FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koji mi je? Fino pitam, ako znas odgovori, ako ne produzi dalje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ako ti ne znaš pogledati index na ss.ba ili proći temu malo unazad ti produži dalje. javljaš se ovdje svako minut, dosadan si.Sarajlijc@ je napisao/la:Koji mi je? Fino pitam, ako znas odgovori, ako ne produzi dalje.
Mali je opsjednut zeljom nema dana da ne napise nesto na nasoj temi, krv plava djedova proradila.
Fakat ba, malo se opustite. Ljudi pitaju, vi odgovorite ako znate, ako ne znate preskocite. Jel neko nesto provocira, napisu se 2 strane, neko postavi regularno pitanje, ovakvi odgovori. Opusteno..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ljubi te majka tako pametnog.terabajt je napisao/la:Mali je opsjednut zeljom nema dana da ne napise nesto na nasoj temi, krv plava djedova proradila.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Šta ima provokantuQWERTZ je napisao/la:juce sam sjedio sa Spahicem i lik kaze da od Kvese najvjerovatnije nema ama bas nista, kaze karijera liku upitna, Spahic valjda imao ponuda iz Rusije ali Amar ga premunto da ostane do kraja sezone pa na kraju ide, kaze da Bogdanovic se nije nesto bog zna sta pokazao na pripremama valjda ce biti klupa, ali su nasi nalozeni kaze max da ove god odbranimo titulu i kaze Amar je i alfa i omega Zelje ali bukvalno od treninga, transfera, taktike lik sve radi
I šta si ovde novo rekao? Za Kvesu se znalo da više nema ništa od njega i da se može početi baviti drugom branšom, Spahića nije Amaw ništa muntao nego ga niko neće onakvog nespremnog i kilavog (pa nije lud da ti kaže da ne može naći inozemni aganžman, a za Amawa si ponovio moju priču koju ponavljam već odavno da je alfa i omega i da obavlja 156 funkcija u klubu.
I primjećujem da ste danas norvozni pravo i da ste skloni svađi i provociranju (što je tako neznam
SRETAN BROJ - 1725
:*Sarajlijc@ je napisao/la:Ljubi te majka tako pametnog.terabajt je napisao/la:Mali je opsjednut zeljom nema dana da ne napise nesto na nasoj temi, krv plava djedova proradila.
Naravno da ce ce biti jasnije neke stvari kad pocene liga i kad zavrsi ali nemoj rahmeta ti onda opet promjeniti nick!pitic je napisao/la:Šta ima provokantuQWERTZ je napisao/la:juce sam sjedio sa Spahicem i lik kaze da od Kvese najvjerovatnije nema ama bas nista, kaze karijera liku upitna, Spahic valjda imao ponuda iz Rusije ali Amar ga premunto da ostane do kraja sezone pa na kraju ide, kaze da Bogdanovic se nije nesto bog zna sta pokazao na pripremama valjda ce biti klupa, ali su nasi nalozeni kaze max da ove god odbranimo titulu i kaze Amar je i alfa i omega Zelje ali bukvalno od treninga, transfera, taktike lik sve radi![]()
I šta si ovde novo rekao? Za Kvesu se znalo da više nema ništa od njega i da se može početi baviti drugom branšom, Spahića nije Amaw ništa muntao nego ga niko neće onakvog nespremnog i kilavog (pa nije lud da ti kaže da ne može naći inozemni aganžman, a za Amawa si ponovio moju priču koju ponavljam već odavno da je alfa i omega i da obavlja 156 funkcija u klubu.
I primjećujem da ste danas norvozni pravo i da ste skloni svađi i provociranju (što je tako neznam). Sabura ljudi brzo će liga poćeti pa će vam neke stvari biti jasnije, a do tada daj da pokušamo normalno diskutovati
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
e svaka ti cast buraz e jesi puko ko balon, ccc e svasta joj prenosa majko moja ma ja ba haj vidimo se, e sto guza radi pred prvenstvo sto ce se opet motke i plitke pred kraj maja vaditi iz podruma i pravac destinacija Kosevopitic je napisao/la:Šta ima provokantuQWERTZ je napisao/la:juce sam sjedio sa Spahicem i lik kaze da od Kvese najvjerovatnije nema ama bas nista, kaze karijera liku upitna, Spahic valjda imao ponuda iz Rusije ali Amar ga premunto da ostane do kraja sezone pa na kraju ide, kaze da Bogdanovic se nije nesto bog zna sta pokazao na pripremama valjda ce biti klupa, ali su nasi nalozeni kaze max da ove god odbranimo titulu i kaze Amar je i alfa i omega Zelje ali bukvalno od treninga, transfera, taktike lik sve radi![]()
I primjećujem da ste danas norvozni pravo i da ste skloni svađi i provociranju (što je tako neznam). Sabura ljudi brzo će liga poćeti pa će vam neke stvari biti jasnije, a do tada daj da pokušamo normalno diskutovati
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
ovi lafo kulturni i dobronamjerni su mi najdraži. zašto ste ga onda tražili, šta će vam neko ko može tražiti drugu branšu? jeste ga možda htjeli za trenera u omladinskoj akademiji?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Nemoj se brinuti pile87 neću mjenjati nick (svakako mi je ovo prvi nick). Ako ništa ne osvojimo imate pravo da prcate, ali ako mi osvojimo pehar nemojte ni vi mjenjati nick
. QWERTZ ja znam da bi ti volio da se ponovi Široki, ali možeš samo sanjati o tome jer i tadašnji belaji nisu bili radi titule nego radi uprave i njihovog lopovluka. Ja ću pošteno reći pola vas očekuje scenario šta će se desiti ako Sarajevo ne osvoji niti jedan trofej? A ne pitate se šta će biti ako Željezničar ne osvoji trofej ( da li će biti hebavanja majk. Dini, igračima i ostalima iz uprave izuzev Amawu jer je on zaštićena vrsta, da li će se onda ozbiljnije pokrenuti pitanja ko je kriv što se nema para (poslije svih osvojenih titula) i što se nema glavnog sponzora već dugo vremena. Znači i kod vas će neko morati snositi odgovornost ako ne bude bokala (posebno ako Sarajevo bude prvo) i na kraju će ga najviše izduvati Dino kojeg će mi biti žao jer je najmanje kriv u takvoj situaciji, ali zato ga je i Amaw postavio na tu funkciju da bi koga navijači imali skalpirati kada to bude potrebno.
SRETAN BROJ - 1725
Idi raduj se došo Mudalo i opleti biiila mi je jedna topla ziiiiiiiimapitic je napisao/la:Nemoj se brinuti pile87 neću mjenjati nick (svakako mi je ovo prvi nick). Ako ništa ne osvojimo imate pravo da prcate, ali ako mi osvojimo pehar nemojte ni vi mjenjati nick. QWERTZ ja znam da bi ti volio da se ponovi Široki, ali možeš samo sanjati o tome jer i tadašnji belaji nisu bili radi titule nego radi uprave i njihovog lopovluka. Ja ću pošteno reći pola vas očekuje scenario šta će se desiti ako Sarajevo ne osvoji niti jedan trofej? A ne pitate se šta će biti ako Željezničar ne osvoji trofej ( da li će biti hebavanja majk. Dini, igračima i ostalima iz uprave izuzev Amawu jer je on zaštićena vrsta, da li će se onda ozbiljnije pokrenuti pitanja ko je kriv što se nema para (poslije svih osvojenih titula) i što se nema glavnog sponzora već dugo vremena. Znači i kod vas će neko morati snositi odgovornost ako ne bude bokala (posebno ako Sarajevo bude prvo) i na kraju će ga najviše izduvati Dino kojeg će mi biti žao jer je najmanje kriv u takvoj situaciji, ali zato ga je i Amaw postavio na tu funkciju da bi koga navijači imali skalpirati kada to bude potrebno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne mogu da vjerujem da navijača suprotnog kluba, zanima ko je zastičena vrsta ? Koga to briga! Bolesnik.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Amar nas je zaduzio proteklih pet godina da nista ne osvojimo 7 godina kao sto vi niste nemamo mu pravo nista reci. A vi vec sada pocnite traziti izgovor za neuspjeh jer ce vam trebati u maju.pitic je napisao/la:Nemoj se brinuti pile87 neću mjenjati nick (svakako mi je ovo prvi nick). Ako ništa ne osvojimo imate pravo da prcate, ali ako mi osvojimo pehar nemojte ni vi mjenjati nick. QWERTZ ja znam da bi ti volio da se ponovi Široki, ali možeš samo sanjati o tome jer i tadašnji belaji nisu bili radi titule nego radi uprave i njihovog lopovluka. Ja ću pošteno reći pola vas očekuje scenario šta će se desiti ako Sarajevo ne osvoji niti jedan trofej? A ne pitate se šta će biti ako Željezničar ne osvoji trofej ( da li će biti hebavanja majk. Dini, igračima i ostalima iz uprave izuzev Amawu jer je on zaštićena vrsta, da li će se onda ozbiljnije pokrenuti pitanja ko je kriv što se nema para (poslije svih osvojenih titula) i što se nema glavnog sponzora već dugo vremena. Znači i kod vas će neko morati snositi odgovornost ako ne bude bokala (posebno ako Sarajevo bude prvo) i na kraju će ga najviše izduvati Dino kojeg će mi biti žao jer je najmanje kriv u takvoj situaciji, ali zato ga je i Amaw postavio na tu funkciju da bi koga navijači imali skalpirati kada to bude potrebno.
Kao sto Amar rece nas cilj je da iznjedrimo par mladih igraca koji ce iduce godine biti bolji i na najboljem smo putu nama je titula usput.Nismo morali promjeniti cijeli tim i trenera da bi ponovo probali nesto i vjerujem niko ni u klubu nije opterecen titulom nisu cak ni navijaci pa sam poprilicno siguran da smo mi novi stari sampion.pitic je napisao/la:Nemoj se brinuti pile87 neću mjenjati nick (svakako mi je ovo prvi nick). Ako ništa ne osvojimo imate pravo da prcate, ali ako mi osvojimo pehar nemojte ni vi mjenjati nick. QWERTZ ja znam da bi ti volio da se ponovi Široki, ali možeš samo sanjati o tome jer i tadašnji belaji nisu bili radi titule nego radi uprave i njihovog lopovluka. Ja ću pošteno reći pola vas očekuje scenario šta će se desiti ako Sarajevo ne osvoji niti jedan trofej? A ne pitate se šta će biti ako Željezničar ne osvoji trofej ( da li će biti hebavanja majk. Dini, igračima i ostalima iz uprave izuzev Amawu jer je on zaštićena vrsta, da li će se onda ozbiljnije pokrenuti pitanja ko je kriv što se nema para (poslije svih osvojenih titula) i što se nema glavnog sponzora već dugo vremena. Znači i kod vas će neko morati snositi odgovornost ako ne bude bokala (posebno ako Sarajevo bude prvo) i na kraju će ga najviše izduvati Dino kojeg će mi biti žao jer je najmanje kriv u takvoj situaciji, ali zato ga je i Amaw postavio na tu funkciju da bi koga navijači imali skalpirati kada to bude potrebno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pošteno, istina je i ja priznajem Amaw jeste zadužio i navijače i sve ostalo oko sebe (donio je titule, davao svoju lovu, samostalno muntao neke igrače da dođu u klub itd itd). Ali iskreno kažem koji je najbolji scenarij ako Željezničar ne bude prvi. Najbolji scenarij je samo da Sarajevo ne bude prvo jer ako Sarajevo bude prvo (ali kažem samo prvo) onda kreću belaji i kriza kod vas i pokrenuti će se pitanja koja već dugo stihijski tinjaju, a ko će sve biti skalpiran to ćemo u dogledno vrijeme vidjeti.terabajt je napisao/la:Amar nas je zaduzio proteklih pet godina da nista ne osvojimo 7 godina kao sto vi niste nemamo mu pravo nista reci. A vi vec sada pocnite traziti izgovor za neuspjeh jer ce vam trebati u maju.pitic je napisao/la:Nemoj se brinuti pile87 neću mjenjati nick (svakako mi je ovo prvi nick). Ako ništa ne osvojimo imate pravo da prcate, ali ako mi osvojimo pehar nemojte ni vi mjenjati nick. QWERTZ ja znam da bi ti volio da se ponovi Široki, ali možeš samo sanjati o tome jer i tadašnji belaji nisu bili radi titule nego radi uprave i njihovog lopovluka. Ja ću pošteno reći pola vas očekuje scenario šta će se desiti ako Sarajevo ne osvoji niti jedan trofej? A ne pitate se šta će biti ako Željezničar ne osvoji trofej ( da li će biti hebavanja majk. Dini, igračima i ostalima iz uprave izuzev Amawu jer je on zaštićena vrsta, da li će se onda ozbiljnije pokrenuti pitanja ko je kriv što se nema para (poslije svih osvojenih titula) i što se nema glavnog sponzora već dugo vremena. Znači i kod vas će neko morati snositi odgovornost ako ne bude bokala (posebno ako Sarajevo bude prvo) i na kraju će ga najviše izduvati Dino kojeg će mi biti žao jer je najmanje kriv u takvoj situaciji, ali zato ga je i Amaw postavio na tu funkciju da bi koga navijači imali skalpirati kada to bude potrebno.
SRETAN BROJ - 1725
To ti mislis da ce sarajevo titulom nesto promijeniti u zeljipitic je napisao/la:Pošteno, istina je i ja priznajem Amaw jeste zadužio i navijače i sve ostalo oko sebe (donio je titule, davao svoju lovu, samostalno muntao neke igrače da dođu u klub itd itd). Ali iskreno kažem koji je najbolji scenarij ako Željezničar ne bude prvi. Najbolji scenarij je samo da Sarajevo ne bude prvo jer ako Sarajevo bude prvo (ali kažem samo prvo) onda kreću belaji i kriza kod vas i pokrenuti će se pitanja koja već dugo stihijski tinjaju, a ko će sve biti skalpiran to ćemo u dogledno vrijeme vidjeti.terabajt je napisao/la:Amar nas je zaduzio proteklih pet godina da nista ne osvojimo 7 godina kao sto vi niste nemamo mu pravo nista reci. A vi vec sada pocnite traziti izgovor za neuspjeh jer ce vam trebati u maju.pitic je napisao/la:Nemoj se brinuti pile87 neću mjenjati nick (svakako mi je ovo prvi nick). Ako ništa ne osvojimo imate pravo da prcate, ali ako mi osvojimo pehar nemojte ni vi mjenjati nick. QWERTZ ja znam da bi ti volio da se ponovi Široki, ali možeš samo sanjati o tome jer i tadašnji belaji nisu bili radi titule nego radi uprave i njihovog lopovluka. Ja ću pošteno reći pola vas očekuje scenario šta će se desiti ako Sarajevo ne osvoji niti jedan trofej? A ne pitate se šta će biti ako Željezničar ne osvoji trofej ( da li će biti hebavanja majk. Dini, igračima i ostalima iz uprave izuzev Amawu jer je on zaštićena vrsta, da li će se onda ozbiljnije pokrenuti pitanja ko je kriv što se nema para (poslije svih osvojenih titula) i što se nema glavnog sponzora već dugo vremena. Znači i kod vas će neko morati snositi odgovornost ako ne bude bokala (posebno ako Sarajevo bude prvo) i na kraju će ga najviše izduvati Dino kojeg će mi biti žao jer je najmanje kriv u takvoj situaciji, ali zato ga je i Amaw postavio na tu funkciju da bi koga navijači imali skalpirati kada to bude potrebno.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Alibašić potpisao jednogodišnji ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/alibasic-potpis ... ovor/8018/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/alibasic-potpis ... ovor/8018/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, bvsic, Hamagara, invincible1921, Lokomotifa, Mamba21, MSOZ101, Vanja8 i 73 gosta.