Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 12:20

bagrcavi je napisao/la:Lik hladno izvali da Vedo nema kretanje :lol:
stvarno nema potrebe dalje komentarisati ovakve gluposti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

a vala sto ima kretanje, isto kao muha bez glave.....

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 12:36

Head je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:racunao sam od samog pocetka, da ce me mnogi ovdje napasti zbog mojih komentara uvezi vede.....cijenim vedu i sve sto je ucinio za repku, hvala mu na tome, nemam nista licno protiv njega, al jednostavno nije fudbaler u mojim ocima....ne radi se samo o driblingu, vec uopste kad pogledas njegovo ponasanje i kretanje na terenu....znam da je borben i da trci, al to je i sve sto posjeduje od "fudbalskog znanja"....zar se ne sjecate dosta utakmica, gdje covjek nezna obicnu loptu primit i povuci prema golu....pa dosta propustenih sansi i loseg kretanja.....vi ga svi obozavate, a ja ponavljam, da za MENE nije nikakav fudbaler.....dzeko je za njega instruktor autoskole.....
slika
kako ko vidi.....za tebe je fudbaler, za mene nije :)

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 11 feb 2014, 12:51

Vedo tanji za 20k € :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 feb 2014, 12:56

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:

I ja budali objašnjavam... Idi prati badminton ili gvoš na travi, tu se ne kreću kao muhe bez glave.
DRUG NEBI TI PUNCA

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 feb 2014, 12:58

Najjace mi je sto se teme nasih reprezentativaca zapale cim se desi nesto lose tad dolaze objektivni i realni postovi :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 feb 2014, 13:02

ibish1995 je napisao/la:Vedo tanji za 20k € :mrgreen:
Te pare usmjeriti na operaciji ociju drugu gringonji.
1946

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 feb 2014, 13:08

grgr je napisao/la:Najjace mi je sto se teme nasih reprezentativaca zapale cim se desi nesto lose tad dolaze objektivni i realni postovi :D
Koliko sam puta isto to rekao, ponovio...
Ja takve ljude duboko sazalijevam...iskreno sazalijevam...jer ti to zapravo govori o njihovom karakteru...

A vedo ako ista ima, onda ima kretnju...da igra u bayernu ili borusiji vec bi zabio min 15...minimum svih minimuma :D

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 13:33

hurem je napisao/la:
grgr je napisao/la:Najjace mi je sto se teme nasih reprezentativaca zapale cim se desi nesto lose tad dolaze objektivni i realni postovi :D
Ja takve ljude duboko sazalijevam...iskreno sazalijevam...jer ti to zapravo govori o njihovom karakteru...

A vedo ako ista ima, onda ima kretnju...da igra u bayernu ili borusiji vec bi zabio min 15...minimum svih minimuma :D
ma daj ba, zabio bi al u ..... kad jedan lewandowski nemoze da zabije toliko, koji je milion puta bolji od vede, a da on zabije minimum 15.....joj strucnjaka boze sacuvaj

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 13:35

Head je napisao/la:
bolje da tebi kupi kartu za jednu utakmicu stuttgarta pa da pogledas kako taj velemajstor ibisevic igra.....

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 13:37

bagrcavi je napisao/la:

I ja budali objašnjavam... Idi prati badminton ili gvoš na travi, tu se ne kreću kao muhe bez glave.
jesam li ja tebe vrijedao? zasto ti mene vrijedas? jer nemozes kulturno pisati samnom? svako ima pravo na svoje mislenje....i ponavljam, vedo nije velemajstor, to sebi izbij iz glave.....

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 11 feb 2014, 13:53

Head je napisao/la:
bolje da tebi kupi kartu za jednu utakmicu stuttgarta pa da pogledas kako taj velemajstor ibisevic igra.....
ja gledam skoro svaku stutgarta i meni fino igra

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 11 feb 2014, 13:53

Daleko od tog da je Vedo velemajstor jer bi tad išao u istu rečenicu sa npr. Ibrahimovićem al to ne moze ni u snu. Al sto se tice doprinosa reprezentaciji i gdje trenutno igra zasluzuje respekt od svih nas koji prate i vole BIH. Kapiten Stuttgarta i uvijek bude u vrhu napadača Bundes lige. Mi malo pretjerujemo jer smo subjektivni. Šta mislite je li Kiessling velemajstor jer svake godine bude u top 3 strijelca lige?? Malo objektivnosti ne škodi al definitivno se trebamo ponosit Vedom jer to zasluzuje i kao covjek i kao igrac.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 13:57

jasko_juve je napisao/la:Daleko od tog da je Vedo velemajstor jer bi tad išao u istu rečenicu sa npr. Ibrahimovićem al to ne moze ni u snu. Al sto se tice doprinosa reprezentaciji i gdje trenutno igra zasluzuje respekt od svih nas koji prate i vole BIH. Kapiten Stuttgarta i uvijek bude u vrhu napadača Bundes lige. Mi malo pretjerujemo jer smo subjektivni. Šta mislite je li Kiessling velemajstor jer svake godine bude u top 3 strijelca lige?? Malo objektivnosti ne škodi al definitivno se trebamo ponosit Vedom jer to zasluzuje i kao covjek i kao igrac.
svaka cast, naravno da sam mu i ja zahvalan za sve sto je dao repki, al kao sto si ti naveo, on nikad nemoze biti velemajstor i ja licno nemam nista protiv njega, neznam zasto me odma svi napadaju, samo sam iznio svoje misljenje, i ne vidim ga u prvi 11 nase repke....a to sto smeta nekim forumasima, to je njihova stvar...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 14:00

dobar je vedo ljudski, dobar i fin momak, nas je, cijenimo i volimo ga, al budimo i realni, da ne zasluzuje mjesto u prvi 11 nase repke, jer s time zauzima automatski mjesto jednim majstoru s loptom tipa medunjanin ili hajrovic....

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 11 feb 2014, 14:00

jasko_juve je napisao/la:Daleko od tog da je Vedo velemajstor jer bi tad išao u istu rečenicu sa npr. Ibrahimovićem al to ne moze ni u snu. Al sto se tice doprinosa reprezentaciji i gdje trenutno igra zasluzuje respekt od svih nas koji prate i vole BIH. Kapiten Stuttgarta i uvijek bude u vrhu napadača Bundes lige. Mi malo pretjerujemo jer smo subjektivni. Šta mislite je li Kiessling velemajstor jer svake godine bude u top 3 strijelca lige?? Malo objektivnosti ne škodi al definitivno se trebamo ponosit Vedom jer to zasluzuje i kao covjek i kao igrac.
svaka cast, naravno da sam mu i ja zahvalan za sve sto je dao repki, al kao sto si ti naveo, on nikad nemoze biti velemajstor i ja licno nemam nista protiv njega, neznam zasto me odma svi napadaju, samo sam iznio svoje misljenje, i ne vidim ga u prvi 11 nase repke....a to sto smeta nekim forumasima, to je njihova stvar...
napiso si da je zaluto u fudbalu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 feb 2014, 14:00

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:dobar je vedo ljudski, dobar i fin momak, nas je, cijenimo i volimo ga, al budimo i realni, da ne zasluzuje mjesto u prvi 11 nase repke, jer s time zauzima automatski mjesto jednim majstoru s loptom tipa medunjanin ili hajrovic....
:lol: :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 14:06

ibish1995 je napisao/la:
napiso si da je zaluto u fudbalu
pa i kao da jeste, jer meni i dan danas nije jasno, kako je uspio ostvariti takvu karijeru s toliko malo talenta.....

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 feb 2014, 14:14

hurem je napisao/la:

ma daj ba, zabio bi al u ..... kad jedan lewandowski nemoze da zabije toliko, koji je milion puta bolji od vede, a da on zabije minimum 15.....joj strucnjaka boze sacuvaj
fazon je u kretanju i njuhu za gol...a vedo se sigurno vise krece od leve...
ne kazem da je bolji napadac od levandovskog, ali...on bi se upravo zbog svoje kretnje nadavao golova u bayernu i borusiji...vise nego i leva i dzeko i sl... pa dao je u jednom katastrofalnom stutgartu 10...sta mene briga sto levandovski nije dao...ne bi on u ovakvom stutgartu dao ni 5...
A sad ces ti opet skontati kao da ja govorim da je vedo bolji napadac od njega...
Nebitno...obratio si paznju na nebitan dio posta...al' tako je to s vama...a zanemario vazniji...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 feb 2014, 14:21

nije sve u talentu dan te yebo
kratko i jasno.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 14:26

viKK je napisao/la:nije sve u talentu dan te yebo
kratko i jasno.
samo mogu dodati ime ZAHIROVIC.......pa eto, neka nije sve do talenta..... :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, enobarca, hurem, Proximic i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []