Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
sjecam se ove situacije sa messijem, messi nije udario igraca, nego je svim silama pokusavao iscupati se i nastavit akciju.
da i ja šta napišem Guti je jedan od boljih igrača Reala to je sigurno dalje RVN je bolji od kloocine i već kad Raulu ne da da igra mogao je pružiti šansu RVNbar dok je Higuain povrijeđen
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nisi sagledao to sa svih stranaLBJ MVP je napisao/la:da i ja šta napišem Guti je jedan od boljih igrača Reala to je sigurno dalje RVN je bolji od kloocine i već kad Raulu ne da da igra mogao je pružiti šansu RVNbar dok je Higuain povrijeđen
ali onda Raul treba da igra jer ipak benz loše igra i neko će reć nije dobio pravu priliku,dok se navikne na stil igranja pa kako je Pipita čim je upao u 1.11 je počeo da zabija i asistira dakle ja sam želio da kažem da bih volio da i on(RVN) povrijeđen igra mjesto benza i da Raul u ovom trenutku sigurno ima mjesta u 1.11 i to na njegovoj standardnoj pozicijiCasillas je napisao/la:Nisi sagledao to sa svih stranaLBJ MVP je napisao/la:da i ja šta napišem Guti je jedan od boljih igrača Reala to je sigurno dalje RVN je bolji od kloocine i već kad Raulu ne da da igra mogao je pružiti šansu RVNbar dok je Higuain povrijeđenRVN nije mogao dobiti priliku dok je Higuain povrijedjen, jer je i on sam isti.. znaci kad se je Higuain ozljedio protiv Mallorce cini mi se, RVN je tad bio ozlijedjen a i sad je
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hajde sta i vi valjda Manuel P zna sta je najbolje,ko treba da igra napadaca
RVN bi bio taman samo da je zdrav,bolji je od Benzeme kako mi se cini Benza nisam gledo u Lyonu tako me nemojte napadat

RVN bi bio taman samo da je zdrav,bolji je od Benzeme kako mi se cini Benza nisam gledo u Lyonu tako me nemojte napadat
Ma Raul ti je isti kao Benzema. Raul je pri zalasku karijere, slabo igra kad god dobije priliku, masi nemoguce, sto je pokazao i u Albaniji... previse se povlaci u odbranu, i onda je bolje forsirati Benzemu koji ima 22 godine, a ne 32-godisnjeg Raula. Ipak, Benzema im je zalog za buducnost, platili su ga €35 miliona i sad nema druge nego njega gurati. To je nesto sto je ocigledno i ja se slazem sa takvim potezima trenera Pellegrinija. Nebitno je koliko mi volimo, odnosno ne volimo jednog od tih igraca, ali cinjenica je da se Benzema treba uklopiti i to mu tesko ide. Dobro je zabijao na pocetku, ali ga je susa uhvatila u zadnjih 10 kolaLBJ MVP je napisao/la:ali onda Raul treba da igra jer ipak benz loše igra i neko će reć nije dobio pravu priliku,dok se navikne na stil igranja pa kako je Pipita čim je upao u 1.11 je počeo da zabija i asistira dakle ja sam želio da kažem da bih volio da i on(RVN) povrijeđen igra mjesto benza i da Raul u ovom trenutku sigurno ima mjesta u 1.11 i to na njegovoj standardnoj pozicijiCasillas je napisao/la:Nisi sagledao to sa svih stranaLBJ MVP je napisao/la:da i ja šta napišem Guti je jedan od boljih igrača Reala to je sigurno dalje RVN je bolji od kloocine i već kad Raulu ne da da igra mogao je pružiti šansu RVNbar dok je Higuain povrijeđenRVN nije mogao dobiti priliku dok je Higuain povrijedjen, jer je i on sam isti.. znaci kad se je Higuain ozljedio protiv Mallorce cini mi se, RVN je tad bio ozlijedjen a i sad je
ali onda Raul treba da igra jer ipak benz loše igra i neko će reć nije dobio pravu priliku,dok se navikne na stil igranja pa kako je Pipita čim je upao u 1.11 je počeo da zabija i asistira dakle ja sam želio da kažem da bih volio da i on(RVN) povrijeđen igra mjesto benza i da Raul u ovom trenutku sigurno ima mjesta u 1.11 i to na njegovoj standardnoj poziciji[/quote]Casillas je napisao/la:
Nisi sagledao to sa svih stranaRVN nije mogao dobiti priliku dok je Higuain povrijedjen, jer je i on sam isti.. znaci kad se je Higuain ozljedio protiv Mallorce cini mi se, RVN je tad bio ozlijedjen a i sad je
Ma Raul ti je isti kao Benzema. Raul je pri zalasku karijere, slabo igra kad god dobije priliku, masi nemoguce, sto je pokazao i u Albaniji... previse se povlaci u odbranu, i onda je bolje forsirati Benzemu koji ima 22 godine, a ne 32-godisnjeg Raula. Ipak, Benzema im je zalog za buducnost, platili su ga €35 miliona i sad nema druge nego njega gurati. To je nesto sto je ocigledno i ja se slazem sa takvim potezima trenera Pellegrinija. Nebitno je koliko mi volimo, odnosno ne volimo jednog od tih igraca, ali cinjenica je da se Benzema treba uklopiti i to mu tesko ide. Dobro je zabijao na pocetku, ali ga je susa uhvatila u zadnjih 10 kola[/quote]
slazem se s kolegom Pipitom,El Pipitom,CAsillasom itd
nego bila je izgleda neka patka za Diega Capela ko da ce doc da mjenja Marcela
Ma patka ko patkaMElloo je napisao/la:
slazem se s kolegom Pipitom,El Pipitom,CAsillasom itd![]()
![]()
![]()
nego bila je izgleda neka patka za Diega Capela ko da ce doc da mjenja Marcela
jel se VDV oporavio

Nije jos. U petak cemo znati hoce li on i Higuain igrati protiv Deportiva na Riazoru. Ja sam malo skeptican glede toga, jer su VDV-ov povratak najavili a Higuain bi trebao odmarati i ovu sedmicu. Mislim da je veci udarac nedostatka Higuaina nego VDV-a.
Mogli bismo igrati ovako:
Casillas, Ramos, Albiol, Metzelder, Arbeloa, Lass, Xabi, Guti, Kaka, Granero i Benzema
ne iskljucujem mogucnost igranja Marcela umjesto Granera
Mogli bismo igrati ovako:
Casillas, Ramos, Albiol, Metzelder, Arbeloa, Lass, Xabi, Guti, Kaka, Granero i Benzema
ne iskljucujem mogucnost igranja Marcela umjesto Granera
hvala bogu guti igra covjek je stvarno zasluzio da igra
po svima osim po fabiu
po svima osim po fabiu
Fabio je posebanMElloo je napisao/la:hvala bogu guti igra covjek je stvarno zasluzio da igra![]()
po svima osim po fabiu
A Guti je majstor svog zanata
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo i za nas napokon dobre vijesti sto se tice odbrane.
U vezi Garaya: Garay sufre una sobrecarga pero espera estar en Riazor
Ozlijedjen je ali se ocekuje da ce igrati na Riazoru
Jos samo da dodam kako Real priprema zalbu za crveni karton kojeg je Lasa dodijelio Ronaldu, ali ja mislim da oni sa tim samo pokusavaju da izvuku samo jednu utakmicu sto se tice suspenzije, jer bi Ronaldo mogao dobiti i dvije pa i tri utakmice. Ispravan potez Florentina Pereza a i on je izgledao prepoznao Ronaldovu vrijednost i bez njega necemo moci puno izdrzati.
U vezi Garaya: Garay sufre una sobrecarga pero espera estar en Riazor
Ozlijedjen je ali se ocekuje da ce igrati na Riazoru
Jos samo da dodam kako Real priprema zalbu za crveni karton kojeg je Lasa dodijelio Ronaldu, ali ja mislim da oni sa tim samo pokusavaju da izvuku samo jednu utakmicu sto se tice suspenzije, jer bi Ronaldo mogao dobiti i dvije pa i tri utakmice. Ispravan potez Florentina Pereza a i on je izgledao prepoznao Ronaldovu vrijednost i bez njega necemo moci puno izdrzati.
- BlueSharks
- Kontakt:
Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko
Strauss Junior
On ima vise postova kod barce nego kod nas
ne nerivra se ko ja i ti,ti dobijes ban,mene cura ostavi
Guti maestro
ne nerivra se ko ja i ti,ti dobijes ban,mene cura ostavi
Guti maestro
Nemoj ga tako blatitiBlueSharks je napisao/la:Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko

Lasa izjavio kako su za njega svi igraci isti i sve mora zastiti od OVAKVIH ispada
- BlueSharks
- Kontakt:
Čuj upao u krizu, pa taj se nikad nije ni vadio iz krize, lik je kriza bez dilemeCasillas je napisao/la:Nemoj ga tako blatitiBlueSharks je napisao/la:Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko![]()
![]()
Dobar je on za razliku od Granera, Benzeme i Albiola
A mislim da nece igrati jer je upao u krizu, a Pellegrini to dosad nije tolerisao, osim kad je bilo rijec o Kaki i Ronaldu.
Strauss Junior
zna nekad zablistat nema ga bolej na terenu al to samo ponekadBlueSharks je napisao/la:Čuj upao u krizu, pa taj se nikad nije ni vadio iz krize, lik je kriza bez dilemeCasillas je napisao/la:Nemoj ga tako blatitiBlueSharks je napisao/la:Ako jadnik Marcelo ne bude igrao pobjeđujemo, u suprotnom ga pušimo. Ukratko![]()
![]()
Dobar je on za razliku od Granera, Benzeme i Albiola
A mislim da nece igrati jer je upao u krizu, a Pellegrini to dosad nije tolerisao, osim kad je bilo rijec o Kaki i Ronaldu.
Da, bilo je utakmica, one kad je zabijao golove i kad je asistirao, ali u zadnjih nekoliko je cista katastrofa. Gubi se na terenu, isti Benzema
- BlueSharks
- Kontakt:
Ode nam Ruud
Za mene najbolji špic koji je igrao u Realu, naravno poslije El Fenomena
Samo kad se sjetim koliko sam se nervirao kad je Calderon, dao veliku lovu za tada ne baš afirmirane igrače Higuina i Gaga, al sam se žestoko prevario jer sam se uvjerio da je pravi i jedini nasljednik Ruuda, Higuain
sjećate se onog sa "dan iz snova" OBN, tako nešto
RUUD VAN NISTERLOOY
Melo ti se sigurno ne sječaš, mal si tad bio
Za mene najbolji špic koji je igrao u Realu, naravno poslije El Fenomena
Samo kad se sjetim koliko sam se nervirao kad je Calderon, dao veliku lovu za tada ne baš afirmirane igrače Higuina i Gaga, al sam se žestoko prevario jer sam se uvjerio da je pravi i jedini nasljednik Ruuda, Higuain
sjećate se onog sa "dan iz snova" OBN, tako nešto
RUUD VAN NISTERLOOY
Melo ti se sigurno ne sječaš, mal si tad bio
Strauss Junior
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.