Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FK SARAJEVO ĆE BITI BEZ KONKURENCIJE
Počinje nova era Premijer lige, era Galacticosa sa Koševa.
Dolaskom malezijskog milijardera Vincenta Tana u Bosnu i Hercegovinu počinje se mijenjati fudbalska karta naše države.
FK Sarajevo nakon godina letargija, da ne kažemo anarhije, stvara ekipu koju s punim pravom možemo nazvati “Galacticosima sa Koševa”.
Malezijac je na Koševo donio ono što je najviše bilo potrebno, novac, a uprava bordo tima krenula je po pojačanja.
Dva najzvučnija, iako samo na posudbi, svakako su golman Chelseaja Matej Delač i iskusni Mato Jajalo.
Za prilike u Premijer ligi, ovi su igrači superkvalitetni i iskusni, a njima se priključio ove sedmice i Germain Kouadio, krilni fudbaler iz Obale Slonovače koji je potpisao trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo.
Od ranije je tu Makedonac Krsto Velkoski, kao i trener Robert Jarni, pa se s punim pravom može reći kako je Sarajevo sada preuzelo od Željezničara titulu najboljeg kluba u državi.
Naravno, taj će se epitet morati opravdati na terenu, ali kada se pogledaju imena igračkog kadra s kojim Jarni raspolaže, jasno je svima kako Sarajevu niko u državi neće biti ravan.
previše stvari u tvom postu je netačno,marconato je napisao/la:
Želim reci da je Partizan igrao sa drugom postavom, a Sarajevo sa kombinovanom i to sa svih 20 + igraca, dok je Partizanu falila cijela prva postava, koja je vec manje vise iskristalisana, jer ovaj sastav igrao i protiv Ružomberoka (izuzev Stankovića i Pantića) dan prije meca sa Sarajevom...![]()
Poenta cijele price jeste da se ne zavaravate sa onim minimalnim porazom i da ne uzimate taj mec kao neki parametar, jer je ovaj tim Partizana za klasu jaci od onog koji je igrao protiv vas i da bi prosli isto kao i Maribor u slucaju da je taj tim igrao...
Galacticosihilmo je napisao/la:Predlažem Savezu da nam dodjeli šampionski pehar za ovu i za narednih deset sezonaFK SARAJEVO ĆE BITI BEZ KONKURENCIJE
Počinje nova era Premijer lige, era Galacticosa sa Koševa.
Dolaskom malezijskog milijardera Vincenta Tana u Bosnu i Hercegovinu počinje se mijenjati fudbalska karta naše države.
FK Sarajevo nakon godina letargija, da ne kažemo anarhije, stvara ekipu koju s punim pravom možemo nazvati “Galacticosima sa Koševa”.
Malezijac je na Koševo donio ono što je najviše bilo potrebno, novac, a uprava bordo tima krenula je po pojačanja.
Dva najzvučnija, iako samo na posudbi, svakako su golman Chelseaja Matej Delač i iskusni Mato Jajalo.
Za prilike u Premijer ligi, ovi su igrači superkvalitetni i iskusni, a njima se priključio ove sedmice i Germain Kouadio, krilni fudbaler iz Obale Slonovače koji je potpisao trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo.
Od ranije je tu Makedonac Krsto Velkoski, kao i trener Robert Jarni, pa se s punim pravom može reći kako je Sarajevo sada preuzelo od Željezničara titulu najboljeg kluba u državi.
Naravno, taj će se epitet morati opravdati na terenu, ali kada se pogledaju imena igračkog kadra s kojim Jarni raspolaže, jasno je svima kako Sarajevu niko u državi neće biti ravan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam ja nikakve veze sa Željom, jer ja navijam za Zvezdu! Valjda sam i vise nego realan bio u svojim prethodnim postovima kada sam pozitivno pisao o nasem najvecem rivalu, jer da nisam, odnosno da sam zaslijepljen i kompleksas, ja bih pljuvao po Partizanu...pastore je napisao/la:
Zamolio bih gospodina marconata da se pozabavi malo stanjem u svom klubu . Neka nam napiše i prosvjetli nas o ugovorima Kvesića Tomića i Antolovića, zašto ne igra Jamak prijateljske utakmice, ko je tražio papire za odlazak iz kluba, ima li istine u tome da Selimović ne namjerava igrati dok mu se ne isplate pare, sta je sa gazdama kojima se duguju kirije gdje igraci zive,i kako su irhana smajica nazvali i pokusali da posude od olimpica pa sta se sve izdesavalo u samo par sati,a mi smo ugovorili sve prijateljske utakmice da ekipe igraju sa rezervnim sastavima kako se nebi obrukali...
Ja ću reći da je odlična, ne dobra, kada postignemo neki dobar rezultat..amypitar je napisao/la:
Galacticosi
Imamo fakat dobru ekipu,za ovu nasu Premijer ligu.
DelacKEC je napisao/la:Mozel neko da mi napise idealni sastav sarajeva s kojim ce titula doc na kosevo u maju
Ako mene pitaš, Tadejević MORA u prvih 11. Napad još nije završen.harisfcb je napisao/la:DelacKEC je napisao/la:Mozel neko da mi napise idealni sastav sarajeva s kojim ce titula doc na kosevo u maju
Baric - Dupovac - Trivunovic - Puzigaca
Radovac - Jajalo
Travancic - Stojcev - Velkoski
Bilbija
moje neko misljenje
Ja mislim da Petrović još nije potpisao ..na probi je ..mujo205 je napisao/la:Znal neko sta je s Alemom Plakalom, gdje otisao na posudbu, trebalo bi petrovica i kouadia 6 mjeseci negdje poslat nek se kale
upravo tako. Ljudi ne shvataju da ovo u pravom zivotu nije sokerSabinho je napisao/la:Idemo korak po korak. Ne trebamo ih okivati u zvijezde nit' ih predstavljati kao kojekakve igracine, dok to ne pokazu na terenu.
po meni ovo je vrh nemoze bolje ovaj sto kaze tadejevic puzigaca ma njima obojci se treba i moze dati prostora sve zavisi od ekipa tadejevic je bolji u defanzivi ali zato je puzigaca jaci u ofanzivi tako da bi moglo zavisiti ko ce od njih dvojce igrati i postavka protivnicke ekipeharisfcb je napisao/la:DelacKEC je napisao/la:Mozel neko da mi napise idealni sastav sarajeva s kojim ce titula doc na kosevo u maju
Baric - Dupovac - Trivunovic - Puzigaca
Radovac - Jajalo
Travancic - Stojcev - Velkoski
Bilbija
moje neko misljenje
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, Lecler, NazorUso, PeppermintSA, rimljanin90, Velo6 i 79 gostiju.