bagrcavi je napisao/la:Lik hladno izvali da Vedo nema kretanje
stvarno nema potrebe dalje komentarisati ovakve gluposti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
a vala sto ima kretanje, isto kao muha bez glave.....
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
bagrcavi je napisao/la:Lik hladno izvali da Vedo nema kretanje
kako ko vidi.....za tebe je fudbaler, za mene nijeHead je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:racunao sam od samog pocetka, da ce me mnogi ovdje napasti zbog mojih komentara uvezi vede.....cijenim vedu i sve sto je ucinio za repku, hvala mu na tome, nemam nista licno protiv njega, al jednostavno nije fudbaler u mojim ocima....ne radi se samo o driblingu, vec uopste kad pogledas njegovo ponasanje i kretanje na terenu....znam da je borben i da trci, al to je i sve sto posjeduje od "fudbalskog znanja"....zar se ne sjecate dosta utakmica, gdje covjek nezna obicnu loptu primit i povuci prema golu....pa dosta propustenih sansi i loseg kretanja.....vi ga svi obozavate, a ja ponavljam, da za MENE nije nikakav fudbaler.....dzeko je za njega instruktor autoskole.....
I ja budali objašnjavam... Idi prati badminton ili gvoš na travi, tu se ne kreću kao muhe bez glave.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Lik hladno izvali da Vedo nema kretanje
Te pare usmjeriti na operaciji ociju drugu gringonji.ibish1995 je napisao/la:Vedo tanji za 20k €
Koliko sam puta isto to rekao, ponovio...grgr je napisao/la:Najjace mi je sto se teme nasih reprezentativaca zapale cim se desi nesto lose tad dolaze objektivni i realni postovi
ma daj ba, zabio bi al u ..... kad jedan lewandowski nemoze da zabije toliko, koji je milion puta bolji od vede, a da on zabije minimum 15.....joj strucnjaka boze sacuvajhurem je napisao/la:Koliko sam puta isto to rekao, ponovio...grgr je napisao/la:Najjace mi je sto se teme nasih reprezentativaca zapale cim se desi nesto lose tad dolaze objektivni i realni postovi
Ja takve ljude duboko sazalijevam...iskreno sazalijevam...jer ti to zapravo govori o njihovom karakteru...
A vedo ako ista ima, onda ima kretnju...da igra u bayernu ili borusiji vec bi zabio min 15...minimum svih minimuma
bolje da tebi kupi kartu za jednu utakmicu stuttgarta pa da pogledas kako taj velemajstor ibisevic igra.....Head je napisao/la:Te pare usmjeriti na operaciji ociju drugu gringonji.ibish1995 je napisao/la:Vedo tanji za 20k €
jesam li ja tebe vrijedao? zasto ti mene vrijedas? jer nemozes kulturno pisati samnom? svako ima pravo na svoje mislenje....i ponavljam, vedo nije velemajstor, to sebi izbij iz glave.....bagrcavi je napisao/la:I ja budali objašnjavam... Idi prati badminton ili gvoš na travi, tu se ne kreću kao muhe bez glave.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Lik hladno izvali da Vedo nema kretanje
ja gledam skoro svaku stutgarta i meni fino igragringonjaOnajDrugi je napisao/la:bolje da tebi kupi kartu za jednu utakmicu stuttgarta pa da pogledas kako taj velemajstor ibisevic igra.....Head je napisao/la:Te pare usmjeriti na operaciji ociju drugu gringonji.ibish1995 je napisao/la:Vedo tanji za 20k €
svaka cast, naravno da sam mu i ja zahvalan za sve sto je dao repki, al kao sto si ti naveo, on nikad nemoze biti velemajstor i ja licno nemam nista protiv njega, neznam zasto me odma svi napadaju, samo sam iznio svoje misljenje, i ne vidim ga u prvi 11 nase repke....a to sto smeta nekim forumasima, to je njihova stvar...jasko_juve je napisao/la:Daleko od tog da je Vedo velemajstor jer bi tad išao u istu rečenicu sa npr. Ibrahimovićem al to ne moze ni u snu. Al sto se tice doprinosa reprezentaciji i gdje trenutno igra zasluzuje respekt od svih nas koji prate i vole BIH. Kapiten Stuttgarta i uvijek bude u vrhu napadača Bundes lige. Mi malo pretjerujemo jer smo subjektivni. Šta mislite je li Kiessling velemajstor jer svake godine bude u top 3 strijelca lige?? Malo objektivnosti ne škodi al definitivno se trebamo ponosit Vedom jer to zasluzuje i kao covjek i kao igrac.
napiso si da je zaluto u fudbalugringonjaOnajDrugi je napisao/la:svaka cast, naravno da sam mu i ja zahvalan za sve sto je dao repki, al kao sto si ti naveo, on nikad nemoze biti velemajstor i ja licno nemam nista protiv njega, neznam zasto me odma svi napadaju, samo sam iznio svoje misljenje, i ne vidim ga u prvi 11 nase repke....a to sto smeta nekim forumasima, to je njihova stvar...jasko_juve je napisao/la:Daleko od tog da je Vedo velemajstor jer bi tad išao u istu rečenicu sa npr. Ibrahimovićem al to ne moze ni u snu. Al sto se tice doprinosa reprezentaciji i gdje trenutno igra zasluzuje respekt od svih nas koji prate i vole BIH. Kapiten Stuttgarta i uvijek bude u vrhu napadača Bundes lige. Mi malo pretjerujemo jer smo subjektivni. Šta mislite je li Kiessling velemajstor jer svake godine bude u top 3 strijelca lige?? Malo objektivnosti ne škodi al definitivno se trebamo ponosit Vedom jer to zasluzuje i kao covjek i kao igrac.
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:dobar je vedo ljudski, dobar i fin momak, nas je, cijenimo i volimo ga, al budimo i realni, da ne zasluzuje mjesto u prvi 11 nase repke, jer s time zauzima automatski mjesto jednim majstoru s loptom tipa medunjanin ili hajrovic....
pa i kao da jeste, jer meni i dan danas nije jasno, kako je uspio ostvariti takvu karijeru s toliko malo talenta.....ibish1995 je napisao/la:napiso si da je zaluto u fudbalugringonjaOnajDrugi je napisao/la:svaka cast, naravno da sam mu i ja zahvalan za sve sto je dao repki, al kao sto si ti naveo, on nikad nemoze biti velemajstor i ja licno nemam nista protiv njega, neznam zasto me odma svi napadaju, samo sam iznio svoje misljenje, i ne vidim ga u prvi 11 nase repke....a to sto smeta nekim forumasima, to je njihova stvar...jasko_juve je napisao/la:Daleko od tog da je Vedo velemajstor jer bi tad išao u istu rečenicu sa npr. Ibrahimovićem al to ne moze ni u snu. Al sto se tice doprinosa reprezentaciji i gdje trenutno igra zasluzuje respekt od svih nas koji prate i vole BIH. Kapiten Stuttgarta i uvijek bude u vrhu napadača Bundes lige. Mi malo pretjerujemo jer smo subjektivni. Šta mislite je li Kiessling velemajstor jer svake godine bude u top 3 strijelca lige?? Malo objektivnosti ne škodi al definitivno se trebamo ponosit Vedom jer to zasluzuje i kao covjek i kao igrac.
fazon je u kretanju i njuhu za gol...a vedo se sigurno vise krece od leve...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma daj ba, zabio bi al u ..... kad jedan lewandowski nemoze da zabije toliko, koji je milion puta bolji od vede, a da on zabije minimum 15.....joj strucnjaka boze sacuvajhurem je napisao/la:Koliko sam puta isto to rekao, ponovio...grgr je napisao/la:Najjace mi je sto se teme nasih reprezentativaca zapale cim se desi nesto lose tad dolaze objektivni i realni postovi
Ja takve ljude duboko sazalijevam...iskreno sazalijevam...jer ti to zapravo govori o njihovom karakteru...
A vedo ako ista ima, onda ima kretnju...da igra u bayernu ili borusiji vec bi zabio min 15...minimum svih minimuma
samo mogu dodati ime ZAHIROVIC.......pa eto, neka nije sve do talenta.....viKK je napisao/la:nije sve u talentu dan te yebo
kratko i jasno.
Trenutno korisnika/ca: Kizo886, lol89, Zabogamiloga i 48 gostiju.