FK Laktaši

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Laktaši

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jan 2010, 09:51

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 25 jan 2010, 21:54

http://www.****/index.php?option=co ... j&Itemid=2
Jest ovo sprdnja ja ne znam ko koga ovde j... , kakvo je ovo pranje para sta je ovo al "mnogo je smesno"
:D :D :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 13:08

gavra je napisao/la:http://www.****/index.php?option=co ... j&Itemid=2
Jest ovo sprdnja ja ne znam ko koga ovde j... , kakvo je ovo pranje para sta je ovo al "mnogo je smesno"
:D :D :D
Doveli su dosta nekih stranaca na probu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 27 jan 2010, 00:36

Mikic ostaje u Laktasima do ljeta, dosao je Ljubojevic i Novakovic, doslo je dosta novih igraca na probu od kojih ce samo oni najbolji potpisati ugovore, iz Fk Partizana se ocekuje nekoliko pojacanja i jos kad dodju nigerijci (Isoa Osi David i Feliks Jakubu) i to ce biti mnogo jaka ekipa :) opstanak na vidiku :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 jan 2010, 01:12

wizard90 je napisao/la:Mikic ostaje u Laktasima do ljeta, dosao je Ljubojevic i Novakovic, doslo je dosta novih igraca na probu od kojih ce samo oni najbolji potpisati ugovore, iz Fk Partizana se ocekuje nekoliko pojacanja i jos kad dodju nigerijci (Isoa Osi David i Feliks Jakubu) i to ce biti mnogo jaka ekipa :) opstanak na vidiku :D
:)
...Život za Široki...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 jan 2010, 12:13

2 stranice ispisane a indijanci samo spamuju ( caat izuzecima). Taj "neki " Slobodan Komljenovic je bivsi reprezentativac SRJ, igrao na svjetskom..Taj "Švabo trener" je Dragoslav Stepanović, covjek koji je citavu karijeru proveo trenirajuci klubove Bundes lige.. Sumnjam da na vasim stranicama dopustate spamovanje pa se malo uozbiljite! :| Bratski pozdrav iz Prijedora!
Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 28 jan 2010, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 28 jan 2010, 14:41

nema

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 28 jan 2010, 22:02

Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske i reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior ce sutra potpisati ugovore sa Fk Laktasi. Fudbaleri Laktaša ce 4. februara otputovati na pripreme u Antaliju. :D

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 28 jan 2010, 22:08

2 stranice ispisane a indijanci samo spamuju ( caat izuzecima). Taj "neki " Slobodan Komljenovic je bivsi reprezentativac SRJ, igrao na svjetskom..Taj "Švabo trener" je Dragoslav Stepanović, covjek koji je citavu karijeru proveo trenirajuci klubove Bundes lige.. Sumnjam da na vasim stranicama dopustate spamovanje pa se malo uozbiljite! :| Bratski pozdrav iz Prijedora!
Ma sve je to ok postujem ja njihovo pojacavanje al ljudi ovo je bih liga, Svabo kad ode na gostovanje (Tomas Gajs a ne Stepi)vidjece gdje je dosao pa oni da dovedu Kaku i Ronalda ne mogu opstati u ovoj ligi tako da mi nije jos jasno sta se tamo desava, al danas sam cuo neke seme pa mi je mozda malo i jasnije.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 28 jan 2010, 22:13

wizard90 je napisao/la:Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske i reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior ce sutra potpisati ugovore sa Fk Laktasi. Fudbaleri Laktaša ce 4. februara otputovati na pripreme u Antaliju. :D
Sad ne samo da cete izboriti opstanak nego napadate Evropu pa cak i titulu :mrgreen: šalim se malo dobri ste svaka cast :mrgreen: ;) 8-)

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 28 jan 2010, 22:25

Borčevac je napisao/la:
wizard90 je napisao/la:Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske i reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior ce sutra potpisati ugovore sa Fk Laktasi. Fudbaleri Laktaša ce 4. februara otputovati na pripreme u Antaliju. :D
Sad ne samo da cete izboriti opstanak nego napadate Evropu pa cak i titulu :mrgreen: šalim se malo dobri ste svaka cast :mrgreen: ;) 8-)
pa realno bicemo mnogo jaci na prolece, mada ni jesenas nismo imali losu ekipu, ali smo imali lose rukovodstvo a igraci nisu primali plate i po 4 mjeseca pa su prodavali utakmice i zato i jesmo na poslednjem mjestu ;) ;) :D

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 28 jan 2010, 22:29

pa realno bicemo mnogo jaci na prolece, mada ni jesenas nismo imali losu ekipu, ali smo imali lose rukovodstvo a igraci nisu primali plate i po 4 mjeseca pa su prodavali utakmice i zato i jesmo na poslednjem mjestu ;) ;) :D
Tako je kolega,slažem se u potpunosti!:)

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 28 jan 2010, 22:34

a realno bicemo mnogo jaci na prolece, mada ni jesenas nismo imali losu ekipu, ali smo imali lose rukovodstvo a igraci nisu primali plate i po 4 mjeseca pa su prodavali utakmice i zato i jesmo na poslednjem mjestu ;) ;) :D
E to i jeste bio najveci problem ekipa je bila odlicna samo sto su se prodavale utakmice,a sad mislim da nema sanse da se nadoknade prosuti bodovi.

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 28 jan 2010, 22:39

E to i jeste bio najveci problem ekipa je bila odlicna samo sto su se prodavale utakmice,a sad mislim da nema sanse da se nadoknade prosuti bodovi.[/quote]
i ja nesto kontam da ce biti veoma tesko izboriti opstanak, ali i velez je prosle god ako se ne varam na polusezoni imao samo 7 bodova pa se na kraju izvukao ;) jbg u ovoj BiH ligi se nista nezna :mrgreen:

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 28 jan 2010, 22:43

Jbga Velez je Velez valjda me razumijes, ja bi volio da ostanu Laktasi imam tamo i poznanika da igraju,al stvarno mislim da je nemoguca misija ,al dobro ne treba se predavati kuci sve uzeti a na strani probati nesto izvarati ;) ......

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 28 jan 2010, 22:50

gavra je napisao/la:Jbga Velez je Velez valjda me razumijes, ja bi volio da ostanu Laktasi imam tamo i poznanika da igraju,al stvarno mislim da je nemoguca misija ,al dobro ne treba se predavati kuci sve uzeti a na strani probati nesto izvarati ;) ......
ma razumijem ja to, al znas kako kaze jedna poslovica "para vrti gde burgija nikad nece", tako da me nebi uopste cudilo kada bi ostali u PL ;)

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 31 jan 2010, 15:08

nemogu da citam prethodne komentare pa molim odgovor od nekog iz laktasa evo ja bas gotivim te strane igrace u nasoj ligi steta sto ih moj klub nema de mi recite jesu stigli ti nigerijci i kako se zovu oni jeste ih gledali???
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

wizard90
Kontakt:

Post Postao/la wizard90 » 31 jan 2010, 17:14

D3n!$!nH0 je napisao/la:nemogu da citam prethodne komentare pa molim odgovor od nekog iz laktasa evo ja bas gotivim te strane igrace u nasoj ligi steta sto ih moj klub nema de mi recite jesu stigli ti nigerijci i kako se zovu oni jeste ih gledali???
nisu jos stigli, kao imaju problema sa vizama i papirologijom, ali valjda ce stici :) medjutim stigao je reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior!!! ja ga jos nisam gledao ali sam cuo da je dobar :D ali evo kad vec gotivis strane igrace stigla su i dva njemca ( Levent i Sari) i Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske ;)

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 31 jan 2010, 17:29

FK Internazionale Laktaši :mrgreen: :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 31 jan 2010, 18:10

wizard90 je napisao/la:
D3n!$!nH0 je napisao/la:nemogu da citam prethodne komentare pa molim odgovor od nekog iz laktasa evo ja bas gotivim te strane igrace u nasoj ligi steta sto ih moj klub nema de mi recite jesu stigli ti nigerijci i kako se zovu oni jeste ih gledali???
nisu jos stigli, kao imaju problema sa vizama i papirologijom, ali valjda ce stici :) medjutim stigao je reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior!!! ja ga jos nisam gledao ali sam cuo da je dobar :D ali evo kad vec gotivis strane igrace stigla su i dva njemca ( Levent i Sari) i Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske ;)
de ba nemoj me prcat bezveze :D
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.