FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 13 feb 2014, 20:35

Moras bas biti glupa osoba ako mislis da ces se ligom prosetati zato sto si doveo 50 novih igraca kojima je vrhunac karijere bio Celik, sesti tim Chelsia, Rabotnicki, klupa Vojvodine...
I ne zaboraviti iskusnog trenera iz lipe nase.

A kad bacis pogleda na tabelu 4 kluba ti pusu za vratom sa respektabilnom ekipom.

I naravno tu je jos najveci klub Bosne i Hercegovine koji je prvi na tabeli.

A da ne pricamo o tome da ostatak lige toliko napalje da jedva cekaju milionerima dupe razvaliti.
NO PYRO NO PARTY

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2014, 20:37

pile87 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Nemoj se brinuti pile87 neću mjenjati nick (svakako mi je ovo prvi nick). Ako ništa ne osvojimo imate pravo da prcate, ali ako mi osvojimo pehar nemojte ni vi mjenjati nick ;). QWERTZ ja znam da bi ti volio da se ponovi Široki, ali možeš samo sanjati o tome jer i tadašnji belaji nisu bili radi titule nego radi uprave i njihovog lopovluka. Ja ću pošteno reći pola vas očekuje scenario šta će se desiti ako Sarajevo ne osvoji niti jedan trofej? A ne pitate se šta će biti ako Željezničar ne osvoji trofej ( da li će biti hebavanja majk. Dini, igračima i ostalima iz uprave izuzev Amawu jer je on zaštićena vrsta, da li će se onda ozbiljnije pokrenuti pitanja ko je kriv što se nema para (poslije svih osvojenih titula) i što se nema glavnog sponzora već dugo vremena. Znači i kod vas će neko morati snositi odgovornost ako ne bude bokala (posebno ako Sarajevo bude prvo) i na kraju će ga najviše izduvati Dino kojeg će mi biti žao jer je najmanje kriv u takvoj situaciji, ali zato ga je i Amaw postavio na tu funkciju da bi koga navijači imali skalpirati kada to bude potrebno.
Kao sto Amar rece nas cilj je da iznjedrimo par mladih igraca koji ce iduce godine biti bolji i na najboljem smo putu nama je titula usput.Nismo morali promjeniti cijeli tim i trenera da bi ponovo probali nesto i vjerujem niko ni u klubu nije opterecen titulom nisu cak ni navijaci pa sam poprilicno siguran da smo mi novi stari sampion.
Mnogi sada misle da sam ja neki kompleksaš. Ja kažem ako budete prvi ja ću vam prvi čestitati u što će te se uvjerovati ako bude tako. Svaka čast gurate igrače iz svoje škole i ja to poštujem ipak zna Amaw da se nama para za kupovinu dobrih i provjerenih igrača jer ipak bolje sebi napraviti dobre igrače iz svoje škole.
SRETAN BROJ - 1725

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 feb 2014, 20:44

pitic je napisao/la:Mnogi sada misle da sam ja neki kompleksaš. Ja kažem ako budete prvi ja ću vam prvi čestitati u što će te se uvjerovati ako bude tako. Svaka čast gurate igrače iz svoje škole i ja to poštujem ipak zna Amaw da se nama para za kupovinu dobrih i provjerenih igrača jer ipak bolje sebi napraviti dobre igrače iz svoje škole.
Ne misli niko o tebi nista vjeruj mi cak vecina nema ni misljenje o tebi i sam sam ti takav. Po meni je samo jedan igrac dosao u komsiluk vrijedan pomena ovo ostalo kao i svake godine prenapuhano.Ali eto ja volim matematiku pa zato sacekamo to prvenstvo i vidimo sve.Po meni Zeljo ima jacu ekipu od sarajeva da ne kazem i srcaniju i prvrzeniju klubu jer to se podrazumjeva
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2014, 20:47

Buu je napisao/la:Moras bas biti glupa osoba ako mislis da ces se ligom prosetati zato sto si doveo 50 novih igraca kojima je vrhunac karijere bio Celik, sesti tim Chelsia, Rabotnicki, klupa Vojvodine...

A kad bacis pogleda na tabelu 4 kluba ti pusu za vratom sa respektabilnom ekipom.

A da ne pricamo o tome da ostatak lige toliko napalje da jedva cekaju milionerima dupe razvaliti.
Nađi moj post gdje sam ja napisao da će se Sarajevo prošetati ligom ako ga nađeš ja odmah brišem acc. Ja sam rekao čestitam Amawu na titulama i ako je bilo određenih sumnjivih situacija tipa Leotar, ali neću sada o tome. Ja znam da ste se napalili i vi i ostali na milionersko Sarajevo i ako sada 29 kolo ne napunite Grbavicu čak i na taj način da raja stoji na reflektorima onda od vas kao navijača ništa nema. Ako već nemognete napuniti čitav stadion dajte nama čitav sjever i mi čemo napuniti Grbavicu da bude do vrha :D i eto vam love od karata ;)
SRETAN BROJ - 1725

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 feb 2014, 20:50

Koje je kolo Zeljo-Sarajevo?? Jeli to 29-o haha
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 13 feb 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 feb 2014, 20:50

pitic je napisao/la:
Buu je napisao/la:Moras bas biti glupa osoba ako mislis da ces se ligom prosetati zato sto si doveo 50 novih igraca kojima je vrhunac karijere bio Celik, sesti tim Chelsia, Rabotnicki, klupa Vojvodine...

Nađi moj post gdje sam ja napisao da će se Sarajevo prošetati ligom ako ga nađeš ja odmah brišem acc. Ja sam rekao čestitam Amawu na titulama i ako je bilo određenih sumnjivih situacija tipa Leotar, ali neću sada o tome. Ja znam da ste se napalili i vi i ostali na milionersko Sarajevo i ako sada 29 kolo ne napunite Grbavicu čak i na taj način da raja stoji na reflektorima onda od vas kao navijača ništa nema. Ako već nemognete napuniti čitav stadion dajte nama čitav sjever i mi čemo napuniti Grbavicu da bude do vrha :D i eto vam love od karata ;)
Dobit cete 2500 ulaznica kao i do sada,al ja mislim da vi necete doci na proslavu titule ubijeđen sam u to zato je bolje o tome ne pricati. A zasto mislis da ce se manijaci toliko napaliti na sarajevo pa da na reflektorima stoje, to vi njukasl pa da nas dodje 40 000 ?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 feb 2014, 20:51

pitic je napisao/la: Nađi moj post gdje sam ja napisao da će se Sarajevo prošetati ligom ako ga nađeš ja odmah brišem acc. Ja sam rekao čestitam Amawu na titulama i ako je bilo određenih sumnjivih situacija tipa Leotar, ali neću sada o tome. Ja znam da ste se napalili i vi i ostali na milionersko Sarajevo i ako sada 29 kolo ne napunite Grbavicu čak i na taj način da raja stoji na reflektorima onda od vas kao navijača ništa nema. Ako već nemognete napuniti čitav stadion dajte nama čitav sjever i mi čemo napuniti Grbavicu da bude do vrha :D i eto vam love od karata ;)
šta te trese?
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 feb 2014, 20:53

pile87 je napisao/la:Po meni Zeljo ima jacu ekipu od sarajeva da ne kazem i srcaniju i prvrzeniju klubu jer to se podrazumjeva
;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2014, 20:57

terabajt kao prvo napuniti će te vi čitav jug i zapad, a vaš dio sjevera polovinu. Bolje da nama date čitav sjever da uzmete više love koje vam svakako nedostaje. Danas je bolje razmišljati ekonomski nego na način inatluka. Morate shvatiti da će svakako 29 kolo odlučiti prvaka ;)
SRETAN BROJ - 1725

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 feb 2014, 20:58

Cudi me da je alibasic samo na godinu potpiso. Nadam se da ima neka stavka u ugovoru koja ce ga zadrzat kod nas ako bude dobar a poleti za parama...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 feb 2014, 20:59

pitic je napisao/la:terabajt kao prvo napuniti će te vi čitav jug i zapad, a vaš dio sjevera polovinu. Bolje da nama date čitav sjever da uzmete više love koje vam svakako nedostaje. Danas je bolje razmišljati ekonomski nego na način inatluka. Morate shvatiti da će svakako 29 kolo odlučiti prvaka ;)
Dali vama ili nama sjever ce biti pun, pa zar nije bolje da tu imas svoje navijace nego protivnicke ja ti razmisljanja.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 feb 2014, 20:59

pitic je napisao/la:terabajt kao prvo napuniti će te vi čitav jug i zapad, a vaš dio sjevera polovinu. Bolje da nama date čitav sjever da uzmete više love koje vam svakako nedostaje. Danas je bolje razmišljati ekonomski nego na način inatluka. Morate shvatiti da će svakako 29 kolo odlučiti prvaka ;)
A druze nece ti se ta utakmica ni zavrsit :lol: :lol: mogle bi tribine odlucit sampiona ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 feb 2014, 21:00

Nadji moj post gdje ja tebe spominjem. Ma vazda su sumnjive situacije zasluzne za titulu. Npr. Leotar zadnje kolo, a titula osvojena 10 kola prije, ali nema veze sumnjiva situacija je donijela titulu.
Ma buraz toliko smo napaljeni i u bukvu smo poceli zabijati.

Ako ces vec o navijacima, mi smo puno puta napunili nas stadion. Kad ste vi "vas" ?
NO PYRO NO PARTY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 feb 2014, 21:04

pitic je napisao/la:Bolje da nama date čitav sjever da uzmete više love koje vam svakako nedostaje.
Love svima nedostaje, ali nije ta cifra vrijedna toga da se Manijacima uskrati mjesto na tribinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 13 feb 2014, 21:10

Virtu4l je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Po meni Zeljo ima jacu ekipu od sarajeva da ne kazem i srcaniju i prvrzeniju klubu jer to se podrazumjeva
;)
i ti trebas psihijatra hitno posjetiti, kad mozes to izjaviti, odnosno napisati...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2014, 21:17

Buu je napisao/la:Nadji moj post gdje ja tebe spominjem. Ma vazda su sumnjive situacije zasluzne za titulu. Npr. Leotar zadnje kolo, a titula osvojena 10 kola prije, ali nema veze sumnjiva situacija je donijela titulu.

Ako ces vec o navijacima, mi smo puno puta napunili nas stadion. Kad ste vi "vas" ?
Ne balansiraš stvari podjednako. Ne volim se raspravljati o posjetama (jer su to po meni dječije priče), ali samo ću reći uspoređuješ stadion od 13 ili 14 milja kapaciteta sa stadionom od 36 milja kapaciteta. Ne vjerujem uvjek što čujem od ostalih, ali svojim očima sam pogledao klip protiv Leotara i ono je doista sumnjivo (znači rekao sam samo sumnjivo ,niti sam rekao da nije štima ni da jest). Terabajt spominješ 2500 ulaznica navijačima Sarajeva da će se dati. Hajmo ljudski gledati zar nije sramota da svaki derby na Grbavici bude praznih mjesta na sjeveru gdje se nalaze Željini navijači, a mi ginemo tamo u onoj zdenci stojimo jedni na drugima, a do čenife je nemoguće doći to možeš zaboraviti. Haj kada smo nekada mogli na istok i to je nešto bila, ali ovo je stvarno nepodnošljivo. Najpoštenije bi barem bilo da se sjever podjeli na pola i jednim i drugim navijačima.
SRETAN BROJ - 1725

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 feb 2014, 21:19

harisfcb je napisao/la:i ti trebas psihijatra hitno posjetiti, kad mozes to izjaviti, odnosno napisati...
Cemu nervoza ima tabela a bice i tabela na kraju sezone! Do sada je bila prica da kupujemo ove sezone nismo imali para ni za redovne plate ne znam na sta se vade sada tvorci teorije zavjere. Tabela ce reci sve a do tada uzivajmo uz muziku iz studijaaaaa
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 feb 2014, 21:25

pitic je napisao/la:
Buu je napisao/la:Nadji moj post gdje ja tebe spominjem. Ma vazda su sumnjive situacije zasluzne za titulu. Npr. Leotar zadnje kolo, a titula osvojena 10 kola prije, ali nema veze sumnjiva situacija je donijela titulu.

Ne balansiraš stvari podjednako. Ne volim se raspravljati o posjetama (jer su to po meni dječije priče), ali samo ću reći uspoređuješ stadion od 13 ili 14 milja kapaciteta sa stadionom od 36 milja kapaciteta. Ne vjerujem uvjek što čujem od ostalih, ali svojim očima sam pogledao klip protiv Leotara i ono je doista sumnjivo (znači rekao sam samo sumnjivo ,niti sam rekao da nije štima ni da jest). Terabajt spominješ 2500 ulaznica navijačima Sarajeva da će se dati. Hajmo ljudski gledati zar nije sramota da svaki derby na Grbavici bude praznih mjesta na sjeveru gdje se nalaze Željini navijači, a mi ginemo tamo u onoj zdenci stojimo jedni na drugima, a do čenife je nemoguće doći to možeš zaboraviti. Haj kada smo nekada mogli na istok i to je nešto bila, ali ovo je stvarno nepodnošljivo. Najpoštenije bi barem bilo da se sjever podjeli na pola i jednim i drugim navijačima.
Zasto onda pocinjes raspravu o kojoj ne volis raspravljati ?? Popusti nas sa svojim dubokoumnim sranjem.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 13 feb 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 13 feb 2014, 21:28

pile87 je napisao/la:
harisfcb je napisao/la:i ti trebas psihijatra hitno posjetiti, kad mozes to izjaviti, odnosno napisati...
Cemu nervoza ima tabela a bice i tabela na kraju sezone! Do sada je bila prica da kupujemo ove sezone nismo imali para ni za redovne plate ne znam na sta se vade sada tvorci teorije zavjere. Tabela ce reci sve a do tada uzivajmo uz muziku iz studijaaaaa
ja sam samo rek'o da psihijatra trebas posjetiti zbog izjave da imate bolji igracki kadar... Hvala Bogu pa ima tabela, a muzicka ako moze sta od Gileta :D
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 feb 2014, 21:30

harisfcb je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
ja sam samo rek'o da psihijatra trebas posjetiti zbog izjave da imate bolji igracki kadar... Hvala Bogu pa ima tabela, a muzicka ako moze sta od Gileta :D
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.