FK Laktaši
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Laktaši
http://www.****/index.php?option=co ... j&Itemid=2
Jest ovo sprdnja ja ne znam ko koga ovde j... , kakvo je ovo pranje para sta je ovo al "mnogo je smesno"

Jest ovo sprdnja ja ne znam ko koga ovde j... , kakvo je ovo pranje para sta je ovo al "mnogo je smesno"

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Doveli su dosta nekih stranaca na probugavra je napisao/la:http://www.****/index.php?option=co ... j&Itemid=2
![]()
![]()

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Mikic ostaje u Laktasima do ljeta, dosao je Ljubojevic i Novakovic, doslo je dosta novih igraca na probu od kojih ce samo oni najbolji potpisati ugovore, iz Fk Partizana se ocekuje nekoliko pojacanja i jos kad dodju nigerijci (Isoa Osi David i Feliks Jakubu) i to ce biti mnogo jaka ekipa
opstanak na vidiku 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
wizard90 je napisao/la:Mikic ostaje u Laktasima do ljeta, dosao je Ljubojevic i Novakovic, doslo je dosta novih igraca na probu od kojih ce samo oni najbolji potpisati ugovore, iz Fk Partizana se ocekuje nekoliko pojacanja i jos kad dodju nigerijci (Isoa Osi David i Feliks Jakubu) i to ce biti mnogo jaka ekipaopstanak na vidiku

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
2 stranice ispisane a indijanci samo spamuju ( caat izuzecima). Taj "neki " Slobodan Komljenovic je bivsi reprezentativac SRJ, igrao na svjetskom..Taj "Švabo trener" je Dragoslav Stepanović, covjek koji je citavu karijeru proveo trenirajuci klubove Bundes lige.. Sumnjam da na vasim stranicama dopustate spamovanje pa se malo uozbiljite!
Bratski pozdrav iz Prijedora!

Zadnja izmjena: Grad je nas DS, dana/u 28 jan 2010, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
nema
Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske i reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior ce sutra potpisati ugovore sa Fk Laktasi. Fudbaleri Laktaša ce 4. februara otputovati na pripreme u Antaliju. 

Ma sve je to ok postujem ja njihovo pojacavanje al ljudi ovo je bih liga, Svabo kad ode na gostovanje (Tomas Gajs a ne Stepi)vidjece gdje je dosao pa oni da dovedu Kaku i Ronalda ne mogu opstati u ovoj ligi tako da mi nije jos jasno sta se tamo desava, al danas sam cuo neke seme pa mi je mozda malo i jasnije.2 stranice ispisane a indijanci samo spamuju ( caat izuzecima). Taj "neki " Slobodan Komljenovic je bivsi reprezentativac SRJ, igrao na svjetskom..Taj "Švabo trener" je Dragoslav Stepanović, covjek koji je citavu karijeru proveo trenirajuci klubove Bundes lige.. Sumnjam da na vasim stranicama dopustate spamovanje pa se malo uozbiljite!Bratski pozdrav iz Prijedora!
Sad ne samo da cete izboriti opstanak nego napadate Evropu pa cak i tituluwizard90 je napisao/la:Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske i reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior ce sutra potpisati ugovore sa Fk Laktasi. Fudbaleri Laktaša ce 4. februara otputovati na pripreme u Antaliju.

pa realno bicemo mnogo jaci na prolece, mada ni jesenas nismo imali losu ekipu, ali smo imali lose rukovodstvo a igraci nisu primali plate i po 4 mjeseca pa su prodavali utakmice i zato i jesmo na poslednjem mjestuBorčevac je napisao/la:Sad ne samo da cete izboriti opstanak nego napadate Evropu pa cak i tituluwizard90 je napisao/la:Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske i reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior ce sutra potpisati ugovore sa Fk Laktasi. Fudbaleri Laktaša ce 4. februara otputovati na pripreme u Antaliju.šalim se malo dobri ste svaka cast
![]()
![]()

Tako je kolega,slažem se u potpunosti!:)pa realno bicemo mnogo jaci na prolece, mada ni jesenas nismo imali losu ekipu, ali smo imali lose rukovodstvo a igraci nisu primali plate i po 4 mjeseca pa su prodavali utakmice i zato i jesmo na poslednjem mjestu![]()
![]()
E to i jeste bio najveci problem ekipa je bila odlicna samo sto su se prodavale utakmice,a sad mislim da nema sanse da se nadoknade prosuti bodovi.a realno bicemo mnogo jaci na prolece, mada ni jesenas nismo imali losu ekipu, ali smo imali lose rukovodstvo a igraci nisu primali plate i po 4 mjeseca pa su prodavali utakmice i zato i jesmo na poslednjem mjestu![]()
![]()
E to i jeste bio najveci problem ekipa je bila odlicna samo sto su se prodavale utakmice,a sad mislim da nema sanse da se nadoknade prosuti bodovi.[/quote]
i ja nesto kontam da ce biti veoma tesko izboriti opstanak, ali i velez je prosle god ako se ne varam na polusezoni imao samo 7 bodova pa se na kraju izvukao
jbg u ovoj BiH ligi se nista nezna 
i ja nesto kontam da ce biti veoma tesko izboriti opstanak, ali i velez je prosle god ako se ne varam na polusezoni imao samo 7 bodova pa se na kraju izvukao

Jbga Velez je Velez valjda me razumijes, ja bi volio da ostanu Laktasi imam tamo i poznanika da igraju,al stvarno mislim da je nemoguca misija ,al dobro ne treba se predavati kuci sve uzeti a na strani probati nesto izvarati
......

ma razumijem ja to, al znas kako kaze jedna poslovica "para vrti gde burgija nikad nece", tako da me nebi uopste cudilo kada bi ostali u PLgavra je napisao/la:Jbga Velez je Velez valjda me razumijes, ja bi volio da ostanu Laktasi imam tamo i poznanika da igraju,al stvarno mislim da je nemoguca misija ,al dobro ne treba se predavati kuci sve uzeti a na strani probati nesto izvarati......

nemogu da citam prethodne komentare pa molim odgovor od nekog iz laktasa evo ja bas gotivim te strane igrace u nasoj ligi steta sto ih moj klub nema de mi recite jesu stigli ti nigerijci i kako se zovu oni jeste ih gledali???
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
nisu jos stigli, kao imaju problema sa vizama i papirologijom, ali valjda ce sticiD3n!$!nH0 je napisao/la:nemogu da citam prethodne komentare pa molim odgovor od nekog iz laktasa evo ja bas gotivim te strane igrace u nasoj ligi steta sto ih moj klub nema de mi recite jesu stigli ti nigerijci i kako se zovu oni jeste ih gledali???

de ba nemoj me prcat bezvezewizard90 je napisao/la:nisu jos stigli, kao imaju problema sa vizama i papirologijom, ali valjda ce sticiD3n!$!nH0 je napisao/la:nemogu da citam prethodne komentare pa molim odgovor od nekog iz laktasa evo ja bas gotivim te strane igrace u nasoj ligi steta sto ih moj klub nema de mi recite jesu stigli ti nigerijci i kako se zovu oni jeste ih gledali???medjutim stigao je reprezentativac Kameruna do 20 godina, Luboa Mukadikada Arven Junior!!! ja ga jos nisam gledao ali sam cuo da je dobar
ali evo kad vec gotivis strane igrace stigla su i dva njemca ( Levent i Sari) i Pari Aplenrendzi, dvadesetogodišnji napadač iz Turske

91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.