjati za stalno.. Mogu se kladiti da ce i protiv Deportiva sjediti na klupi iako nema Ronalda

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:26

jel se VDV oporavio :roll: :roll:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:28

Nije jos. U petak cemo znati hoce li on i Higuain igrati protiv Deportiva na Riazoru. Ja sam malo skeptican glede toga, jer su VDV-ov povratak najavili a Higuain bi trebao odmarati i ovu sedmicu. Mislim da je veci udarac nedostatka Higuaina nego VDV-a.

Mogli bismo igrati ovako:

Casillas, Ramos, Albiol, Metzelder, Arbeloa, Lass, Xabi, Guti, Kaka, Granero i Benzema

ne iskljucujem mogucnost igranja Marcela umjesto Granera

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:30

hvala bogu guti igra covjek je stvarno zasluzio da igra ;)
po svima osim po fabiu :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:37

MElloo je napisao/la:hvala bogu guti igra covjek je stvarno zasluzio da igra ;)
po svima osim po fabiu :mrgreen:
Fabio je poseban :D Ali moras priznati da ti je bas on najdrazi forumas :D Zajebava druge, sto ja narocito volim kod Realovaca, ne nervira se kad slabo igramo i kad gubimo, ne zanimaju ga provokacije, neko ga pocne zajebavati, on okrece temu i zajebava njega itd itd :D

A Guti je majstor svog zanata :D Joj sto volim one njegove lopte

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:41

Evo i za nas napokon dobre vijesti sto se tice odbrane.

U vezi Garaya: Garay sufre una sobrecarga pero espera estar en Riazor

Ozlijedjen je ali se ocekuje da ce igrati na Riazoru

Jos samo da dodam kako Real priprema zalbu za crveni karton kojeg je Lasa dodijelio Ronaldu, ali ja mislim da oni sa tim samo pokusavaju da izvuku samo jednu utakmicu sto se tice suspenzije, jer bi Ronaldo mogao dobiti i dvije pa i tri utakmice. Ispravan potez Florentina Pereza a i on je izgledao prepoznao Ronaldovu vrijednost i bez njega necemo moci puno izdrzati.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 jan 2010, 00:42

Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko
Strauss Junior

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:42

On ima vise postova kod barce nego kod nas :D :D :D
ne nerivra se ko ja i ti,ti dobijes ban,mene cura ostavi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Guti maestro ;)

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:44

BlueSharks je napisao/la:Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko
Nemoj ga tako blatiti :D :D :D Dobar je on za razliku od Granera, Benzeme i Albiola :D A mislim da nece igrati jer je upao u krizu, a Pellegrini to dosad nije tolerisao, osim kad je bilo rijec o Kaki i Ronaldu.

slika

Lasa izjavio kako su za njega svi igraci isti i sve mora zastiti od OVAKVIH ispada :mrgreen:

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 jan 2010, 00:46

Casillas je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko
Nemoj ga tako blatiti :D :D :D Dobar je on za razliku od Granera, Benzeme i Albiola :D A mislim da nece igrati jer je upao u krizu, a Pellegrini to dosad nije tolerisao, osim kad je bilo rijec o Kaki i Ronaldu.
Čuj upao u krizu, pa taj se nikad nije ni vadio iz krize, lik je kriza bez dileme
Strauss Junior

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 jan 2010, 00:47

BlueSharks je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
Čuj upao u krizu, pa taj se nikad nije ni vadio iz krize, lik je kriza bez dileme
zna nekad zablistat nema ga bolej na terenu al to samo ponekad :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 26 jan 2010, 00:49

Da, bilo je utakmica, one kad je zabijao golove i kad je asistirao, ali u zadnjih nekoliko je cista katastrofa. Gubi se na terenu, isti Benzema

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 26 jan 2010, 00:54

Ode nam Ruud :(
Za mene najbolji špic koji je igrao u Realu, naravno poslije El Fenomena

Samo kad se sjetim koliko sam se nervirao kad je Calderon, dao veliku lovu za tada ne baš afirmirane igrače Higuina i Gaga, al sam se žestoko prevario jer sam se uvjerio da je pravi i jedini nasljednik Ruuda, Higuain

sjećate se onog sa "dan iz snova" OBN, tako nešto

RUUD VAN NISTERLOOY :mrgreen:

Melo ti se sigurno ne sječaš, mal si tad bio :)
Strauss Junior

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.